Be the change

for the world and our next generation

In de media

In het maartnummer 2019 van Paravisie Magazine verschijnt dit artikel over ‘Het Jaar van het Zielskind’. Hierin ga ik dieper in op de zielsontmoetingen op het Tussenstation en de Completeness Healing, een gloednieuwe helingvorm dat ook plaatsvindt op het Tussenstation waarbij je je helers fysiek ontmoet en spreekt.

Interview met Eva van Zeeland

       

In de Week van de Vruchtbaarheid, op 10 november 2018, ben ik geïnterviewd door Eva van Zeeland van Miss Natural over zielskinderen en geloofsovertuigingen die een succesvolle zwangerschap in de weg kunnen zitten. Ook geef ik een aantal tips die vrouwen kunnen doen bij hun kinderwens of verwerking van hun miskraam.

Eerste publicatie in Paravisie

In het septembernummer 2018 van Paravisie Magazine verscheen dit artikel over het Tussenstation waar de zielskinderen ‘wachten’ om geboren te kunnen worden bij bewuste ouders die matchen met hun energie en intenties.

De nieuwe generatie kinderen brengt een hoge lichtenergie met zich mee dat helpt om onze samenleving een heel stuk liefdevoller te maken. Wie voelt zich aangesproken hen te ontvangen?