Vrijheidskaarten

Nu inclusief edelsteenworkshop

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens. Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten. Herkenbaar?

Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

“De legging met de vrijheidskaarten was voor mijzelf als een klein wondertje. Ik was  gelijk geraakt door de energie en de prachtige kleuren. Tezamen met de gekozen thema-kaarten kreeg ik in korte tijd helder wat de boodschap van de stenen voor mij was.” (Joke)

Unieke edelsteenfoto’s

De prachtige en exclusieve afbeeldingen van de binnenkant van edelstenen helpen je om tot je diepste kern door te dringen. Onbewuste blokkades komen makkelijk aan het licht. De kaarten vertellen je vervolgens welke stappen voor jou belangrijk zijn. Zodat jij loskomt van je zorgen en steeds opnieuw kunt kiezen voor meer vrijheid in je leven. Prachtige tool voor jezelf en de dienstverlenende professional (therapeut, coach, trainer).

“De vrijheidskaarten met prachtige microfoto’s van edelstenen kunnen mensen ondersteunen om hun licht tot expressie te brengen. Een eenvoudige en diepgaande tool voor in een praktijk om cliënten de schoonheid en kracht van edelstenen te laten ervaren. Ik ga ze dan ook zeker in onze praktijk inzetten!” (Jane)

De geheel exclusieve foto’s zijn tientallen jaren geleden via microscoopfotografie gemaakt door edelsteenkundige Wilma van Opstal. Zij ontdekte dat iedere steen een innerlijke wereld bevat met een eigen energieveld. De foto’s zijn geheel authentiek en origineel.

Bonus: digitale workshop ‘Nooit meer een blauwtje lopen’

In deze speelse workshop ontdek je wat je kunt doen om het nare gevoel van afwijzing te voorkomen of te transformeren. Je leert wat de kleur blauw en de Apatiet steen (foto zit ook in het kaartspel) jou willen zeggen. Hiermee kun je afrekenen met je gewoonte jezelf of anderen een blauwtje te laten lopen. Maar dat niet alleen. Met deze workshop ontdek jij ook andere levensfacetten van jezelf die je kunt upgraden. Deze digitaal invulbare workshop heeft een waarde van € 49,95.

Meer reacties van klanten

“Ik heb vandaag met de inzichtkaarten gewerkt. Altijd heel typisch dat je de kaarten trekt die net op dat moment je iets te zeggen hebben. Heel fascinerend, confronterend en boeiend. Het helpt je inderdaad om de “beste versie van jezelf te worden”. Ik kijk weer met andere ogen naar de situatie waar ik in zit.” (Annie)

“Laagdrempelig, niet zweverig, een reflectie van mijzelf.” (Francine)

“Tot mijn verrassing stuurden de kaarten zoveel emoties en beelden door… waardoor ik in staat was om mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb trouwens de inzichten al een paar keer toegepast deze week en dit voelt meer dan goed…’t geeft me ruimte! Ik maak al jarenlang gebruik van energie maar zoals deze kaarten hun werk deden heb ik zelden meegemaakt; heel bijzonder!” (Ida)

“Ik vind het een bijzondere ervaring. Dit is de 1e keer dat kaarten mij wat vertellen over mezelf. Het brengt mij duidelijkheid over wat mijn grootste ‘issue’ op dit moment is en wat mijn groei in de weg staat. En hoe verrassend is de uitkomst!” (Anita)

“De kaartlegging met heeft voor mij bevestiging gegeven voor wat ik eigenlijk al wist en heeft mij focus gegeven om de theorie om te zetten naar actie. Daarnaast zijn de kaarten prachtig om te zien. een echte aanrader!” (Miriam)

“Ik vind de kaartlegging kort en krachtig: beyond words! Het is voor mij lichaamsgericht, visueel, maar ook vanuit gevoel.” (Léone)

“Ik vind de kaartset mooi, het ziet er prachtig uit met schitterende kleuren. De kaartlegging levert me bevestiging op van mijn ‘stille kracht’.” (Liesbeth)