Vrijheidskaarten

Vrijheid in een handomdraai

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens. Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten. Herkenbaar?

Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

“De legging met de vrijheidskaarten was voor mijzelf als een klein wondertje. Ik was  gelijk geraakt door de energie en de prachtige kleuren. Tezamen met de gekozen thema-kaarten kreeg ik in korte tijd helder wat de boodschap van de stenen voor mij was.” (Joke)

Nu ook verkrijgbaar als set van 2

Naast de originele set in luxe doosje kun je ook kiezen voor deze set van 2 in een goudkleurig organzazakje. Deze set wordt geleverd inclusief het vragenkaartje. De handleiding ontvang je digitaal.

Unieke edelsteenfoto’s

De prachtige en exclusieve afbeeldingen van de binnenkant van edelstenen helpen je om tot je diepste kern door te dringen. Onbewuste blokkades komen makkelijk aan het licht. De kaarten vertellen je vervolgens welke stappen voor jou belangrijk zijn. Zodat jij loskomt van je zorgen en steeds opnieuw kunt kiezen voor meer vrijheid in je leven. Prachtige tool voor jezelf en de dienstverlenende professional (therapeut, coach, trainer).

“De vrijheidskaarten met prachtige microfoto’s van edelstenen kunnen mensen ondersteunen om hun licht tot expressie te brengen. Een eenvoudige en diepgaande tool voor in een praktijk om cliënten de schoonheid en kracht van edelstenen te laten ervaren. Ik ga ze dan ook zeker in onze praktijk inzetten!” (Jane)

De geheel exclusieve foto’s zijn tientallen jaren geleden via microscoopfotografie gemaakt door edelsteenkundige Wilma van Opstal. Zij ontdekte dat iedere steen een innerlijke wereld bevat met een eigen energieveld. De foto’s zijn geheel authentiek en onbewerkt. Voor deze ‘briljante’ set betaal je inclusief verzendkosten naar Nederlandse adressen slechts € 16,50 ex btw (€ 19,97 incl. btw)

Klantervaringen

“Ik heb vandaag met de inzichtkaarten gewerkt. Altijd heel typisch dat je de kaarten trekt die net op dat moment je iets te zeggen hebben. Heel fascinerend, confronterend en boeiend. Het helpt je inderdaad om de “beste versie van jezelf te worden”. Ik kijk weer met andere ogen naar de situatie waar ik in zit. Het zijn hele mooie kaarten en het visuele aspect wordt zeker geactiveerd. Het dringt heel diep door en ik ben benieuwd hoe het door zal werken de komende tijd..” (Annie)

“Laagdrempelig, niet zweverig, een reflectie van mijzelf.” (Francine)

“Tot mijn verrassing stuurden de kaarten zoveel emoties en beelden door… waardoor ik in staat was om mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb trouwens de inzichten al een paar keer toegepast deze week en dit voelt meer dan goed…’t geeft me ruimte! Ik maak al jarenlang gebruik van energie maar zoals deze kaarten hun werk deden heb ik zelden meegemaakt; heel bijzonder!” (Ida)

“Ik vind het een bijzondere ervaring. Dit is de 1e keer dat kaarten mij wat vertellen over mezelf. Het brengt mij duidelijkheid over wat mijn grootste ‘issue’ op dit moment is en wat mijn groei in de weg staat. En hoe verrassend is de uitkomst!” (Anita)

“De kaartlegging heeft mij bevestiging gegeven voor wat ik eigenlijk al wist en heeft mij focus gegeven om de theorie om te zetten naar actie. Daarnaast zijn de kaarten prachtig om te zien. Een echte aanrader!” (Miriam)

“Ik vind de kaartlegging kort en krachtig: beyond words! Het is voor mij lichaamsgericht, visueel, maar ook vanuit gevoel.” (Léone)

“Ik vind de kaartset mooi, het ziet er prachtig uit met schitterende kleuren. De kaartlegging levert me bevestiging op van mijn ‘stille kracht’.” (Liesbeth)

“Mijn ervaring was in het begin een beetje warrig, ik wist niet wat ik moest doen. Maar uiteindelijk ging het makkelijker. Ik vond het confronterend (in de goede zin) en hier kan ik wat mee. Dus je kijkt naar de toekomst, maar door je eigen bril. Het heeft me meer hoop en vertrouwen gegeven. Ik beveel deze set aan iedereen aan die geen rust heeft, en alleen maar aan het ‘vechten’ is.” (Didy)

“Dit is super leuk om te doen. Dit neem je mee, je krijgt bewustzijn mee.” (Debby)

“De vragen zijn eenvoudig en helpen je om even bij jezelf te komen. Vraag maar wat je wilt. Ze zijn ahw stapsteuntjes naar meer ruimte en het inzicht daarbij. Je krijgt zo meer lucht en je mag naar het inzicht handelen.” (Rosita)

