Coachsessie Back on Track met Rejoyce Xpress

Rejoyce Xpress Back on Track

Verlost van je oud zeer met een dagretour

Kan jij als intuïtief persoon je over het algemeen redelijk goed overeind houden, ondanks de chaos die momenteel onze wereld overspoelt? Maar is er toch nog iets uit het (recente of verre) verleden dat aan je knaagt of je zelfs af en toe wakker houdt?

Misschien komt dit voort uit oud zeer, ontstaan omdat je vroeger je gevoelens en emoties niet kon of mocht uiten. Steeds vaker klopt deze pijn weer bij je aan, onder meer in de vorm van boosheid, verdriet of schuldgevoel. Net als een klein kind verlangt deze van je dat je het ziet, hoort en erkent.

Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de resterende ketenen van het verleden definitief van je afschudt. Doe je dit niet, dan blijft deze onderdrukte pijn een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst. Met alle gevolgen voor je privé- en werkleven.

Rejoyce Xpress is een speelse en effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf in sneltreinvaart te bevrijden van oud zeer, zodat jij voortaan vanuit ontspanning, kracht en zelfvertrouwen de koers van je leven bepaalt

Het is tijd voor heling

Om je hierbij te helpen bied ik je een sessie ‘Back on track’ aan. Dit is een intensieve, maar ook speelse 1:1 sessie (bij mij in de praktijk of via Zoom) van 1,5 – 2 uur waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress methode.

Dit is een innerlijke treinreis waarin je snel je oude blokkade opspoort en heelt. Zodat jij vanuit innerlijke vrijheid en rust weer verder kan. Eén sessie heeft direct al positief effect op jou, je geliefden en je werk.

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen meemaken. Dank je wel voor je mooie begeleiding.”

“De sessie heeft mij vooral erkenning gegeven. Het mogen zijn wie ik ben. Niet steeds me verontschuldigen. Ongelofelijk terwijl dit al bijna 60 jaar aan de orde is.”

“De sessie heeft zo’n effect op mij. Ik heb al 3 situaties op een voor mij juiste manier kunnen beoordelen en daarbij de juiste grenzen kunnen aangeven. Het feit dat het mij lukt geeft mij weer wat zelfvertrouwen en ik ben er wel trots op.”

Of stel eerst je vraag via mail.

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel (hoog)sensitieve mensen onderdrukken deze omdat ze dat hebben afgekeken van hun ouders. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid.

In deze sessie leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je (voor)ouders.

Rejoyce Xpress
Foto: Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Ons verdriet konden we nauwelijks uiten. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee.

Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, vooral als we onze ouders zagen worstelen. Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen.

Merk je dit ook in je leven en/of je werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde. Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk.

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit”

“Ik was net bij mijn huisarts en heb wat gedeeld met haar over de stappen wat ik had ondernomen en ik vertelde haar onder andere over jou en hoe ik de sessie heb ervaren, zeer positief! De huisarts was zeer geïnteresseerd en zij vroeg mij naar jouw naam. Ik heb het haar doorgegeven. Zij schreef het op en ik heb het nog eens benadrukt hoe het mij heeft geholpen.”

Of stel eerst je vraag via mail

Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben als alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Ook dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen. Daarnaast heb ik te maken gehad met de nodige verliesissues waaronder meerdere miskramen en echtscheiding.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving.

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

In september 2022 heb ik de methode een nieuwe upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze kunt doen zonder fysieke aanwezigheid van de (levende of overleden) persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die aan de oppervlakte komen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik je een sessie mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om innerlijk vrij te zijn. Zodat je vanuit ontspanning en zelfvertrouwen je hart gaat volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Of stel eerst je vraag via mail.

Rejoyce Xpress

Voor deze vernieuwende, transformerende sessie van 1,5 – 2 uur investeer je voor de online versie € 127,00 ex btw (€ 153,67 incl. btw). Je ontvangt het voorbereidingsblad en het werkblad online. Na de sessie komt de replay beschikbaar.

Voor de sessie in mijn praktijkruimte in Zegge (NB) investeer je € 147,00 ex btw (€ 177,87 incl. btw). Je ontvangt dan het voorbereidingsblad online en het werkblad bij de sessie.

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.

“Het was heftig, maar bevredigend. De manier waarop je het hebt begeleid vind ik mooi en duidelijk. Nogmaals mijn dank!”

“De sessie heeft mij echt geholpen om beter inzicht te krijgen in mijn leven op het moment.”

Of stel eerst je vraag via mail.

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?