Veerle M.

Gecertificeerd voor de training ‘Coachen met Edelsteenfoto’s’ bij Joyce Beckker stel ik me graag voor als intuïtief coach en ervaringsdeskundige met een achtergrond ervaring in de financiële bancaire wereld. Ik ondersteun en begeleid op een intuïtieve, onafhankelijke, unieke, wijze ondernemende,  hooggevoelige klanten met een visie die tegen een blokkade aanlopen, geconfronteerd worden met een crisis op zakelijk, financieel vlak en/ of persoonlijk vlak .

Vanuit mijn persoonlijke waarden: vertrouwen – oprechtheid – integriteit – gedrevenheid , luister ik   – in een 1 op 1 coaching –  naar jouw vraagstuk wat je bezig houdt om helderheid te bekomen als sparringpartner.  Vervolgens begeleid ik je met een tool van hoog vibrerende edelsteenfoto’s – op de zijlijn – in een innerlijke reis, om op jouw vraagstuk, inzicht en verheldering te bekomen , zodoende  vervolgstappen te kunnen zetten op jouw  weg naar jouw doel . Een doorstart maken op een geïnspireerde wijze om het voor jouw beoogde, gewenste resultaat op een verbazendwekkende manier te manifesteren.

Nieuwsgierig om kennis te maken? Stuur een mail  aan edelsteenfotocoaching@proximus.be  voor aanvraag van een eerste gratis online inzichtensessie.  Op basis van deze inzichtsessie kan er gevoeld worden of er een wederzijdse match is om samen te werken jouw vraagstuk te verdiepen naar helderheid

Ik ben alvast nieuwsgierig naar jou!

Veerle M.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?