Het meest besmettelijke angstvirus

Het meest besmettelijke angstvirus

Er gebeuren momenteel dingen in de wereld die ons angst kunnen inboezemen. Ook ik zat regelmatig in angst, aangewakkerd door zaken buiten mij om. De ‘oplossing’ geef ik hiermee aan: ‘alles gebeurt in jezelf’. Ik mocht weer ervaren dat mijn angst voor zaken ‘van buitenaf’ feitelijk angst is die in mezelf nog mag worden geheeld. Bekijk hieronder de video, beluister de podcast of lees verder onder de opnames.

Je eigen matrix

Niet toevalligerwijs keek ik gisteravond naar The Matrix op Netflix. Op zich ook niet iets om vrolijk van te worden, maar ik vond het wel verhelderend om te onderzoeken in hoeverre ik mezelf nog laat controleren door welk systeem dan ook. En ik kwam erachter dat ik me heb laten weerhouden te zijn wie ik wil zijn en me daardoor ook heb laten weerhouden te doen wat ik wil doen. Omdat ik ‘vast zat’ in mijn eigen gecreëerde matrix: namelijk oude angsten die het heerlijk vinden om juist nu de kop op te steken. Er is namelijk geen besmettelijker virus dan angst.

De tegenhanger van angst

Het antwoord ligt dus altijd in jezelf. Daarom vind ik het zo gaaf dat ik deze edelsteenkaart voor deze week trek. De kaart geeft duidelijk als antwoord op je angst aan om bewust weer het roer van je leven in eigen hand te nemen. Door je oude bagage te shiften en te gaan waarvoor je hier gekomen bent: namelijk je allermooiste leven leiden die je ziel zorgvuldig voor je heeft samengesteld. Dus los je innerlijke matrix op en ga proactief je leven vormgeven dat helemaal bij je past en waar jij blij van wordt.

Jij bepaalt je eigen toekomst

De boodschap uit mijn edelsteenfoto carddeck komt vandaag van Kyaniet: “Ik help je de regie over je eigen leven te voeren. Jij bent geen marionet van het lot. Misschien twijfel je nog aan je eigen intuïtie. Geef creatief je eigen toekomst vorm. Hoe kan jij je verbeelding nog meer ruimte geven?” Goed te weten is dat Kyaniet inwerkt op je 6e chakra. Het advies is de affirmatie gedurende de dag te herhalen terwijl je door je voorhoofdchakra uitademt.

Wat kan jij nu doen?

Ben je benieuwd naar de complete card deck, kijk dan even op https://www.joycebeckker.nl/card-deck-steengoede-affirmaties-voor-gelukkig-moederschap

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?