Be the change

for the world and our next generation

Mentor membership

Lieve vrouwelijke coach of therapeut,

Ik heb de afgelopen jaren vooral coach- en trainingstrajecten gegeven aan intuïtieve onderneemsters. Maar sinds we begin 2020 mondiaal op een versneld evolutiepad zijn beland, voel ik het verlangen mijn kennis, wijsheid en ervaring over te geven aan onderneemsters die hun potentieel willen inzetten voor de nieuwe samenleving. Vandaar dat ik sinds 1 oktober 2020 ben gestart met een mentor membership!

Het is mijn missie om intuïtieve coaches en therapeuten te begeleiden die écht het verschil willen maken in de nieuwe samenleving. Daar is ‘straks’ veel behoefte aan omdat steeds meer mensen er open voor zullen staan hulp in te roepen bij hun levensprocessen. De nieuwe samenleving verlangt van ons dat we onze oude pijnen transformeren. En om daar helemaal klaar voor te zijn, mag jij als coach/therapeut nu eerst zelf die transformatie maken. Zodat jij vanuit je eigen kennis, wijsheid, ervaring en pure verbinding je klanten verder kan helpen.

In de loop der jaren heb ik al honderden coaches en therapeuten mogen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Waardoor zij ook een groei doormaakten als onderneemster. Maar nu ik sinds september 2020 oma ben en graag meer tijd met mijn kleinkind wil doorbrengen, is mijn werktijd beperkt. Dit is de tweede reden waarom ik nu kies voor dit mentor membership. Zodat ik meer tijd overhoud voor mijn persoonlijke next generation.

Oma met kleinzoon Viggo

Mijn allergrootste wens is dat jij floreert in de nieuwe samenleving. Als intuïtieve vrouw én als onderneemster. En ik snap waar je nu staat: je wil dolgraag anderen helpen en je hebt ook alle potentieel in je, maar toch lijkt iets onzichtbaars je tegen te houden. Herkenbaar? De allerbelangrijkste stap is bewustwording zodat je meer regie krijgt over je leven en je business. En daar kan ik je goed bij helpen.   

Je leest deze pagina niet voor niets. Je wordt uitgenodigd naar je intuïtie te luisteren en de juiste keus te maken, zodat je snel mooie stappen kan zetten. Hoe zou het voor je zijn als je ‘doorlopend’ de beschikking hebt over mijn hulp en begeleiding, zonder vast te zitten aan een vastgestelde termijn? Voel maar of dit met je resoneert.

Als deelneemster aan het mentor membership ontvang je wekelijks mijn kennis, tools en wijsheden. Ook heb je toegang tot mijn academy met masterclasses, workshops, cursussen en (korting op) trainingen die jou gaan helpen in je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling waardoor alles veel moeitelozer gaat stromen voor je. Meld je daarom aan voor het basis- of premium mentor membership.

Als basis member krijg je iedere maand

  • een nieuwe masterclass met werkblad
  • een zielsreis voor heling en/of inzichten vanuit de non-fysieke wereld
  • tweemaal een live vraag- en antwoordsessie
  • vrije toegang tot mijn academy met bestaande en toekomstige online cursussen, workshops en andere programma’s
  • een veilige plek met gelijkgestemden in een besloten Facebook-groep

Als premium member krijg je hier bovenop:

  • iedere maand een 1:1 coachgesprek via Zoom
  • een aanzienlijke korting op gecertificeerde trainingen/opleidingen
  • mogelijkheid om in mijn pilotgroepen zitting te nemen

Jij investeert slechts:

  • – voor het basis membership: € 97,00/maand of € 247/kwartaal ex btw*
  • – voor het premium membership: € 197/maand of € 497/kwartaal ex btw*

*Deze tarieven blijven voor jou geldig zolang je deelnemer blijft.

Ik geloof dat dit aanbod vernieuwend en baanbrekend is, zeker voor deze tarieven. Als member heb je rust omdat je toegang hebt tot mijn kennis en ervaring. Je hebt dan veel in huis om als coach of therapeut snel mooie stappen te maken zodat jij je rol in de nieuwe samenleving vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde kan vervullen.

“Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce Beckker gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik met haar heb gewerkt tijdens mijn transformatie proces van wakker worden”

Veerle

Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie van het leven te genieten. Van daaruit wereldwijd hooggevoelige vrouwelijke ondernemende Lichtwerkers te verbinden met de levensgenieter in hen. Dat maakt me een heel dankbaar mens. Mijn dank is groot.

Wendy

Doe je mee?

Laat het me weten via de mail (klik) en vermeld daarbij of je kiest voor de basis- of premium-variant, zodat ik het voor je in orde kan maken. Heb je eerst nog vragen, stel ze gerust. Ik zit voor je klaar!

Heel veel liefs,