Blijf jij tanken aan de oude pomp?

Blijf jij tanken aan de oude pomp?

Laatst wilde ik tanken bij pomp 1. Het scherm gaf aan dat ‘de gewenste brandstof niet kon worden geleverd’. Ik voelde me verward. Al vijf jaar tankte ik trouw bij pomp 1 zonder enig probleem. In plaats van te rijden naar een nabijgelegen tankstation, besloot ik het later nog eens te proberen.

De volgende ochtend stond ik weer bij pomp 1, met hetzelfde resultaat. Ongemak alom, want ik ben niet snel af te brengen van een gewoonte. Maar ondertussen schreeuwde mijn auto om benzine.

Mijn oog viel op pomp 3 enkele meters verderop. Jawel, dat betaalscherm gaf mij groen licht te tanken. Opgelucht gaf ik mijn auto de juiste brandstof. Thuis wilde ik de symbolische betekenis achterhalen. Want wat als het helemaal niet ging om benzine, maar om mezelf?

Brandstof is energie. Al lange tijd haalde ik deze uit pomp 1. Dit had me mijlenver gebracht, maar nu was deze niet meer beschikbaar. Ik mocht een andere weg inslaan en een nieuwe energiebron vinden. Eentje met vernieuwde brandstof zodat ik andere routes kon ontdekken.

De wereld is aan het transformeren naar pomp 3. Nu hebben jij en ik nog de beschikking over twee pompen. De eerste geeft brandstof aan ons verleden en de tweede aan ons heden van waaruit we onze toekomst creëren.

Om te tanken bij pomp 3 mag je eerst je brandstoftank aanpassen. Je oude pijn achterlaten waardoor pomp 1 overbodig wordt. Zorg er wel voor dat je dit doet vanuit bewustzijn. Ook nare dingen zijn bedoeld om jou krachtiger te maken.

Ben jij eraan toe om de diepere betekenis van je uitdagingen te begrijpen? Om je boosheid, verdriet en schuldgevoel te transformeren in bewustzijn en vergeving?

Klinkt jou dit goed in de oren, dan kan Rejoyce Xpress wellicht jou helpen op je spoor naar vrijheid. Ontdek hier (klik) wat jou het meeste aanspreekt.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?