Opleiding Begeleider Rejoyce Xpress®

Werk je graag intuïtief? Word je ook zo blij wanneer je klanten/cliënten effectief en duurzaam hun onverwerkte emoties helen en vergeven? Leer dan deze speelse en beproefde methode die je veel voldoening en dankbaarheid zal opleveren! Zowel privé als zakelijk…

Wat is Rejoyce Xpress

Rejoyce Xpress® (anno 2010) is een effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf en anderen snel te bevrijden van oud zeer. Dit levert je rust op in je hoofd en (veel) meer vertrouwen in jezelf.

Omdat momenteel veel mensen met een hulpvraag worden geconfronteerd met lange wachttijden, biedt deze tool jou kansen hen te helpen met een snelle en effectieve oplossing.

Rejoyce Xpress werkt behalve offline ook online ‘als een trein’, waardoor je klanten/cliënten wereldwijd kunt begeleiden. Het is daarom mogelijk je investering al in korte tijd terug te verdienen.

Voor wie is de opleiding

De opleiding is bedoeld voor intuïtieve (gevestigde en/of startende) coaches, therapeuten en overige hulpverleners (zelfstandig werkend of in een organisatie) die willen werken met een speelse, doeltreffende methode waar ze zelf ook veel baat bij hebben. Rejoyce Xpress werkt zowel op energetisch als aards niveau.

Het is een verrijkende tool die past in het huidige tijdsbeeld waarin mensen eerder hulp zoeken voor heling van hun onderdrukte emoties. Ieder geheeld persoon draagt bij aan de collectieve heling die onze wereld nu zo hard nodig heeft.

Wil jij ook je professionele steentje hieraan bijdragen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wat leer je in de opleiding

Je leert jezelf en je klanten/cliënten te begeleiden in het snel en efficiënt transformeren van boosheid, verdriet en schuldgevoel naar heling en vergeving. Iedere sessie bestaat uit twee reizen. Al gedurende de eerste reis ervaren mensen opluchting en troost.

Tijdens de tweede reis vervangen acceptatie en (zelf)vergeving de onderdrukte emoties. Het maakt weinig uit wanneer de pijn is ontstaan. De innerlijke treinreizen met Rejoyce Xpress zijn tijdloos en brengen heling in het nu. Vaak bespaart dit jou en je klant/cliënt langdurige therapie.

De groeiende groep begeleiders Rejoyce Xpress bestaat uit onder meer coaches, therapeuten, psychologen en hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg, gezinscounselling, rouwverwerking, vluchtelingenwerk en jongerenwerk. Hun gemeenschappelijke kenmerk is dat ze vanuit hun hart willen bijdragen aan een helende transformatie bij hun klanten/cliënten.

Waar bestaat de opleiding uit

Je kunt kiezen uit 3 opties en een VIP-variant. Het verschil zit uitsluitend in module 1. Voor alle 3 opties en de VIP-variant zijn de modules 2 en 3 gelijk.

In module 1 word je in mijn praktijkruimte (in het buitengebied van Zegge) gedurende 3-4 weken door mij één op één begeleid met alle drie reizen vanaf je stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met steeds een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Duur: 1,5-2 uur per reis.

Je ontvangt bij onze eerste sessie een fysieke map met alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset.

In module 1 word je via Zoom door mij één op één begeleid gedurende 3-4 weken met alle drie reizen vanaf je stations Boosheid, Verdriet en Schuldgevoel met steeds een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Duur: 1,5-2 uur per reis.

Je ontvangt alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset in digitale vorm.

In module 1 word je in mijn praktijkruimte (optie 3A) of via Zoom (optie 3B) door mij één op één begeleid met één reis naar keuze vanaf je station Boosheid, Verdriet of Schuldgevoel met een aansluitende reis vanaf station Vergeving. Duur: 1,5-2 uur.

Je ontvangt alle werkbladen, het spoorboek, het doelenboek, het journaal en de Rejoyce Xpress kaartset in fysieke vorm (optie 3A) of in digitale vorm (optie 3B). Na deze reis ga je meteen door naar module 2.

