Joyce Beckker Academy

voor bewuste vrouwelijke coaches in de nieuwe samenleving

Mentor membership

Kan jij het nog bijbenen als vrouwelijke coach/therapeut?

Sinds maart 2020 staat de wereld op z’n kop. Wie weet voor hoelang. Vooral voor jou als hoogsensitieve coach of therepeute is dit een extra uitdagende tijd. Je vangt energetisch van alles op en voelt je soms tegengewerkt om naar je hart te mogen luisteren. Dit werkt in je hele systeem door. Herkenbaar?

Heb jij ook last van:

 • vermoeidheid, vreemde pijntjes en/of andere fysieke ongemakken?
 • emotionele pijn die jij dacht allang verwerkt te hebben, maar die op een dieper level weer de kop opsteekt?
 • oude geloofsovertuigingen over jezelf en anderen die je niet meer dienen en waardoor je flink uit balans raakt?

Wist je dat deze oude energieën juist nu bovenkomen om voorgoed geheeld te worden? De aarde evolueert als nooit tevoren en stijgt sterk in frequentie. Dit betekent dat oude energieën met een lage frequentie gewoonweg niet meer kunnen voortbestaan.

Het is belangrijk dat jij je staande houdt en sterker dan ooit uit deze shift komt, zowel persoonlijk als zakelijk. De nieuwe samenleving heeft jou hard nodig, juist nu! Steeds meer mensen zullen behoefte hebben aan coaching of therapie. Wie weet ben jij in de wieg gelegd om hier een mooie rol in te vervullen. Voel maar of dit klopt voor je.

Ik begeleid je graag als mentor in je proces. Je hoeft het echt niet alleen te doen. Juist als we ons verbinden met elkaar, kunnen we alles aan. Dit levert je heling, balans en innerlijke rust op. Zodat jij precies datgene kan doen waarvoor jij in de wieg bent gelegd.

“Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce Beckker gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik met haar heb gewerkt tijdens mijn transformatie proces van wakker worden” (Veerle)

Wie is Joyce

Ik ben vrouw, moeder, oma, auteur, mentor en coach/trainer. Het is mijn missie om intuïtieve vrouwelijke coaches en therapeuten te begeleiden die écht het verschil willen maken in de nieuwe samenleving.

Oma Joyce met kleinzoon Viggo

In de loop der jaren heb ik al honderden vrouwen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Waardoor zij ook een groei doormaakten als onderneemster. Naast boeken heb ik ook card decks uitgegeven en ontwikkelde ik intuïtief meerdere coachtools. Ik voel dat ik geboren ben om in deze tijd al mijn ervaring, kennis en wijsheid over te brengen aan anderen. Daarom kies ik voor een mentor membership waarin ik heel veel met je kan delen.

“Voor mij persoonlijk vind ik de goede aspecten van het membership, dat ik zelfstandig aan de slag kan gaan. Ik kan zelf de dagen/tijden bepalen wanneer ik welke les wil doen of welke video ik wil beluisteren. Er is ook genoeg materiaal en verschillende methodes die aangeboden worden om naar binnen te gaan. Dat vind ik ook fijn want anders wordt het voor mij monotoon.  Er is een goede flow om mij gaande te houden, de Facebook thema kaarttrekkingen en de vragen die wij kunnen stellen en het platform zelf waar de lessen op staan.” (Cindy)

Je leest dit verhaal niet voor niets. Je wordt uitgenodigd naar je intuïtie te luisteren en de juiste keus te maken voor jezelf. Hoe zou het voor je zijn als je ‘doorlopend’ de beschikking hebt over mijn hulp en begeleiding, zonder vast te zitten aan een vastgestelde termijn? Voel maar of dit je blij maakt.

Als deelneemster van het mentor membership ontvang je iedere maandag nieuwe content waar je direct mee aan de slag kan. Ook krijg je toegang tot mijn academy met masterclasses, workshops, cursussen en digitale boeken die jou gaan helpen in je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Meld je daarom aan voor het basis- of premium mentor membership.

Als basis member krijg je iedere maand

 • – een nieuwe masterclass met werkblad voor mooie inzichten
 • – een helende, energetische oefening die jou direct verder helpt
 •  een vraag- en antwoordsessie
 • – een kaarttrekking met weekthema’s voor de members als groep
 • – een persoonlijke kaarttrekking die jou net dat duwtje in de rug geeft
 • – vrije toegang tot mijn academy met bestaande en toekomstige online cursussen, workshops, boeken en andere programma’s 
 • – een veilige plek met gelijkgestemden in een besloten Facebook-groep

Als premium member krijg je hier bovenop:

 • iedere maand een 1:1 coachgesprek via Zoom
 • tweemaal per maand antwoord op je vraag per mail
 • een aanzienlijke korting op gecertificeerde trainingen/opleidingen
 • mogelijkheid om in mijn pilotgroepen zitting te nemen

Jij investeert slechts:

 • – voor het basis membership: € 97,00/maand of € 247/kwartaal ex btw*
 • – voor het premium membership: € 197/maand of € 497/kwartaal ex btw*

*Deze tarieven blijven voor jou geldig zolang je deelnemer blijft.

Ik geloof dat dit aanbod vernieuwend en baanbrekend is, zeker voor deze tarieven. Als member heb je meteen al toegang tot waardevolle content in de academy die iedere maandag (of vaker) wordt aangevuld. Je maakt snel mooie stappen zodat jij je rol in de nieuwe samenleving met meer zelfvertrouwen en zelfliefde vervult,

Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie van het leven te genieten. Van daaruit wereldwijd hooggevoelige vrouwelijke ondernemende Lichtwerkers te verbinden met de levensgenieter in hen. Dat maakt me een heel dankbaar mens. Mijn dank is groot. (Wendy)

Doe je mee?

Laat het me weten via de mail en vermeld daarbij of je kiest voor de basis- of premium-variant, zodat ik het voor je in orde kan maken. Heb je eerst nog vragen, stel ze gerust. Ik zit voor je klaar!

Heel veel liefs,