Opleiding Begeleider Rejoyce Xpress®

Wat is Rejoyce Xpress

Rejoyce Xpress® (anno 2010) is een effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf en anderen snel te bevrijden van oud zeer. Dit levert je rust op in je hoofd en (veel) meer vertrouwen in jezelf, vooral als je je reiservaringen en inzichten goed integreert in je leven. De methode werkt behalve offline ook online ‘als een trein’, waardoor je klanten/cliënten wereldwijd kunt begeleiden.

Voor wie is de opleiding

De opleiding is bedoeld voor intuïtieve (gevestigde en/of startende) coaches en therapeuten die willen werken met een speelse, doeltreffende methode waar ze zelf ook veel baat bij hebben. Rejoyce Xpress werkt zowel op energetisch als aards niveau. Het is een verrijkende tool die past in het huidige tijdsbeeld waarin mensen eerder hulp zoeken voor heling van hun onderdrukte emoties en oude patronen. Het is daarom mogelijk je investering al in korte tijd terug te verdienen.

Wat leer je in de opleiding

Je leert jezelf en je klanten/cliënten te begeleiden in het snel en efficiënt transformeren van boosheid, verdriet en schuldgevoel naar heling en vergeving. Iedere sessie bestaat uit twee reizen. Al gedurende de eerste reis ervaren mensen opluchting en troost. Tijdens de tweede reis vervangen acceptatie en (zelf)vergeving de onderdrukte emoties. Het maakt weinig uit wanneer de pijn is ontstaan. De innerlijke treinreizen met Rejoyce Xpress zijn tijdloos en brengen heling in het nu. Vaak bespaart dit jou en je klant/cliënt langdurige therapie.

Waar bestaat de opleiding uit

Je kunt kiezen uit 3 opties: de live, de onlive en online variant. Het verschil zit uitsluitend in module 1. Voor alle 3 opties zijn de modules 2 en 3 gelijk.

Optie 1: De live variant

In module 1 word je in mijn praktijkruimte (in het buitengebied van Zegge) door mij één op één begeleid met alle drie reizen vanaf je stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met steeds een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Duur: 2-2,5 uur per reis. Je ontvangt bij onze eerste sessie een fysieke map met alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset.

Optie 2: De onlive variant

In module 1 word je via Zoom door mij één op één begeleid met alle drie reizen vanaf je stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met steeds een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Duur: 2-2,5 uur per reis. Je ontvangt alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset in digitale vorm. Aan het einde van module 1 volgt via Zoom een evaluatiegesprek.

Optie 3: De online variant

In module 1 word je in je eigen tijd en ruimte via video-instructies en audio-opnames door mij begeleid met alle drie reizen vanaf je stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met steeds een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Steeds nadat je je werkblad hebt ingeleverd, volgt een live Zoom-sessie waarin we je reis bespreken (duur: 1 uur). Je ontvangt alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset in digitale vorm. Aan het einde van module 1 volgt via Zoom een evaluatiegesprek.

In module 2 (geldt voor alle varianten) maak je deze drie reizen zelfstandig in je eigen tijd en ruimte. Ik begeleid je stap voor stap met audio opnames. Na iedere reis ontvang je per mail mijn feedback op je ingeleverde werkbladen. Na voltooiing volgt via Zoom een evaluatiegesprek.

In module 3 (geldt voor alle varianten) begeleid je zelfstandig drie verschillende mensen met een Rejoyce Xpress reis. Na iedere reis ontvang je per mail mijn feedback op je ingeleverde klantverslagen. Na voltooiing volgt via Zoom een evaluatie-/certificeringsgesprek.

Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat en je profiel op de site.

Wie is de trainster

Joyce Beckker Rejoyce Xpress
Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker (1959) en ik ben als alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het verlies en gemis van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Ook dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde. Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen. Ook train ik al langere tijd coaches en therapeuten zodat zij met deze effectieve tool hun klanten/cliënten kunnen helpen met hun heling.

In september 2022 heb ik de speelse methode een upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Tijd dus om een nieuwe groep coaches en therapeuten op te leiden tot Begeleider Rejoyce Xpress. Daarom ben ik extra blij dat ik je deze eigentijdse en effectieve opleiding mag aanbieden. Net zoals jij en ik, verdienen ook jouw klanten/cliënten het om innerlijk vrij te zijn. Zodat we vanuit ontspanning en zelfvertrouwen ons hart gaan volgen. Dat wens ik ons allen van harte toe!

