Membership

Sinds maart 2020 staat de wereld op z’n kop. Wie weet voor hoelang. Vooral voor jou als hoogsensitieve coach of therepeute is dit een extra uitdagende tijd. Je vangt energetisch van alles op en voelt soms wat tegenwerking om te doen wat je wilt doen. Dit werkt in je hele systeem door. Herkenbaar?

Heb jij bijvoorbeeld last van:

  • – vermoeidheid en/of andere ongemakken?
  • – emotionele pijn die jij dacht al verwerkt te hebben, maar die op een dieper level weer de kop opsteekt?
  • – oude geloofsovertuigingen over jezelf en anderen die je niet meer dienen en waardoor je uit balans kan raken?

Waarom dit gebeurt

Deze oude energieën komen nu juist boven om voorgoed geheeld te worden. De aarde evolueert als nooit tevoren. Dit betekent dat alles met een lage frequentie gewoonweg niet meer kan voortbestaan.

Het is belangrijk dat jij je staande houdt en sterk uit deze shift komt, zowel persoonlijk als zakelijk. De nieuwe samenleving heeft jou hard nodig, juist nu! Steeds meer mensen zullen behoefte hebben aan coaching of therapie. Wie weet ben jij in de wieg gelegd om hier een mooie rol in te vervullen. Voel maar of dit klopt voor je.

Ik begeleid je graag als coach/mentor in je proces. Je hoeft het echt niet alleen te doen. Juist als we ons verbinden met elkaar, kunnen we alles aan. Dit levert je heling, balans en innerlijke rust op. Zodat jij precies datgene kan doen waarvoor jij in de wieg bent gelegd.

“Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik met haar heb gewerkt tijdens mijn transformatie proces van wakker worden”(Veerle)

Wie is Joyce

Ik ben vrouw, moeder, oma, auteur, mentor en coach/trainer. Het is mijn missie om intuïtieve vrouwelijke coaches en therapeuten te begeleiden die écht het verschil willen maken in de nieuwe samenleving.

In de loop der jaren heb ik al honderden vrouwen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Waardoor zij ook een groei doormaakten als onderneemster. Naast boeken heb ik ook card decks uitgegeven en ontwikkelde ik intuïtief meerdere coachtools. Ik voel dat ik geboren ben om in deze tijd al mijn ervaring, kennis en wijsheid over te brengen aan anderen. Daarom kies ik voor een mentor membership waarin ik heel veel met je kan delen.

“Voor mij persoonlijk vind ik de goede aspecten van het membership, dat ik zelfstandig aan de slag kan gaan. Ik kan zelf de dagen/tijden bepalen wanneer ik welke les wil doen of welke video ik wil beluisteren. Er is ook genoeg materiaal en verschillende methodes die aangeboden worden om naar binnen te gaan. Dat vind ik ook fijn want anders wordt het voor mij monotoon.  Er is een goede flow om mij gaande te houden.” (Cindy)

Waarom meedoen?

Je leest dit verhaal niet voor niets. Je wordt uitgenodigd naar je intuïtie te luisteren en de juiste keus te maken voor jezelf. Hoe zou het voor je zijn als je ‘doorlopend’ de beschikking hebt over mijn hulp en begeleiding, zonder vast te zitten aan een vastgestelde termijn? Voel maar of dit je blij maakt.

Als basisdeelneemster van het mentor membership ontvang je maandelijks tweemaal nieuwe content waar je direct mee aan de slag kan, eenmaal een video met de kaarttrekking voor de maand en eenmaal een persoonlijk edelsteenkaartje dat ik trek op jouw gewenst thema. Je hebt onbeperkt toegang tot mijn academy met masterclasses, workshops, cursussen en digitale boeken die jou gaan helpen in je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

“Het kostte me een paar dagen om erin te komen en daarna verheugde ik me op de maandagen dat we weer nieuwe lesstof kregen. Vooral het praktische, het zelf echt  doen van de oefeningen, sprak mij enorm aan.” (Estelle)

Als premium member krijg je hier bovenop:

  • – iedere maand een 1:1 coachgesprek via Zoom
  • – tweemaal per maand antwoord op je vraag per mail
  • – een aanzienlijke korting op gecertificeerde trainingen/opleidingen
  • – mogelijkheid om in mijn pilotgroepen zitting te nemen

“Sinds de start van de corona ben ik via facebook in contact gekomen met Joyce. Als eerste door een gratis cursus die ik heb gevolgd tot aan het membership waar ik al bijna 2 jaar aan deelneem. Waar ik veel uithaal zijn de gesprekken die we maandelijks voeren. Soms heb ik een thema waar we aan werken. Soms trekt Joyce van tevoren een kaart waar we over in gesprek gaan. Het zorgt voor herkenning, erkenning en bewustwording. Ze volgt me in mijn verhaal, stelt rake vragen en spiegelt me. Dit zorgt ervoor dat ik niet van mijn pad raak. Ik vind haar manier van coachen erg fijn.” (Marga)

Jouw investering:

  • – voor het basis membership: € 97,00/maand of € 247/kwartaal ex btw*
  • – voor het premium membership: € 197/maand of € 497/kwartaal ex btw*

*Deze tarieven blijven voor jou geldig zolang je deelnemer blijft.

“Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie te leven en ondernemen. Dat maakt me een heel dankbaar mens.” (Wendy)

Doe je mee?

Laat het me weten via de mail en vermeld daarbij of je kiest voor de basis- of premium-variant, zodat ik het voor je in orde kan maken. Heb je eerst nog vragen, stel ze gerust. Ik zit voor je klaar!

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?