Referenties

“Een hele mooie tool waarmee je op een zachte maar onontkoombare manier naar je emotionele stukken kunt kijken. Dit werkt voor mezelf, maar zeker ook voor mijn cliënten. Ik vind het een doorbraakmethode op emotioneel gebied.” (Monique over de opleiding begeleider Rejoyce Xpress spoor 1)

“Ik heb eerst mijn eigen moeilijke stukken op een hele prettige, natuurlijke en speelse manier kunnen uiten en oplossen. Nu ben ik blij dat ik deze reizen zelf kan begeleiden. Het is een mooi opstapje naar meer.” (Gab over de opleiding begeleider Rejoyce Xpress spoor 1)

“Het was een intuïtieve ingeving om de opleiding te volgen. Ik had al eerder een treinreis mogen maken. Ik ontdekte dat het zo’n krachtig instrument was waar je zoveel mensen blij mee kunt maken. Joyce is heel professioneel, geeft goede feedback en het contact is enorm leuk. Ik leerde in rap tempo heel veel. Het is voor mij de perfecte mix tussen het spirituele en het zakelijke.” (Mariska over de opleiding begeleider Rejoyce Xpress spoor 1)

“Ik vond het een inspirerende opleiding. Het heeft veel meer gebracht dan een concrete tool, want je gaat echt bij jezelf naar binnen kijken. Dat heeft me heel veel inzichten gegeven.” (Nina over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

“Sinds de start van de corona ben ik via facebook in contact gekomen met Joyce. Als eerste door een gratis cursus die ik heb gevolgd tot aan het membership waar ik al bijna 2 jaar aan deelneem. Waar ik veel uithaal zijn de gesprekken die we maandelijks voeren. Soms heb ik een thema waar we aan werken. Soms trekt Joyce van tevoren een kaart waar we over in gesprek gaan. Het zorgt voor herkenning, erkenning en bewustwording. Ze volgt me in mijn verhaal, stelt rake vragen en spiegelt me. Dit zorgt ervoor dat ik niet van mijn pad raak. Ik vind haar manier van coachen erg fijn.” (Marga over een coachtraject)

“Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce Beckker gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik dit traject met haar ben aangegaan tijdens mijn transformatieproces van wakker worden en dit kon afronden met certificatie van de training ‘Coachen met edelsteenfoto’s’.” (Veerle over diverse trajecten en een opleiding)

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit.” (Carolina over een traject met Rejoyce Xpress)

“Ik heb een Rejoyce Xpress traject bij een klant gedaan. De dame heeft er erg veel aan gehad. Na de eerste dag voelde ze zich al erg opgelucht en ging het een stuk beter met haar. Zo mooi om dit van dichtbij te zien gebeuren. Ze heeft veel inzichten gekregen die haar geholpen hebben.” (Brenda na een voormalige training met Rejoyce Xpress)

“Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie van het leven te genieten. Van daaruit wereldwijd hooggevoelige vrouwelijke ondernemende Lichtwerkers te verbinden met de levensgenieter in hen. Dat maakt me een heel dankbaar mens. Mijn dank is groot.” (Wendy over een coachtraject)

“Voor mij was dit een leuke, intuïtieve en leerzame opleiding die ik goed in mijn eigen praktijk kan toepassen. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen. De samenwerking en begeleiding gingen ook goed. Dit is zeker geen standaard opleiding!” (Anja over een voormalige opleiding met ‘Rejoyce Xpress’)

“Ik ken Joyce als een sterke analytische coach die zeer goed in staat is om het daadwerkelijke verhaal achter het verhaal en de emoties te herleiden. Daarbij maakt zij gebruik van haar creatieve gave en weet dit in woord en beeld heel concreet te maken. Vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid en haar persoonlijk straalt ze veel warmte en oprechtheid uit.” (Diana over mij als coach)

Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce! (Anna Maria over mij als coach)

Je opleiding sprak mij meteen aan. Het heeft veel bij mezelf in beweging gezet. Ik ben stukken tegen gekomen waarvan ik dacht dat ik er wel klaar mee was, wat niet het geval is. Door dit aan te gaan en met de mooie begeleiding van jou en de treinreizen ben ik door deze pijnstukken gegaan en mocht dit helen. Nu ik zelf de reizen aan mag bieden aan anderen merk ik hoe waardevol deze zijn en dat ik verandering merk en zie voor en na zo’n reis. Ik hoop nog veel te mogen leren over mezelf zodat ik mijn klanten nog beter kan begeleiden. (Fiona over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