Hoelang duurt de opleiding

De opleiding duurt 3 tot 5 maanden gerekend vanaf onze eerste sessie. De duur is mede afhankelijk van je eigen tijdsinvestering en -planning.

Wanneer start je

Alle drie varianten van de opleiding worden in september 2023 gelanceerd en kunnen vanaf dan worden gevolgd op een nader overeen te komen tijdstip.

Je investering voor de live opleiding (optie 1)

De introductieprijs bedraagt € 1.497,00 ex btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk.

Je investering voor de onlive opleiding (optie 2)

De introductieprijs bedraagt € 1.250,00 ex btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk.

Je investering voor de online opleiding (optie 3)

De introductieprijs bedraagt € 995,00 ex btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk.

Garantie

Wil je onverhoopt toch stoppen met de opleiding, dan kun je dit uiterlijk aan het einde van de 1e sessie aangeven (geldt voor de live en onlive variant). Voor de online variant geldt dat je aan het einde van je eerste sessie bij twijfel direct een Zoom-gesprek aanvraagt waarin je dit aangeeft. Het reeds betaalde (termijn)bedrag krijg je binnen 14 dagen teruggestort minus € 75,00.

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ervaringen van studenten

“Het was een intuïtieve ingeving om de opleiding te volgen. Ik ontdekte dat het zo’n krachtig instrument was waar je zoveel mensen blij mee kunt maken. Joyce is heel professioneel, geeft goede feedback en het contact is enorm leuk. Ik leerde in rap tempo heel veel. Het is voor mij de perfecte mix tussen het spirituele en het zakelijke.”

“Het zelf ervaren van de treinreizen was heel bijzonder onder begeleiding van Joyce, waarin aan alle details en emoties aandacht is geschonken. Op zeer integere wijze. Mooie manier om naar en in jezelf te reizen.

“Heel fijn om de reizen te maken en eerst voor mezelf te ervaren hoe het werkt. Goed om bewust te blijven van mijn eigen triggers en valkuilen die door de reizen te maken veel sneller kunnen worden achtergelaten op het station! Geeft veel rust en zeker ook ruimte om lekker vooruit te kijken.

“Wat een mooie en waardevolle methodiek. De reizen hebben een stuk heling teweeg gebracht. Echt boven verwachting. Ik heb zin om verder te gaan met de volgende module.”

“Je bent een super uitmuntende coach. Dankbaar dat ik dit traject en opleiding ben aangegaan.”

“Ik heb het enorm goed ervaren. Ik ben dankbaar voor deze reizen, ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben en waarmee ik nu anderen mag dienen.”

“Joyce geeft heel veel veiligheid en vertrouwen waardoor je jezelf kunt zijn en je de methodiek goed tot je kunt nemen. Ik heb persoonlijk heel veel gehad aan Rejoyce Xpress dat ik nu ook kan inzetten in mijn praktijk.”

“Mijn twijfel was dat ik ‘t te zweverig zou vinden. Maar je komt echt tot de kern. Voor mij zit er een wow-factor in. Ik hoop dat ik het mag overbrengen in de begeleiding van cliënten. Rejoyce Xpress is een heel concreet middel om iemand te begeleiden in zijn/haar eigen stukje verwerking en vergeving.”

“Ik heb na de opleiding een Rejoyce Xpress traject met een klant gedaan. Ze heeft er erg veel aan gehad. Na de eerste dag voelde ze zich al erg opgelucht en ging het een stuk beter met haar. Zo mooi om dit van dichtbij te zien gebeuren.”

“Voor mij was dit een leuke, intuïtieve en leerzame opleiding die ik goed in mijn eigen praktijk kan toepassen. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen. De samenwerking en begeleiding gingen ook goed. Dit is zeker geen standaard opleiding!”

“Je opleiding sprak mij meteen aan. Het heeft veel bij mezelf in beweging gezet. Door dit aan te gaan en met de mooie begeleiding van jou en de treinreizen ben ik door deze pijnstukken gegaan en mocht dit helen. Nu ik zelf de reizen aan mag bieden aan anderen merk ik hoe waardevol deze zijn en dat ik verandering merk en zie voor en na zo’n reis. Ik hoop nog veel te mogen leren over mezelf zodat ik mijn klanten nog beter kan begeleiden.”

“De reizen waren veel diepgaander, veel leerzamer, dan ik had verwacht. Het was een echte verrijking. Ervaar ‘t. Er zijn geen woorden voor. Ervaar ‘t!”

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?