Kaartset Steengoede affirmaties voor heling en balans

Prachtige werktool voor jezelf en anderen

Deze unieke edelsteenfoto’s helpen jou en je klanten op weg naar heling en balans. Vooral als je ze combineert met de affirmaties op de achterzijde die zijn gericht op de zeven chakra’s. Je ontvangt tevens een digitaal boekwerkje met extra boodschappen van de edelstenen. Bij de kaartset zit een geluksteentje om bij je te dragen. De set wordt geleverd in een blanco katoenen buidelzak. Voor deze ‘briljante’ set betaal je inclusief verzendkosten naar Nederlandse adressen slechts € 24,75 (€ 29,95 incl. btw).

Het unieke aan deze set zijn de wonderlijke edelsteenfoto’s (tientallen jaren geleden analoog gemaakt onder een microscoop) van edelsteenkundige Wilma van Opstal. Zij ontdekte dat iedere steen een innerlijke wereld bevat met een eigen energieveld. De foto’s zijn geheel authentiek en onbewerkt. (Deze kaartset is eerder verkocht onder de naam ‘Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap’)

Overhandiging 1e exemplaar aan Wilma van Opstal

Klantervaringen:

“Ik heb gisteren het setje binnen gekregen en wat ziet het er mooi uit! Ook prachtig steentje! Het kaartje dat ik trok was prachtig voor die dag en spot on! Ontzettend bedankt dat je deze in de wereld hebt gezet.” (Karin de Wolf)

“Helemaal verguld met de prachtige kaartenset van 24 micro-foto’s van edelstenen. Energie die tot diep in je ziel gaat en daar verandering ten goede brengt.” (therapeute Jane te Lintelo)

Het kaartendeck van Joyce Beckker is een fijne werktool zowel voor mij privé als voor klanten in de praktijk. Bij de vrouwen die extra begeleiding aanvragen bij ons, werkt een trekking uit dit kaartendeck enorm trillingsverhogend waardoor dit tijdens hun zoektocht naar zichzelf, als een extra steuntje in de rug voelt.” (Oshin van der Hansz, Identfy)

Wat is de card deck mooi!! Echt prachtige foto’s en met zo’n hoge trilling. En als kers op de taart mooie boodschappen en een gelukssteentje.” (Monique)

Wat zijn ze mooi! Ik word er nu al blij van, dit is precies hetgeen bij me (mijn werk) past. Mooie duidelijke, speelse, vrolijke, krachtige kaarten van mooi materiaal en sterke aardse teksten.” (Cindy)

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?