“Joyce is voor mij een coach, die persoonlijke zaken heeft losgemaakt, waardoor het mogelijk is geweest om door te groeien. Opheffen van verkeerde routines en belemmerende blokkades en door inzet van intuïtie. Het resultaat is een totaal vernieuwd perspectief van de toekomst. Samen met anderen! Bedankt Joyce!” (Peter over mijn coaching)

“Bedankt, dat je zo een mooie gave hebt en mensen op deze mooie manier helpt. Met je mooie cursussen en met wie je bent. Je straalt ook een rust en moedergevoel uit wat heel vertrouwd aanvoelt. Waardoor we nog dieper in de meditaties/activaties meegenomen worden. Prachtig werk! (Karin over een online programma)

“Ik heb het enorm goed ervaren. Het was een mooi pad dat ik bewandelde. Een pad naar mezelf waar echt intense healing ontstond. We zijn in diepe lagen gegaan. Ik heb het durven aankijken samen met jou. Ik ben dankbaar voor deze reizen, ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben en waarmee ik nu anderen mag dienen.” (Vanessa over de opleiding begeleider Rejoyce Xpress spoor 1)

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.” (Jeanine over mijn coaching)

“Ik heb Joyce leren kennen als een heel integer, authentiek, intuïtief en liefdevol persoon. Tijdens de vergevingsweek die ik onder haar begeleiding volgde, creëerde ze een veilige, stevige en warme bedding waardoor ik me dieper in mijn proces kon laten zakken en ik ook alle ruimte ervoer om daarover te delen. Dit deed ze door in haar eigen energie en bij zichzelf te blijven waardoor ik werd uitgenodigd hetzelfde te doen. De vergevingsweek heeft me veel heling en diepgaande inzichten opgeleverd en tegelijkertijd ook heel praktische tools van hoe ik er zelf nog verder mee aan de slag kan gaan. (Marieke over de Vergevingsweek)

“Joyce geeft heel veel veiligheid en vertrouwen waardoor je jezelf kunt zijn en je de methodiek goed tot je kunt nemen. Ik heb persoonlijk heel veel gehad aan Rejoyce Xpress dat ik nu ook kan inzetten in mijn praktijk voor zowel mannen als vrouwen.” (Harriët over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

“Joyce heeft me begeleid naar het Tussenstation en daar heb ik kennisgemaakt met mijn tweelingbroertje en -zusje. Het voelde heel fijn om die energie te ervaren en te weten dat het een fijne lichte plek is waar alle zielenkinderen goed voor elkaar zorgen. De grote verrassing van de sessie was dat ik hernieuwd heb kennisgemaakt met mijn gids. Ik weet nu dat ook hij altijd bij me is om wijze raad te geven. Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce!” (Anna Maria over haar zielsreis)

“Joyce heeft mij geholpen met een paar moeilijke issues in mijn leven. Dit heeft zij gedaan via een maandtraject met Rejoyce Xpress. De treinensymboliek en de treingeluiden hebben mij goed geholpen. Ik ben de confrontatie aangegaan. Ik heb inzichten gekregen en ik sta nu meer ontspannen in het leven.” (Thea over een coachtraject met Rejoyce Xpress)

“Het was een heel intensief weekend. Het bracht me terug bij mezelf, heb heel veel geleerd. Mooi dat het af en toe ook heel luchtig was.” (Daryl over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

“Joyce is een fijne vrouw met een prachtige missie. Ik kwam haar via via op het web tegen en ik wist gelijk dat ik me verder in haar werk mocht verdiepen. Ik las haar e-book en daarna spraken we elkaar online. Joyce heeft me echt geholpen om anders naar mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap en ongewenste kinderloosheid te kijken. Niet lang na we elkaar spraken startte haar challenge. Op het laatste moment meldde ik me aan en ik ben nog steeds dankbaar voor de inzichten en verwerking die ik daar heb ontvangen. Joyce weet zo mooi haar kennis te delen en voelt daarnaast erg goed aan wat er in het moment nodig is.

