Coachtraject ‘Back on Track’ spoor 1

Veel ondernemende mensen verlangen naar meer vrijheid. Maar de meesten ervaren nog oude emotionele en mentale blokkades die zich niet zomaar laten wegslepen.

Maar wist je dat achter iedere blokkade een schat aan informatie schuilt? En dat ze jou op het spoor zetten naar je innerlijke waarheid? Het vraagt slechts één ding van jou; je bereidheid dit te onderzoeken.

Doe je dit echter niet, dan blijft misschien het verleden een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst.

Rejoyce Xpress is een speelse en effectieve tool om via innerlijke treinreizen het geschenk van je blokkades te ontdekken, zodat jij als herboren weer zelf de koers van je leven bepaalt.

Het is tijd voor een nieuw station

Om je hierbij te helpen heb ik het traject ‘Back on track’ ontwikkeld. Dit bevat drie intensieve, maar ook speelse 1:1 sessies van elk twee uur waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress® methode.

Dit zijn innerlijke treinreizen waarbij je ‘in sneltreinvaart’ je blokkades opspoort en ontrafelt. Zodat jij niet langer onbewust trekt aan de noodrem van je leven.

Je ervaart dat jij er helemaal mag zijn en je passievolle hart mag volgen. Dit besef heeft direct al positief effect op jezelf, je omgeving en je werk.

Het complete traject doorloop je in 4 – 6 weken.

Steeds meer intuïtieve mensen stappen in voor een traject. Dit zijn vooral bewuste onderneemsters, coaches, therapeuten en medewerkers uit de geestelijke hulpverlening, zorg, kinderwens en rouwverwerking.

Daarnaast wil een groeiend aantal mensen zich bevrijden van blokkades uit de familielijn en hun baarmoederlijk afscheid van hun ongeboren tweelinghelft(en).

Hun gemeenschappelijke factor is commitment aan bewustzijnsgroei. Ze zijn klaar voor (grote) transformaties, waardoor hun leven snel ten goede verandert en ze meer kunnen leven en werken vanuit hun innerlijke waarheid.

“Ik heb het als heel helend ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en me nu vrijer voel.”

Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

In het traject doorlopen we drie stations; Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel. Met elk hun eigen uitdagingen en verborgen geschenken.

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel (hoog)sensitieve mensen onderdrukken deze omdat ze trouw willen zijn aan hun ouders. Maar als je je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid.

In ons traject ontdek je wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze je leidt naar je innerlijke waarheid. Dit geeft een boost aan je leven. Je voelt je als herboren en eert hiermee juist ook je (voor)ouders.

Rejoyce Xpress
Foto: Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Ons verdriet konden we nauwelijks uiten. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee.

Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, vooral als we onze ouders zagen worstelen. Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen.

Merk je dit ook in je leven en/of je werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde. Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk.

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit”

Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik kwam als alleengeboren tweeling ter wereld. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee.

Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogsleed zat. Ook deze (voor)ouderlijke pijn heb ik lange tijd met me meegedragen.

Daarnaast heb ik te maken gehad met de nodige verliesissues waaronder meerdere miskramen en echtscheiding.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans.

Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen die je ‘in sneltreinvaart’ brengen naar je ware kern. Drie reizen vanaf Spoor 1 (helen van emoties) en drie reizen vanaf Spoor 2 (transformeren van overtuigingen).

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van mijn talrijke blokkades. Toen ik eenmaal begreep waarom ik dit alles mocht meemaken, ging ik veel meer leven vanuit mijn innerlijke waarheid. Ik voelde me als herboren!

Mijn relatie met mijn familie, omgeving en bovenal mezelf verbeterde zienderogen. Ook ging het in mijn werk veel beter stromen. Ik kijk nog met veel liefde en ontzag terug op mijn allereerste reizen.

Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun ontdekkingsreis naar hun innerlijke waarheid, zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

Daarom ben ik extra blij dat ik je dit mooie traject mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om innerlijk vrij te zijn. Zodat je vanuit ontspanning en zelfvertrouwen je hart gaat volgen. Dat wens ik je van harte toe!

“Joyce heeft mij geholpen met een paar moeilijke issues in mijn leven. Dit heeft zij gedaan via een traject met Rejoyce Xpress. De treinensymboliek en de treingeluiden hebben mij goed geholpen. Ik ben de confrontatie aangegaan. Ik heb inzichten gekregen en ik sta nu meer ontspannen in het leven.”

Rejoyce Xpress

Voor dit vernieuwende, transformerende traject investeer je voor de online versie € 397,00 ex btw. Bij betaling in één keer krijg je € 20,00 korting. Je ontvangt de werkbladen in digitale vorm.

Voor de offline versie in mijn praktijkruimte in Zegge investeer je € 497,00 ex btw. Bij betaling in één keer krijg je € 25,00 korting. Je ontvangt bij onze eerste sessie de werkbladen.

Doorloop het traject gedurende een weekend in de prachtige ambiance van Hotel De Reiskoffer in het Brabantse dorpje Bosschenhoofd nabij Roosendaal en Breda Airport. De perfecte plek voor je innerlijke treinreizen. Je wordt door mij één op één begeleid met alle drie reizen.

Op zaterdagochtend maak je de eerste en na de lunch de tweede van de drie reizen. Hierna geniet je van een heerlijk driegangendiner en overnacht je in een mooie kamer.

Op zondagochtend, na een overvloedig ontbijt, maak je de derde reis. Na de lunch word je duidelijk wat je volgende stappen zijn in je leven en werk. Je ontvangt een legging met de Vrijheidskaarten gevolgd door een passie opstelling met edelsteenfoto’s.

Je keert einde middag huiswaarts met een Rejoyce Xpress tas gevuld met verrassingen.

Voor jouw VIP-traject investeer je € 850,00 ex btw. Alle specificaties bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Wil je onverhoopt toch stoppen met het traject, dan kun je dit uiterlijk in het eerste uur van onze eerste sessie aangeven (geldt voor de online en offline variant). Het reeds betaalde (termijn)bedrag krijg je binnen 14 dagen teruggestort.

Dit geeft jou hopelijk aan hoe erg ik in dit traject geloof en het haalt voor jou de twijfels weg als je innerlijk een ‘ja’ voelt.

De garantie- en annuleringsbepaling voor de VIP-variant bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.

“Ik heb deze specifieke sessies aangegrepen omdat ik merkte in mijn contact met mijn ex-partner, dat er gevoelens van mijn kant in de weg zaten om mij voor de volle 100% (zonder mijzelf weg te cijferen) voor haar in te zetten in haar terminale levensfase. Op een hartverwarmende manier heeft Joyce mij in alle rust en empathisch begeleid bij mijn treinreizen. Een bijzondere ervaring, waarin ik voor mij belangrijke opspelende gevoelens hardop heb uitgesproken, waardoor ik mij volledig gehoord en gezien voelde.”

“Het op een dergelijke manier uiten van emoties heeft mij geholpen om tot bepaalde inzichten te komen. Dat heeft het positieve resultaat van een nieuw verkregen bewustzijn opgeleverd. Deze unieke treinreis is beëindigd met een belofte aan mijzelf, waarna ik inmiddels de door mij gewenste concrete stappen heb kunnen zetten.”

“Ik werd verteerd door boosheid en schuldgevoel. De treinreizen vond ik erg zwaar maar ben er wel doorheen gegaan. Totdat ik op een ochtend wakker werd en ik me bevrijd voelde. Ik maak nu stappen die mij dienen. Daar ben ik Joyce heel erg dankbaar voor.”

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het transformeren van blokkades, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?