Het wonderlijke ontstaan van Rejoyce Xpress

Het wonderlijke ontstaan van Rejoyce Xpress

Het was 2009. Als alleenstaande moeder worstelde ik met mijn verleden. Steeds vaker en steeds intenser belemmerden de boeien van onderdrukte emoties mij om een nieuw leven op te bouwen. Een leven waarin ikzelf de hoofdrol mocht spelen. En toen gebeurde er dit… Bekijk de video of lees onder de video verder.

Ik probeerde The Work van Byron Katie

Deze hielp best goed, maar ik kwam onvoldoende bij mijn gevoel. En aan The Journey van Brandon Bays was ik nog niet helemaal toe. Die ging voor mij op dat moment te diep. Ik verlangde naar een methode die daar ergens tussenin zat.

Het was op een dinsdagochtend

Na het douchen voelde ik inspiratie opborrelen. Achter mijn PC typte ik in een Word-document alles wat op dat moment ‘doorkwam’. Zonder te letten op de inhoud. Na zo’n 25 minuten onafgebroken typen, ging de inspiratiekraan langzaam dicht. Ik las het document. Op het scherm zag ik een tekst over spoorlijnen, het reizen met een privétrein, innerlijke stations, ontmoetingen in stationsrestauraties en het helen van emoties. Het besef drong door dat ik intuïtief een coachmethode had doorgekregen. Eentje die werkte voor mij. De naam ‘Rejoyce Xpress’ kwam door…

Meteen begon ik mijn gekrabbel uit te werken

En de volgende ochtend maakte ik al mijn eerste innerlijke treinreis vanaf mijn Station Boosheid. Ik reisde naar iemand die heel kwetsend had gereageerd op mijn eerste miskraam, maar wat ik voor de lieve vrede al die jaren had ingeslikt. Wat een boosheid kwam los…wat een confrontatie had ik met die persoon….en wat een heling en opluchting mocht ik ervaren. Vooral tijdens de aansluitende reis vanaf Station Vergeving. Bijna niet te beschrijven.

Er was niets misgegaan

Die middag reisde ik vanaf mijn Station Verdriet naar mijn ongeboren kind. Sinds jaren kon ik weer mijn tranen vrijuit laten stromen. Daarnaast kreeg ik zoveel mooie inzichten. Er was niets verkeerd gegaan, alles is gebeurd precies zoals het in het groter plaatje de bedoeling was. Mijn kind was niet dood, het was een ziel met een eeuwig leven waar ik altijd contact mee mocht maken. Wat een godsgeschenk!

Miserabel en schuldig

Diezelfde avond reisde ik vanaf mijn Station Schuldgevoel naar de 29-jarige Joyce die net haar eerste miskraam had gehad. En die van haar familie verwijten kreeg dat ze het zelf in de hand had gewerkt. Wat voelde ze zich miserabel en schuldig. In haar stationsrestauratie kon ik haar troosten en bevrijden van haar 20-jaar oude schuldgevoel. We hebben elkaar en onszelf vergeven. Precies zoals mijn ongeboren kind dit wilde.

Rejoyce Xpress in de praktijk

Het heeft me een week gekost om bij te komen van deze ervaringen. Daarna ben ik de methode verder gaan uitwerken en heb ik inmiddels honderden klanten mogen begeleiden met Rejoyce Xpress. Man o man; wat een prachtige helingsreizen heb ik in de loop der jaren mogen ervaren. Bij mezelf en anderen. Super dankbaar voor!

Nu is de tijd voor heling

Momenteel ervaren veel mensen onzekerheid en chaos. Niemand weet hoe de wereld verder evolueert. Veel duister komt bovendrijven, zowel buiten als in onszelf. Het enige waar we echt controle op hebben, is onze binnenwereld. Nu, meer dan ooit, is het belangrijk onze onderdrukte emoties te helen. Zodat we krachtiger de toekomst tegemoet kunnen treden. En tegelijkertijd voorkomen we dan dat onze pijn wordt doorgegeven aan de volgende generatie.

Kom weer back on track

Wil jij ook in sneltreinvaart af van je boosheid? Claim dan je gratis ticket van een 3-daagse naar innerlijke rust, zie https://www.joycebeckker.nl/3-daagse-reis-naar-innerlijke-rust/.

Wil je onder persoonlijke begeleiding je boosheid, verdriet of schuldgevoel helen? Overweeg dan een sessie (https://www.joycebeckker.nl/sessie-back-on-track/) of traject (https://www.joycebeckker.nl/traject-back-on-track-rejoyce-xpress/)

Wil je geheel zelfstandig aan de slag met Rejoyce Xpress? Check dan deze thuiscursus op https://www.joycebeckker.nl/cursus-back-on-track/

Voor professionals: wil je de methode leren toepassen in je eigen werk? Meld je dan via joyce@joycebeckker.nl aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?