Online cursus Een pelgrimstocht naar de nieuwe samenleving

De wereld verandert in rap tempo. Dit heeft voor ons zowel positieve als negatieve aspecten. Ondertussen stijgt de aardefrequentie als nooit tevoren. Heel wat om te behappen. En al helemaal als je ook privé en/of zakelijk verantwoordelijk bent voor anderen. Herkenbaar? Kom dan weer helemaal tot jezelf met deze innerlijke pelgrimstocht samen met de personages uit de 4 e-books.

“De cursus was zo boeiend en leerrijk, het maakte me van zoveel zaken bewuster van mezelf…”

In deze boeiende cursus vind je inspiratie over jouw rol in de nieuwe samenleving. Je vindt handvatten om oud zeer te helen en om te kunnen gaan met nieuwe wendingen in je leven. Zodat jij meer leeft en werkt vanuit rust en vertrouwen. Wat weer positief doorwerkt op je privé- en werkomgeving.

Je ontvangt mijn 4 e-books (pdf) die gebaseerd zijn op mijn spirituele roman ‘Wonderlijke Tocht, van duisternis naar licht’. Je gaat samen met de 4 personages op pelgrimstocht naar een mystiek klooster aan de Middellandse Zee. Ik stel ze alle vier graag aan je voor:

E-BOOK 1: ‘HET UITGEWISTE KIND’

Met haar brieven aan haar overleden moeder, voert Sofia een innerlijke strijd met haar verleden. Samen met haar beschermengel Angela neemt ze in het klooster een helende kijk in het verleden en worden verzwegen woorden alsnog uitgesproken. Thema’s: miskramen, moederissues en familiegeheimen.

E-BOOK 2: ‘EEN VOORBESTEMDE ONTMOETING’

Alex ontmoet in het klooster zijn geleidegids Byrel van wie hij een goddelijke blik krijgt over zijn relaties. Alex herkent steeds meer de illusies van het ego en de ontmoetingen in zijn leven die voorbestemd blijken te zijn. Thema’s: echtscheiding, verslavingen en (tweeling)zielsrelaties.

E-BOOK 3 ‘EEN BIJNA THUIS ERVARING

Debby ontmoet in het klooster haar hoofdgids Jezechaël met wie zij via dromen en visioenen de sluier van haar verleden oplicht. Debby ontrafelt zo gesmoorde geheimen en haar diepe verlangen naar het Engelenrijk. Thema’s: seksueel misbruik, falende hulpverlening en een bijna thuis ervaring.

E-BOOK 4 ‘REIZIGER ZONDER IDENTITEIT’

De mopperende Paul is in het klooster geenszins van plan te werken aan zijn spirituele groei. Met de nodige humor dringt zijn hoofdgids Zamorel tot hem door waardoor het oorlogsverleden van Pauls vader in een ander licht komt te staan. Thema’s: identiteitsverlies, oorlogstrauma, cultuurverschillen en vadercomplex.

  • – een audiotraining voor nog meer verdieping
  • – een bijbehorend werkboek (pdf) om aan de slag kunt met je eigen levensverhaal  

Kortom: een compleet pakket voor je innerlijke pelgrimstocht!

“De Pelgrimsreis vond ik heerlijk en jammer dat het voorbij was. Er is veel geheeld en opgeruimd in mijn leven waardoor ik nu veel lichter leef.”

Interesse? Dan nodig ik je uit een ticket te bestellen voor je innerlijke pelgrimstocht. De waarde bedraagt € 47,00. Nu tijdelijk voor slechts € 27,00 ex btw. Je hebt dan een jaar lang toegang tot de cursus in de academy.

“De boeken hebben als subtitel ‘een modern sprookje’. Sprookjes bevatten doorgaans een waarheid, een les en levenswijsheid enz. Een kenmerk is ook, dat er niets onmogelijk is. Deze verhalen voldoen aan beide criteria.”

“Er wordt op sublieme wijze de relatie gelegd tussen een verbroken relatie en de daaraan ten grondslag liggende ongeheelde wonden die in beider leven zijn blijven bestaan.”

“Het kindje dat zo gewenst was en er toch niet mocht zijn. Jij beschrijft het gevoel als geen ander. Het is een relaas dat uit het hart is geschreven. De gevoelens die jij beschrijft zijn zo waar! Wij kunnen er niet omheen.”

“Joyce Beckker heeft in deze cursus op een gemakkelijk leesbare en plezierige manier de problemen van veel mensen inzichtelijk gemaakt en handvatten aangereikt om er daadwerkelijk vanaf te komen. Bestellen dus!”

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?