In de media

21.04.2024: blog op Business Women Nederland

Vergeving is een beladen woord. Toch is het voor je eigen geluk belangrijk. Lees er alles over in dit artikel waarin ik ook een eigen zakelijke ervaring beschrijf waarin ik langere tijd niet kon vergeven.

10.09.2023: Interview op Wendyonline.nl

De hoofdredacteur van Wendy (van Dijk) vindt ook dat er meer aandacht mag komen voor alleengeboren tweelingen en meerlingen. Zij interviewde me over mijn eigen ervaringen en boek. Klik hier om het artikel te lezen.

18.08.2023: Artikel ‘Van dodentrein naar helingstrein’ in Paravisie Magazine

In dit artikel belicht ik hoe mijn doorgekregen methode Rejoyce Xpress mijn levens met elkaar verbindt. Het is niet ‘zomaar’ op mijn spoor gekomen. Klik hier om het artikel te lezen.

29.07.2023: op de website van RTV NOF

Boekrecensente Gerhild van Rooij schreef in het kader van de Nationale Herdenking van 15 augustus 2023 voor de Friese omroep een mooie recensie over ‘Indische roots’Je kunt het verhaal hier lezen (klik). Meer info over het boek lees je hier (klik).

20.10.2022: In de boekenrubriek van Margriet

In de boekenrubriek van het weekblad Margriet staat mijn boek ‘Indische roots’ vermeld als tip. Dit staat zowel in het fysieke exemplaar als online (klik). Meer info over het boek lees je hier (klik).

16.09.2022: Interview en fotoshoot op NS Facebookpagina

Op de Facebookpagina van NS is een mooi interview met bijbehorende fotoshoot gepubliceerd over Rejoyce Xpress. Dit is de methode waarmee je als coach of therapeut innerlijke treinreizen kunt maken (klik) om je onderdrukte emoties te helen. Klik hier voor de publicatie .


21.07.2022: Artikel ParaVisie ‘Repatriëring naar het hart’

In het augustusnummer van Paravisie Magazine lees je over het helen van (voor)ouderlijk trauma, het Indische zwijgen en mijn ontmoeting met Moeder (ibu) Indonesië in energievorm. Je kunt hier het 4-pagina tellende artikel lezen via deze pagina

12.06.2022 Interview Radioprogramma Grensgeluiden

Presentator Kees van Meel van BredaNu interviewde mij in het radioprogramma ‘Grensgeluiden’ over mijn boek ‘Indische roots’. Hij stelde kritische en pittige vragen, wat mij in staat stelde mijn intentie voor het boek helder te verwoorden. Het interview is helaas niet meer terug te luisteren.

02.05.2022 Artikel op ‘Vrouw en haar netwerk’

In het artikel ‘Hoe de naweeën van de 2e Wereldoorlog doorwerken’ beschrijf ik hoe onverwerkt oorlogsleed in jongere generaties kan doorsijpelen. Lees hier het artikel (klik)

18.04.2022 Boekrecensie ‘Life without Grace’ op RTV NOF

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is loto-rtvnof.png

In het kader van de Boekenweek is deze recensie van Gerhild van Rooij geplaatst op de site van RTV NOF. Als inleiding schrijft ze: “Het thema ‘Eerste Liefde’ van Boekenweek 2022 is indrukwekkend verwoord in het eind 2021 gepresenteerde boek en werkboek van auteur, trainer, uitgever en tweelinghelft Joyce Beckker. Haar doordringende herinnering: “Voor mijn embryonale ogen stierf de fysieke vorm van mijn zus. Mijn eerste grote liefde was verdwenen”, heeft ze omgezet in verhalen en helende oefeningen.Bekijk hier de complete recensie (klik) Bekijk hier het boek (klik).25.02.2022 Interview op MiskraamVerwerken.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is header-MV.nl_.png

Op het online platform MiskraamVerwerken.nl is het interview ‘Alleengeboren tweelingen’ verschenen waarin ik o.a. vertel dat een vrouw een miskraam kan hebben terwijl ze toch zwanger blijft. Als deze miskraam niet wordt onderkend, kan dit verregaande gevolgen hebben voor AT’ers. Lees het interview op https://www.miskraamverwerken.nl/alleengeboren-tweelingen (klik)

15.12.2021 Artikel Paravisie Magazine

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cover-artikel-Paravisie-december-2021.jpg

Vandaag is mijn artikel ‘Alleengeboren tweelingen; géén kosmische fout’ verschenen in Paravisie Magazine. Ik ga ook in op de kansen en valkuilen die ik als AT’er ben tegengekomen. Je kunt het artikel hier digitaal lezen (klik).

12.11.2021 Artikel op MiskraamVerwerken.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-bij-blog-voor-mv.nl-kopie.jpg

Vandaag is mijn artikel verschenen over het verband tussen mijn miskramen als AT’er op MiskraamVerwerken.nl. Je kunt het hier lezen (klik)

02.10.2021 Podcast interview door Modita van Zummeren

In deze waardevolle podcast bevraagt Modita mij over mijn leven zonder mijn ongeboren tweelingzus Grace. Het is een diepgaand gesprek geworden. Beluister het op https://www.podbean.com/media/share/pb-vwhce-10bc4eb

01.10.2021 Geïmproviseerd bosinterviewtje door Jane Haridat

In dit door Jane Haridat spontaan opgenomen interviewtje vertel ik over mijn grootste uitdagingen als alleengeboren tweeling (AT’er). En natuurlijk over mijn boek ‘Life without Grace’ wat ik toen nog aan het schrijven was. Inmiddels is het boek te koop, kijk hier voor meer informatie.

29.09.2021 Podcast interview door Bianca Groenewegen

Bianca bevraagt mij over de 5-daagse video interviewreeks met en over alleengeboren tweelingen die start op 30 september. Ook hebben we het over mijn boek ‘Life without Grace’, mijn eigen levensverhaal en algemene uitdagingen voor AT’ers. Het gesprek start op 1.30 minuut.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?