“Ik krijg door de kaarten wijze lessen.” (Muriël)

“Iedere morgen pak ik je kaarten set erbij, het geeft me rust, alles is goed.” (Maickel)

“Mijn kaartleggingen zijn bijzonder en komen dichtbij, ze geven een heel fijn gevoel en mooie inzichten. Inzichten die ik stiekem al weet, maar nu mooi en fijn kan toepassen. De kaarten geven mij veel kracht om echt iets te doen en toepassen.” (Leila)

“Voor mij zijn de kaarten een verdieping naar mezelf op het moment.” (Jennifer)

“Het brengt mij duidelijkheid over wat mijn grootste ‘issue’ op dit moment is en wat mijn groei in de weg staat. En hoe verrassend is de uitkomst!” (Anita)

“Vandaag heb ik de vrijheidskaarten ontvangen. Wat een prachtige kwaliteit! Werkelijk super. Ik ga er binnenkort de aandacht aan geven die het verdient. Heb er nog geen eerdere ervaring mee. Wordt vervolgd…” (John)

“Bij mijn kaartlegging bleek mijn thema ‘mijn eigenwaarde’ te zijn. Ik geef namelijk alles gratis weg. Mijn blokkade gaf aan dat ik vasthoud aan mijn minderwaardigheidsgevoel. Als oplossing kwam, dat ik niet bang hoef te zijn om tot volledige bloei te komen. En als 1e stap vertelden de kaarten me dat ik nu een keuze mag maken welke opleiding ik binnenkort ga starten op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Deze kaartlegging is voor mij een samenvatting van wat ik al weet, maar onbewust toch wat heb weggestopt. Dus het is maar goed dat dit zo naar boven kwam.” (Anoniem)

“Afgelopen dinsdag kreeg ik de prachtige kaartenset in mijn brievenbus….in een wel heel mooi doosje! Ik word hier helemaal blij van en beschouw deze kaartenset als een cadeautje voor mezelf. Bedankt voor de snelle verzending!” (Ida)

“Het prachtige toeval wilde dat ik als eerste de kaart trok wat voor mij de vogel uitbeeldt. De vogel symboliseert voor mij de gevangenschap op aarde zoals ik die van jongst af aan heb gevoeld (weten dat je kunt vliegen maar paradoxaal genoeg daarvoor eerst met beide benen op de grond moet staan). Het is wat me bezighoudt in mijn zoektocht naar bevrijding. Tegelijkertijd de ‘wetenschap’ dat gekooide vogels (ook) zingen. Ik weet: de vrijheid zit in mijzelf. Het is het proces dat zich in mijn leven afspeelt met het aardingsproces als centraal thema. De teksten en de kaarten die daarop volgden weerspiegelden dat proces.” (Linda)

“De legging met de vrijheidskaarten was voor mijzelf als een klein wondertje. Ik was gelijk geraakt door de energie en de prachtige kleuren. Tezamen met de gekozen thema-kaarten kreeg ik in korte tijd helder wat de boodschap van de stenen voor mij was.” (Jane)

“De kaartleggingen zijn voor mij mooi, raak en herkenbaar. Het maakt me alert en gefocust. Gewoon tof!” (Helena)

“Ik vind de kaartset mooi, het ziet er prachtig uit met schitterende kleuren. De kaartleggingen leveren me bevestiging op van mijn ‘stille kracht’. (Liesbeth)

“Ik vind de kaartleggingen kort en krachtig: beyond words! Het is voor mij lichaamsgericht, visueel, maar ook vanuit gevoel.” (Léone)

“Ik deed van alles de hele dag door, mijn TO DO lijst was en is altijd vol. Ik trok de kaarten en, ja hoor, geen toeval: dezelfde kaart voor de belemmering als voor de oplossing! Waar mijn valkuil is daar ligt mijn kracht ook! De oplossing: gewoon vertrouwen hebben in mijn eigenwaarde en tijd voor mijzelf (voor MIJN acties) gunnen! Ik heb het gedaan en nu, iedere dag, pak ik tussen de eerste acties van de TO DO lijst iets wat voor mezelf is. Meteen krijg ik dan een gevoel van voldoening, van vreugde en met meer energie en vrolijkheid werk ik de rest van de TO DO lijst af!” (Anoniem)

“Ik heb 2x de Vrijheidskaarten gelegd en moet zeggen dat ik heel blij ben met de antwoorden. Het geeft me inderdaad wat rust, omdat er iets concreets uit komt. Met mijn diepgang en voorstellingsvermogen in ruime zin, vind ik het heel fijn om de Vrijheidskaarten bij me te hebben.” (Claudia)

“Het energetische gevoel was zo enorm sterk, heel bijzonder. Deze kaarten kunnen je verder helpen met al je levensvragen, daar ben ik van overtuigd.” (Corina)

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?