Joyce Beckker Academy

voor bewuste vrouwelijke coaches in de nieuwe samenleving

Referenties

Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce Beckker gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik dit traject met haar ben aangegaan tijdens mijn transformatieproces van wakker worden en dit kon afronden met certificatie van de training ‘Coachen met edelsteenfoto’s’.”

Veerle

“Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie van het leven te genieten. Van daaruit wereldwijd hooggevoelige vrouwelijke ondernemende Lichtwerkers te verbinden met de levensgenieter in hen. Dat maakt me een heel dankbaar mens. Mijn dank is groot.”

Wendy

Bedankt, dat je zo een mooie gave hebt en mensen op deze mooie manier helpt. Met je mooie cursussen en met wie je bent. Je straalt ook een rust en moedergevoel uit wat heel vertrouwd aanvoelt. Waardoor we nog dieper in de meditaties/activaties meegenomen worden. Prachtig werk!

Karin

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.”

Jeanine

“Ik heb Joyce leren kennen als een heel integer, authentiek, intuïtief en liefdevol persoon. Tijdens de vergevingsweek die ik onder haar begeleiding volgde, creëerde ze een veilige, stevige en warme bedding waardoor ik me dieper in mijn proces kon laten zakken en ik ook alle ruimte ervoer om daarover te delen. Dit deed ze door in haar eigen energie en bij zichzelf te blijven waardoor ik werd uitgenodigd hetzelfde te doen.

De vergevingsweek heeft me veel heling en diepgaande inzichten opgeleverd en tegelijkertijd ook heel praktische tools van hoe ik er zelf nog verder mee aan de slag kan gaan.

Marieke Schreuder over de Vergevingsweek

“Ik heb met goed gevolg de training Rejoyce Xpress spoor 2 mogen afronden. Deze training heb ik met veel leerplezier mogen volgen bij Joyce Beckker. Zij geeft jou tijdens de training zoveel ruimte en veiligheid dat je helemaal jezelf kunt zijn waardoor je  je de methodiek snel eigen kunt maken.

Joyce geeft je heel veel respect en feedback waardoor je je gezien voelt. Ik ga vol vertrouwen deze methodiek toepassen als er mensen vastlopen met hun beperkende overtuigingen.”

Harriët Klaassen over de training Rejoyce Xpress spoor 2

“Joyce heeft me begeleid naar het Tussenstation en daar heb ik kennisgemaakt met mijn tweelingbroertje en -zusje. Het voelde heel fijn om die energie te ervaren en te weten dat het een fijne lichte plek is waar alle zielenkinderen goed voor elkaar zorgen.

De grote verrassing van de sessie was dat ik hernieuwd heb kennisgemaakt met mijn gids. Ik weet nu dat ook hij altijd bij me is om wijze raad te geven.

Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce!” 

Anna Maria over de ontmoeting met haar ongeboren tweelinghelften op het Tussenstation

Joyce is een fijne vrouw met een prachtige missie. Eind vorig jaar kwam ik haar via via op het web tegen en ik wist gelijk dat ik me verder in haar werk mocht verdiepen. Ik las haar e-book en daarna spraken we elkaar via Skype. Joyce heeft me echt geholpen om anders naar mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap en ongewenste kinderloosheid te kijken.

Niet lang na we elkaar spraken startte haar challenge. Op het laatste moment meldde ik me aan en ik ben nog steeds dankbaar voor de inzichten en verwerking die ik daar heb ontvangen. Joyce weet zo mooi haar kennis te delen en voelt daarnaast erg goed aan wat er in het moment nodig is.

Recent ontving ik een completeness healing van Joyce. Met de vorm had ik tijdens de challenge al kennis gemaakt, die vind ik prettig werken. De diepte en duur van de healing overtrof mijn verwachtingen. De healing ging na de sessie nog urenlang soms vrij intens verder.