Doorloop nu module 1 in een weekend in de prachtige ambiance van Hotel De Reiskoffer in het Brabantse dorpje Bosschenhoofd nabij Roosendaal en Breda Airport. De perfecte plek voor je innerlijke treinreizen. Je wordt door mij één op één begeleid met alle drie reizen en ontvangt alle benodigdheden zoals hierboven beschreven.

Op zaterdagochtend maak je de eerste en na de lunch de tweede van de drie reizen. Hierna geniet je van een heerlijk driegangendiner en overnacht je in een mooie kamer.

Op zondagochtend, na een overvloedig ontbijt, maak je de derde reis. Na de lunch word je duidelijk wat je volgende stappen zijn in je leven en werk. Je ontvangt een legging met de Vrijheidskaarten gevolgd door een passie opstelling met edelsteenfoto’s.

Je keert einde middag huiswaarts met een Rejoyce Xpress tas gevuld met verrassingen.

In module 2 (geldt voor alle opties en de VIP-variant) maak je deze drie reizen zelfstandig in je eigen tijd en ruimte. Ik begeleid je stap voor stap met audio opnames. Na iedere reis ontvang je per mail mijn feedback op je ingeleverde werkbladen. Na voltooiing volgt in mijn praktijkruimte of via Zoom een evaluatiegesprek.

In module 3 (geldt voor alle opties en de VIP-variant) begeleid je zelfstandig drie verschillende mensen met een Rejoyce Xpress reis. Na iedere reis ontvang je per mail mijn feedback op je ingeleverde klantverslagen. Na voltooiing volgt via Zoom een certificeringsgesprek.

Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat en je profiel op de site.

Joyce Beckker Rejoyce Xpress
Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker (1959) en ik ben als alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het verlies en gemis van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Ook dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Daarnaast heb ik te maken gehad met de nodige verliesissues waaronder meerdere miskramen en echtscheiding.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving.

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen. Ook train ik al langere tijd coaches, therapeuten en andere hulpverleners zodat zij met deze effectieve tool hun klanten/cliënten effectief kunnen helpen met hun heling.

In september 2022 heb ik de speelse methode een upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld waarin de wachttijden voor emotionele en mentale hulp sterk oplopen. Tijd dus om een nieuwe groep coaches, therapeuten en overige hulpverleners op te leiden tot Begeleider Rejoyce Xpress.

Daarom ben ik extra blij dat ik je deze eigentijdse en effectieve opleiding mag aanbieden. Net zoals jij en ik, verdienen ook jouw klanten/cliënten het om innerlijk vrij te zijn van oud zeer. Zodat we vanuit ontspanning en zelfvertrouwen ons hart gaan volgen. Dat wens ik ons allen van harte toe!

Deze unieke kaartset is speciaal voor Rejoyce Xpress ontworpen

Hoelang duurt de opleiding

De opleiding duurt 2,5 tot 5 maanden gerekend vanaf onze eerste sessie. De duur is mede afhankelijk van je eigen tijdsinvestering en -planning.

Wanneer start je

Alle drie opties en de VIP-variant van de opleiding kun je op ieder nader overeen te komen tijdstip starten.

Je investering voor optie 1

Jouw investering bedraagt 1.697,00 ex btw. Betaal je in één keer, dan krijg je 100,00 korting.

Je investering voor optie 2

Jouw investering bedraagt 1.450,00 ex btw. Betaal je in één keer, dan krijg je 100,00 korting.

Je investering voor optie 3

Jouw investering bedraagt voor optie 3A 1.347,00 ex btw en voor optie 3B 1.197,00 ex btw. Betaal je in één keer, dan krijg je 100,00 korting.

Jouw investering bedraagt 2.997,00 ex btw. Alle specificaties bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Garantie

Wil je onverhoopt toch stoppen met de opleiding, dan kun je dit uiterlijk in het eerste uur van onze eerste sessie aangeven (geldt voor de opties 1, 2 en 3). Het reeds betaalde (termijn)bedrag krijg je binnen 14 dagen teruggestort.

Dit geeft jou hopelijk aan hoe erg ik in deze opleiding geloof en het haalt voor jou de twijfels weg als je een innerlijk ‘ja’ voelt.

De garantie- en annuleringsbepaling voor de VIP-variant bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?