3-daagse reis naar innerlijke rust

Ik heb een gratis ticket voor jou gereserveerd voor een 3-daagse reis naar innerlijke rust. Gun jezelf in deze hectische tijden dit waardevolle geschenk!

Oud zeer loslaten

We leven in hectische tijden. Velen van ons hebben een dubbel gevoel over wat er gebeurt op het wereldtoneel. Herkenbaar? Als we hier iets aan willen veranderen, mogen we eerst in onszelf dingen transformeren. Want komen er tegenwoordig bij jou naast mooie dingen ook onverwacht en onvermoed lastige emoties bovendrijven? Dingen waarvan je dacht er al lang vanaf te zijn? Het is oud zeer dat je ooit hebt onderdrukt (vaak uit zelfbehoud) dat nu weer bij je aanklopt. Net als jengelende kinderen die aan je been hangen voor aandacht.

Eén van die jengelende kinderen is boos

Boos omdat het vroeger onrecht is aangedaan in welke vorm dan ook. Jij hebt die boosheid, zoals de meesten van ons, weggestopt omdat je er toen niet mee kon dealen. Maar steeds vaker steekt die boosheid de kop op, soms op onhandige momenten. En soms houdt het je zelfs uit je slaap. Het is nu tijd om dat boze kind serieus te nemen en het alle aandacht te geven. Zodat jij kunt helen en met een bevrijd gevoel je oud zeer achter je kunt laten.

“Ik heb een rollercoaster aan emoties doorgemaakt en kunnen vergeven. Heel bijzonder om deze 3-daagse te volgen. Ik voel een innerlijke rust . Dank je wel!”

“Een mooie 3-daagse reis heb ik gemaakt. De winst voor mij is: ik kan (de boosheid) los laten. Focus op: toekomst, positiviteit en het maken van de eigen keuzes.”

Met innerlijke rust je toekomst tegemoet

Investeer in totaal enkele uurtjes in jezelf door met innerlijke, speelse treinreizen in sneltreinvaart je boosheid te transformeren. Aan het einde van de rit heb je een beknopte actielijst waar je direct mee aan de slag kunt. Zodat je binnenkort innerlijke vrede en rust ervaart. Hoe zou dat voor je zijn?

“Het heeft me inzichten gegeven over de relatie met mijn man, en ben ik nog bewuster geworden van hoe de relatie met mijn moeder was.”

“Komt zeker emotie vrij van boosheid, verdriet maar ook loyaliteit.”

Hoe gaat ‘t in z’n werk

We maken gebruik van mijn beproefde Rejoyce Xpress-methode die medio 2022 een waardevolle upgrade heeft gekregen. In je privétrein maak je achtereenvolgens een Boosheidreis en een Vergevingsreis naar degene (levend of overleden) die jouw boosheid heeft getriggerd. Wanneer je uitcheckt op de derde dag heb je de situatie geaccepteerd en jezelf vergeven. Het jengelende, boze kind in je is geheeld en volwassen geworden. Het laat je voortaan met rust.

“Op mijn 25e trouwde ik met een narcist. Hoe dan? Hoe kon ik het niet herkennen? Omdat ze allemaal een heel akelig trekje hebben: charme. Het duurde 37 jaar totdat ik de stekker uit het huwelijk durfde trekken. In de jaren erna vielen steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Totdat ik eindelijk echt afscheid kon nemen, dankzij jouw reis. Want ook na de scheiding wist hij nog flink op mijn gemoed te spelen. Nu kan hij mij niet meer raken. Dank je wel!!”

Drie dagen lang publiceer ik de dag-video op een besloten pagina op mijn site waar alleen deelnemers toegang tot hebben. Ik geef je mijn persoonlijke feedback op al je vragen die je onder de dag-opdracht kunt stellen. Alle instructies ontvang je per mail.

Dus ik zou zeggen; claim je gratis ticket en accepteer mijn liefdevolle geschenk aan jou! Je bent ‘t waard!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?