Online cursus Een pelgrimstocht naar de nieuwe samenleving

De wereld verandert in rap tempo. Dit heeft voor ons zowel positieve als negatieve aspecten. Ondertussen stijgt de aardefrequentie als nooit tevoren. Heel wat om te behappen. En al helemaal als je ook privé en/of zakelijk verantwoordelijk bent voor anderen. Herkenbaar? Kom dan weer helemaal tot jezelf met deze innerlijke pelgrimstocht samen met de personages uit de 4 e-books.

“De cursus was zo boeiend en leerrijk, het maakte me van zoveel zaken bewuster van mezelf…”

In deze boeiende cursus vind je inspiratie over jouw rol in de nieuwe samenleving. Je vindt handvatten om oud zeer te helen en om te kunnen gaan met nieuwe wendingen in je leven. Zodat jij meer leeft en werkt vanuit rust en vertrouwen. Wat weer positief doorwerkt op je privé- en werkomgeving.

In deze cursus ontvang je mijn 4 e-books (pdf) die gebaseerd zijn op mijn spirituele roman ‘Wonderlijke Tocht, van duisternis naar licht’. Je gaat samen met de 4 personages op pelgrimstocht naar een mystiek klooster aan de Middellandse Zee. Ik stel ze alle vier graag aan je voor:

E-BOOK 1: ‘HET UITGEWISTE KIND’

Met haar brieven aan haar overleden moeder, voert Sofia een innerlijke strijd met haar verleden. Samen met haar beschermengel Angela neemt ze in het klooster een helende kijk in het verleden en worden verzwegen woorden alsnog uitgesproken. Thema’s: miskramen, moederissues en familiegeheimen.

E-BOOK 2: ‘EEN VOORBESTEMDE ONTMOETING’

Alex ontmoet in het klooster zijn geleidegids Byrel van wie hij een goddelijke blik krijgt over zijn leven. Alex herkent steeds meer de illusies van het ego en de ontmoetingen in zijn leven die voorbestemd blijken te zijn. Thema’s: echtscheiding, verslavingen en (tweeling)zielsrelaties.

E-BOOK 3 ‘EEN BIJNA THUIS ERVARING

Debby ontmoet in het klooster haar hoofdgids Jezechaël met wie zij via dromen en visioenen de sluier van haar verleden oplicht. Debby ontrafelt zo gesmoorde geheimen en haar diepe verlangen naar het Engelenrijk. Thema’s: seksueel misbruik, falende hulpverlening en een bijna thuis ervaring.

E-BOOK 4 ‘REIZIGER ZONDER IDENTITEIT’

De mopperende Paul is in het klooster geenszins van plan te werken aan zijn spirituele groei. Met de nodige humor dringt zijn hoofdgids Zamorel tot hem door waardoor het oorlogsverleden van Pauls vader in een ander licht komt te staan. Thema’s: identiteitsverlies, oorlogstrauma, cultuurverschillen en vadercomplex.

De prachtige transformaties van de 4 personages wens ik jou ook toe! Daarom ontvang je bij ieder e-book ook een bijbehorend werkboek (pdf) waarmee je aan de slag kunt met je eigen levensverhaal. Door het invullen hiervan leer jij jezelf een heel stuk beter kennen en krijg je tools om je oud zeer om te zetten in acceptatie en bewustzijn. Om dit nog meer te versterken, zit er bij ieder e-book ook nog een audiotraining.   

“De Pelgrimsreis vond ik heerlijk en jammer dat het voorbij was. Er is veel geheeld en opgeruimd in mijn leven waardoor ik nu veel lichter leef.”

Interesse? Dan nodig ik je uit een ticket te bestellen voor je innerlijke pelgrimstocht. De waarde bedraagt € 47,00. Nu tijdelijk voor slechts € 27,00 ex btw. Je hebt dan een jaar lang toegang tot de cursus in de academy.

“De e-books zijn rijk geïllustreerd met talrijke foto’s. Dit geeft het geheel extra reliëf. Al met al een echte aanrader.”

“De boeken hebben als subtitel ‘een modern sprookje’. Sprookjes bevatten doorgaans een waarheid, een les en levenswijsheid enz. Een kenmerk is ook, dat er niets onmogelijk is. Deze verhalen voldoen aan beide criteria.”

“Tijdens deze cursus wordt duidelijk, dat het echt een ontdekkingstocht naar het ‘zelf’ is. En dat het van het grootste belang is te beseffen, dat je er zonder vergeving niet komt.”

“Er wordt op sublieme wijze de relatie gelegd tussen een verbroken relatie en de daaraan ten grondslag liggende ongeheelde wonden die in beider leven zijn blijven bestaan.”

“Het kindje dat zo gewenst was en er toch niet mocht zijn. Jij beschrijft het gevoel als geen ander. Het is een relaas dat uit het hart is geschreven. De gevoelens die jij beschrijft zijn zo waar! Wij kunnen er niet omheen.”

“Joyce Beckker heeft in deze cursus op een gemakkelijk leesbare en plezierige manier de problemen van veel mensen inzichtelijk gemaakt en handvatten aangereikt om er daadwerkelijk vanaf te komen. Bestellen dus!”

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?