Recent ontving ik een completeness healing van Joyce. Met de vorm had ik tijdens de challenge al kennis gemaakt, die vind ik prettig werken. De diepte en duur van de healing overtrof mijn verwachtingen. De healing ging na de sessie nog urenlang soms vrij intens verder. Er werd veel geheeld in mijn lichaam en ik kreeg te zien dat ik stralend nieuw licht op de wereld mag brengen. Een boodschap die me erg steunt in de fase waarin ik nu verkeer als mens en bedrijfsmatig.

Joyce neemt uitgebreid de tijd om de healing voor en na te bespreken, daardoor ging ik met een aantal concrete inzichten en acties naar huis die deze completeness healing nog extra versterken. Ik kan je Joyce van harte aanbevelen. Heerlijk mens, prachtige healing en zo fijn om je gezien en gesteund te voelen.”

(Turid over Completeness Healing)

“Mijn twijfel was dat ik ‘t te zweverig zou vinden. Maar je komt echt tot de kern. Voor mij zit er een wow-factor in. Ik hoop dat ik het mag overbrengen in de begeleiding van cliënten. Rejoyce Xpress is een heel concreet middel om iemand te begeleiden in zijn eigen stukje verwerking en vergeving.” (Diana over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde.
Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk. Dank je wel voor deze ervaring. (Veerle over een traject met Rejoyce Xpress)

“In mijn vroege jeugd heb ik een traumatische angst ontwikkeld voor zwangerschap en mannen. Ik dacht deze angst overwonnen te hebben, maar vorig jaar stak hij de kop weer op. Het artikel van Joyce in het blad ” Paravisie ” gaf mij intuïtief de hoop, dit alsnog spiritueel te mogen oplossen.

Bij Joyce heb ik o.a. 3 innerlijke treinreizen van de Rejoyce Xpress ervaren. Naar het leven gereisd, waarin mijn angst ontstaan is. Hier vertelde de diep verdrietige, jonge vrouw me, dat haar baby door geweld is gestorven. Hier leer ik haar (en mijn) verdriet, pijn en angst begrijpen. Dit klopt in grote lijnen zo met mijn eigen verhaal. Hier zie ik in, dat het nu tijd is om dit leed los te laten. Met hulp van mijn beschermengel mag ik haar duidelijk maken, dat ze nog steeds aan de aarde gebonden is . Dat ze nu deze band los mag laten en naar het Licht mag gaan, waar haar baby al is. Ook ik mag mijn angst hier achterlaten en loslaten. Ik voel me opgelucht, blij en ervaar veel Liefde uit de spirituele wereld. Dankbaar en blij reis ik terug naar het heden.

De betrokken coaching van Joyce is duidelijk en zorgvuldig. Wat me vooral goed deed is dat Joyce duidelijk de procedure stuurt en daarnaast tijdens de treinreizen inhoudelijk op afstand blijft. Me zo alle ruimte geeft mijn eigen ervaringen te beleven. Deze reizen heb ik als een wonder ervaren. Diepe vreugde en dankbaarheid dat dit karma zich mocht oplossen. Ervaar nu een basale rust. Mag nu mijn leven licht en met plezier leven. Dank voor je rustige, liefdevolle aanwezigheid, Joyce.”

(Jomar – voormalig therapeute/healer van 80 jaar – over een Rejoyce Xpress traject)

“Ik heb ruim 2 jaar gezocht naar een geschikte opleiding. Uiteindelijk kwam deze spontaan op mijn pad. Ondanks de voor mij flinke investering heb ik er geen enkele spijt van. Het is het dubbel en dwars waard. Wat heb ik veel geleerd in korte tijd. En wat zijn de oefeningen en coaching krachtig en waardevol. En ze weet op elk moment de juiste snaar te raken en de juiste oefening aan te reiken om weer verder te ontwikkelen en ook oude patronen en emoties los te laten.

Zo kom ik persoonlijk en als trainer coach steeds dichter bij mijzelf en daarmee ook meer in mijn kracht en verbinding. En dat is wat ik graag aan mijn toekomstige klanten wil meegeven, dichter bij jezelf en je eigen kracht komen en vandaar uit datgene realiseren wat je graag wilt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit met de methode, oefeningen en coaching vanuit deze opleiding gaat lukken. “

(Claudia over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

“De lesdagen waren veel diepgaander, veel leerzamer, dan ik had verwacht. Het was een echte verrijking. Ervaar ‘t. Er zijn geen woorden voor. Ervaar ‘t.” (Fiona over een voormalige opleiding met Rejoyce Xpress)

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?