Kaartset Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap

Prachtige werktool voor privé en zakelijk

De kracht van positieve affirmaties is algemeen bekend. Vooral in de huidige transformatie van onze wereld is het belangrijk te focussen op bewustzijnsgroei. Zeker ook als je je professioneel en/of privé bezighoudt met kinderwens of het laten geboren worden van je geesteskind. Deze kaartset met 24 edelsteenkaarten helpen jou, je geliefden en je klanten op weg naar gelukkig moederschap, zowel van je fysieke als ook van je geestelijke kind(eren) zoals je zakelijke projecten. Vooral als je ze combineert met de affirmaties (gericht op de 7 chakra’s) en praktische boodschappen van de edelstenen in het bijgeleverde boekje. De kaartset is inclusief een geluksteentje om bij je te dragen. Voor deze ‘briljante’ set betaal je slechts € 24,95 (€ 20,62 ex btw).

Het unieke aan deze set zijn de wonderlijke edelsteenfoto’s (tientallen jaren geleden analoog gemaakt onder een microscoop) van edelsteenkundige Wilma van Opstal. Zij ontdekte dat iedere steen een innerlijke wereld bevat met een eigen energieveld. De foto’s zijn geheel authentiek en onbewerkt.

Overhandiging 1e exemplaar aan Wilma van Opstal

Bonus: digitale workshop ‘Nooit meer je groen ergeren’

In deze speelse workshop ontdek je wat je kunt doen om je ergernis te voorkomen of te transformeren. Je leert wat de kleur groen en de Smaragd steen (foto zit ook in het kaartspel) jou willen zeggen. Hiermee kun je stoppen met je ergergedrag, wat je stresslevel positief beïnvloedt. Maar dat niet alleen. Met deze workshop ontdek jij ook andere levensfacetten van jezelf die je kunt upgraden. Deze digitaal invulbare workshop (die je uiteraard ook uit kunt printen) heeft een waarde van € 49,95.

Ervaringen met de workshop:

“Ergernis is goed geweest om bij stil te staan en te zien wat ergert. En dit ook kunnen en durven benoemen op een respectvolle manier naar mezelf en anderen. Een mooie oefening.” (Veerle)

“Leuke workshop, heel toegankelijk. In het begin wordt je stap voor stap begeleid om er werkelijk in te gaan. Om werkelijk in jezelf en je issues te kijken en je er mee te verbinden. Aangename manier van met jezelf werken!” (Petra)

“Ik voelde warmte en ontspanning in wortel en heiligbeenchakra en het leek alsof ik met touwtje omhoog getrokken werd (net als bij yoga, dat wervelkolom helemaal rechtstaat). Het klopt precies: hartchakra, kleur groen, staat voor loslaten en helende kracht van liefde.” (Christine)

“Ik vond de workshop makkelijk te doen. Ik heb de rust genomen en ben de concentratie niet kwijt geraakt. Wat heeft het mij opgeleverd? Nog meer innerlijke rust en vertrouwen in mijzelf.” (Caroline)

“Niks is toeval, ik ben met de workshop aan de gang gegaan en je wil niet weten wat er allemaal is gebeurd in deze korte tijd. Alles waar ik me zorgen over maak en waar mijn angsten liggen is als een bom ontploft! Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een geweldig leuke workshop vond om te doen, en stond er erg van te kijken hoe duidelijk je jezelf in beeld kon brengen. Heb er zeer zeker veel aan gehad en zie nu ook waar mijn verbeterpunten liggen, maar vooral ook dat ik erg gegroeid ben in een paar jaar tijd! (Wendy)

“Het heeft zeker gewerkt want doordat ik ermee aan de slag ging, kreeg ik duidelijk beeld van wat mij dwars zat en heb daar de dagen erna meteen iets mee gedaan. En ben daar nog steeds heel blij mee, dus dank je wel. Anders zat ik nu nog met een beklemd gevoel naar iemand en dankzij de workshop heb ik dat veranderd… (Anja)

Ervaringen met de kaartset:

“Ik heb gisteren het setje binnen gekregen en wat ziet het er mooi uit! Ook prachtig steentje! Het kaartje dat ik trok was prachtig voor die dag en spot on! Ontzettend bedankt dat je deze in de wereld hebt gezet.” (Karin de Wolf)

“Helemaal verguld met de prachtige kaartenset van 24 micro-foto’s van edelstenen. Energie die tot diep in je ziel gaat en daar verandering ten goede brengt.” (therapeute Jane te Lintelo)

Het kaartendeck van Joyce Beckker is een fijne werktool zowel voor mij privé als voor klanten in de praktijk. Bij de vrouwen die extra begeleiding aanvragen bij ons, werkt een trekking uit dit kaartendeck enorm trillingsverhogend waardoor dit tijdens hun zoektocht naar zichzelf, als een extra steuntje in de rug voelt.” (Oshin van der Hansz, Identfy)

Wat is de card deck mooi!! Echt prachtige foto’s en met zo’n hoge trilling. En als kers op de taart mooie boodschappen en een gelukssteentje.” (Monique)

Wat zijn ze mooi! Ik word er nu al blij van, dit is precies hetgeen bij me (mijn werk) past. Mooie duidelijke, speelse, vrolijke, krachtige kaarten van mooi materiaal en sterke aardse teksten.” (Cindy)

Klantervaring van spiritueel coach Jane Haridat die ze op deze manier uitbeeldt

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?