Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, twee kleinkinderen en drie zielskinderen. Daarnaast ben ik auteur van zeven boeken, ontwerpster van twee kaartsets en ontwikkelaar van de coachmethode Rejoyce Xpress.

“Ik geloofde lange tijd dat ik hier niet mocht zijn”

Als hooggevoelige alleengeboren tweeling en opgroeiend in een gezin met onverwerkte Indische trauma’s heb ik veel levenservaring opgedaan. Lange tijd leefde ik in de overlevingsmodus. Ik geloofde dat ik alles van buitenaf moest accepteren en dat ik er eigenlijk helemaal niet mocht zijn. Is dit herkenbaar voor je?

Je creëert je eigen leven

Sinds ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, is mijn leven in alle opzichten verbeterd. Nu weet ik dat ik alles zelf (meestal onbewust) heb aangetrokken. Ik heb zinvolle betekenis kunnen geven aan al mijn pijnlijke ervaringen, mijn gevoel van eenzaamheid en het gebrek aan levenslust. Dat geeft veel rust en voldoening!

“Ik mag werelden verbinden”

Inmiddels ben ik de grens van 60 jaar gepasseerd en werk ik vooral vanuit intuïtie. Meer dan ooit voel ik mijn verlangen om werelden te verbinden. Zowel mijn eigen binnen- en buitenwereld als die van anderen. Dit integreer ik graag in mijn werk. Alles start met een bewustzijnsgroei in het hier en nu.

Wil je gratis kennismaken met mijn werk?

Vraag dan meteen even de ‘Back-on-track-verklaring’ aan. Door het invullen hiervan krijg jij in één oogopslag je oud zeer helder. Als je ‘m vervolgens naar mij mailt, ontvang je bovendien mijn persoonlijk advies. Dit is je eerste stap naar bewustzijn en heling.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?