Er werd veel geheeld in mijn lichaam en ik kreeg te zien dat ik stralend nieuw licht op de wereld mag brengen. Een boodschap die me erg steunt in de fase waarin ik nu verkeer als mens en bedrijfsmatig.

Joyce neemt uitgebreid de tijd om de healing voor en na te bespreken, daardoor ging ik met een aantal concrete inzichten en acties naar huis die deze completeness healing nog extra versterken. Ik kan je Joyce van harte aanbevelen. Heerlijk mens, prachtige healing en zo fijn om je gezien en gesteund te voelen.”

Turid van Holsteijn over Completeness Healing

In mijn vroege jeugd heb ik een traumatische angst ontwikkeld voor zwangerschap en mannen. Ik dacht deze angst overwonnen te hebben, maar vorig jaar stak hij de kop weer op. Het artikel van Joyce in het blad ” Paravisie ” gaf mij intuïtief de hoop, dit alsnog spiritueel te mogen oplossen.

Bij Joyce heb ik o.a. 3 innerlijke treinreizen van de Rejoyce Xpress ervaren. Naar het leven gereisd, waarin mijn angst ontstaan is. Hier vertelde de diep verdrietige, jonge vrouw me, dat haar baby door geweld is gestorven. Hier leer ik haar (en mijn) verdriet, pijn en angst begrijpen. Dit klopt in grote lijnen zo met mijn eigen verhaal. Hier zie ik in, dat het nu tijd is om dit leed los te laten.

Met hulp van mijn beschermengel mag ik haar duidelijk maken, dat ze nog steeds aan de aarde gebonden is . Dat ze nu deze band los mag laten en naar het Licht mag gaan, waar haar baby al is. Ook ik mag mijn angst hier achterlaten en loslaten. Ik voel me opgelucht, blij en ervaar veel Liefde uit de spirituele wereld. Dankbaar en blij reis ik terug naar het heden.

De betrokken coaching van Joyce is duidelijk en zorgvuldig. Wat me vooral goed deed is dat Joyce duidelijk de procedure stuurt en daarnaast tijdens de treinreizen inhoudelijk op afstand blijft. Me zo alle ruimte geeft mijn eigen ervaringen te beleven.

Deze reizen heb ik als een wonder ervaren. Diepe vreugde en dankbaarheid dat dit karma zich mocht oplossen. Ervaar nu een basale rust. Mag nu mijn leven licht en met plezier leven.
Dank voor je rustige, liefdevolle aanwezigheid, Joyce.”
Jomar (voormalig therapeute/healer, 80 jaar) over Back-on-Track-traject

“Ik heb ruim 2 jaar gezocht naar een geschikte opleiding. Uiteindelijk kwam deze spontaan op mijn pad. Ondanks de voor mij flinke investering heb ik er geen enkele spijt van. Het is het dubbel en dwars waard. Wat heb ik veel geleerd in korte tijd.

En wat zijn de oefeningen en coaching krachtig en waardevol. En ze weet op elk moment de juiste snaar te raken en de juiste oefening aan te reiken om weer verder te ontwikkelen en ook oude patronen en emoties los te laten.

Zo kom ik persoonlijk en als trainer coach steeds dichter bij mijzelf en daarmee ook meer in mijn kracht en verbinding.

En dat is wat ik graag aan mijn toekomstige klanten wil meegeven, dichter bij jezelf en je eigen kracht komen en vandaar uit datgene realiseren wat je graag wilt.

Ik heb er alle vertrouwen in dat dit met de methode, oefeningen en coaching vanuit deze opleiding gaat lukken. “

Claudia over de opleiding Spirituele Kinderwens Coach

Mariska over de opleiding Rejoyce Xpress 1.0
Harriët over de opleiding Coach Miskraam Verwerken
Carolina over de opleiding Coach Miskraam Verwerken
Daryl over de opleiding Coach Miskraam Verwerken
Nina over de opleiding Coach Miskraam Verwerken
Fiona over de opleiding Coach Miskraam Verwerken
Diana over de opleiding Coach Miskraam Verwerken