Joyce Beckker Academy

voor bewuste vrouwelijke coaches in de nieuwe samenleving
Joyce

Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen en drie zielskinderen. Daarnaast ben ik auteur van zeven boeken, ontwerpster van twee kaartsets en geestelijk moeder van de coachmethode Rejoyce Xpress.

“Ik geloofde lange tijd dat ik hier niet mocht zijn”

Als alleengeboren tweeling en hoogsensitief persoon heb ik veel levenservaring opgedaan en heb ik lang in de overlevingsmodus geleefd. Ik geloofde ik dat ik dit maar moest accepteren en dat ik eigenlijk hier helemaal niet mocht zijn. Is dat herkenbaar voor je?

Je creëert je eigen leven

Nadat ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles zelf heb aangetrokken en ik heb er zinvolle betekenis aan kunnen geven. Zeker ook op het gebied van mijn miskramen, mijn gevoel van eenzaamheid en het lange tijd ontbreken van levenslust. Dit alles is 360 graden gekeerd. En dat geeft veel rust en voldoening!

“Ik mag werelden verbinden”

Inmiddels ben ik de grens van 60 jaar gepasseerd en werk ik vanuit zielsniveau. Meer dan ooit voel ik mijn levensmissie om als pionier werelden te verbinden. Zowel de binnen- met de buitenwereld van mensen plus onze fysieke wereld met andere kosmische werelden waarmee we verbonden zijn. Alles start met een hoger bewustzijn in het hier en nu.

Pioniers gezocht

Met mijn bedrijf Joyce Beckker wil ik het beste wat ik in me heb delen met andere pioniers. Zodat we samen écht het verschil kunnen maken voor deze mooie planeet en onze nieuwe generatie kinderen.