Joyce

Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen en drie zielskinderen. Daarnaast ben ik auteur van zeven boeken, ontwerpster van twee kaartsets en ontwikkelaar van de coachmethode Rejoyce Xpress.

“Ik geloofde lange tijd dat ik hier niet mocht zijn”

Als hooggevoelige alleengeboren tweeling en opgroeiend in een gezin met onverwerkte Indische trauma’s heb ik veel levenservaring opgedaan. Lange tijd leefde ik in de overlevingsmodus. Ik geloofde dat ik alles van buitenaf moest accepteren en dat ik er eigenlijk helemaal niet mocht zijn. Is dit herkenbaar voor je?

Je creëert je eigen leven

Sinds ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, is mijn leven in alle opzichten verbeterd. Nu weet ik dat ik alles zelf (meestal onbewust) heb aangetrokken. Ik heb zinvolle betekenis kunnen geven aan al mijn pijnlijke ervaringen, mijn gevoel van eenzaamheid en het gebrek aan levenslust. Dat geeft veel rust en voldoening!

“Ik mag werelden verbinden”

Inmiddels ben ik de grens van 60 jaar gepasseerd en werk ik vooral vanuit intuïtie. Meer dan ooit voel ik mijn verlangen om werelden te verbinden. Zowel mijn eigen binnen- en buitenwereld als die van anderen. Maar ook verbind ik onze fysieke wereld met andere kosmische velden en integreer ik dat in mijn werk. Alles start met een bewustzijnsgroei in het hier en nu.

Pioniers gezocht

Als vrouw, auteur, coach en trainer wil ik het beste wat ik in me heb delen met andere pioniers. Zodat we samen écht het verschil kunnen maken voor deze mooie wereld en onze nieuwe generatie kinderen. Doe je met me mee?