Joyce Beckker Academy

voor bewuste vrouwelijke coaches in de nieuwe samenleving

In de media

Aankondiging interview tijdens congres Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland

Op maandag 22 november 2021 om 10.00 uur geef ik een live video-interview tijdens de congresmaand van Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland. Dit interview zal gaan over mijn boek en eigen ervaringen als AT’er. Meer info over het congres vind je op hun site.

Aankondiging artikel Paravisie

In de decemberuitgave 2021 van Paravisie Magazine verschijnt mijn artikel over kansen en valkuilen van alleengeboren tweelingen.

02.10.2021 Podcast interview door Modita van Zummeren

In deze waardevolle podcast bevraagt Modita mij over mijn leven zonder mijn ongeboren tweelingzus Grace. Het is een diepgaand gesprek geworden. Beluister het op https://www.podbean.com/media/share/pb-vwhce-10bc4eb

01.10.2021 Geïmproviseerd bosinterviewtje door Jane Haridat

In dit door Jane Haridat spontaan opgenomen interviewtje vertel ik over mijn grootste uitdagingen als alleengeboren tweeling (AT’er). En natuurlijk over mijn boek ‘Life without Grace’ wat ik toen nog aan het schrijven was. Inmiddels is het boek te koop, kijk hier voor meer informatie.

29.09.2021 Podcast interview door Bianca Groenewegen

Bianca bevraagt mij over de 5-daagse video interviewreeks met en over alleengeboren tweelingen die start op 30 september. Ook hebben we het over mijn boek ‘Life without Grace’, mijn eigen levensverhaal en algemene uitdagingen voor AT’ers. Het gesprek start op 1.30 minuut.

Tweede publicatie in Paravisie Magazine

In het maartnummer 2019 van Paravisie Magazine verscheen dit artikel over ‘Het Jaar van het Zielskind’.

Hierin ga ik dieper in op de zielsontmoetingen op het Tussenstation en de Completeness Healing.

Dit is een gloednieuwe helingvorm dat ook plaatsvindt op het Tussenstation waarbij je je helers zintuiglijk ontmoet en spreekt.

Eerste publicatie in Paravisie Magazine

In het septembernummer 2018 van Paravisie Magazine verscheen dit artikel over het Tussenstation waar de zielskinderen ‘wachten’ om geboren te kunnen worden bij bewuste ouders die matchen met hun energie en intenties.

De nieuwe generatie kinderen brengt een hoge lichtenergie met zich mee dat helpt om onze samenleving een heel stuk liefdevoller te maken. Wie voelt zich aangesproken hen te ontvangen?