Verborgen narcisme kent vele maskers

Verborgen narcisme kent vele maskers

In mijn leven heb ik als rode draad te maken gehad met narcistisch gedrag. Deze mensen kwamen in vele vormen in mijn leven. Van medestudenten tot spirituele leraren, van vriendinnen tot (wat ik dacht) zielenmaatjes. Emotioneel lieten ze bij mij soms een spoor van verwoesting achter en had ik veel tijd nodig om te herstellen. Totdat ik mijn eigen kracht weer terugvond en de deur voor narcisten dichttrok.

“OP ENERGETISCH NIVEAU TREK JE DIT AAN”

Als gevoelig ondernemer wordt het extra lastig als je ook in je werk mensen met verborgen narcistisch gedrag aantrekt. Dat laatste woord klinkt nu misschien tegenstrijdig, maar laat ik het uitleggen op energetisch niveau. Er wordt vaak gesproken over slachtoffers van narcisten. Het wordt je allemaal aangedaan en jij zou weerloos zijn.

Een zaadje dat geheeld mag worden

Maar narcisten kunnen alleen je leven binnenkomen als jij (vaak onbewust) de deur voor hen openzet. Want wat in jou zorgt ervoor dat jij je eigen gevoelens en behoeftes aan de kant zet voor de behoeftes van die ander? Er zit dan nog een zaadje in je wat je mag helen. Zodat je dat thema van narcisme kan loslaten en je voortaan veel beter je eigen grenzen aan kan geven.

Innerlijke treinreizen

Ik heb dat zelf inmiddels gedaan met mijn methode Rejoyce Xpress, waarbij ik innerlijke treinreizen heb gemaakt naar deze personen. Ik heb ze op energetisch niveau mijn waarheid vertelt en ze heel bewust vergeven. Omdat ik weet dat zij in mijn leven zijn gekomen om mij krachtiger te maken. Dus als jij te maken hebt met narcistisch gedrag, weet dan dat deze persoon of personen jou eigenlijk (onbewust) uitnodigen te groeien in je bewustzijn.

Met mijn zelfontwikkelde coachmethode Rejoyce Xpress kun je prima je emoties helen als je te maken hebt (gehad) met narcisme. Dit kun je geheel zelfstandig thuis doen met een cursus of in een 1:1 coachtraject met mij. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.joycebeckker.nl/rejoyce-xpress/

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?