Lieve deelneemster aan het ‘Vrij van Karma’-programma,

Ik speel al een poos met het idee om mentortrajecten van een halfjaar en een jaar aan te bieden. Maar daar had ik tot nu toe geen concrete acties op genomen. Toch voel ik dat deze ‘Coronatijd’ bij uitstek de juiste periode is om coaches en therapeuten te begeleiden op weg naar de nieuwe samenleving. Vandaar dat ik nu de knoop doorhak en start met iets nieuws; een mentor membership!

Het is mijn missie om intuïtieve coaches en therapeuten te begeleiden die écht het verschil willen maken in de nieuwe samenleving. Daar is ‘straks’ enorm veel vraag naar. Om er helemaal klaar voor te zijn, mag je nu eerst zelf die transformatie maken. Zodat jij vanuit je kennis, wijsheid, ervaring en pure verbinding je klanten verder helpt.

In de loop der jaren heb ik al enkele honderden coaches en therapeuten geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Maar nu ik oma ben en graag minder uren wil werken, is mijn tijd beperkt. Daarom kies ik nu voor dit mentor membership. Ik ben eraan toe om mijn kennis en wijsheid over te dragen aan een nieuwe generatie coaches en therapeuten.

Mijn allergrootste wens is dat jij floreert in de nieuwe samenleving. Als mens én als onderneemster. En ik snap waar je nu staat: je wil dolgraag anderen helpen en je hebt ook alle potentieel in je, maar toch lijkt iets onzichtbaars je tegen te houden. De allerbelangrijkste stap is bewustwording. En daar kan ik je heel goed bij helpen.   

Je leest deze pagina niet voor niets. Je wordt uitgenodigd naar je intuïtie te luisteren en de juiste keus te maken, zodat je snel mooie stappen kan zetten. Hoe zou het voor je zijn als je doorlopend de beschikking hebt over mijn hulp en begeleiding, zonder vast te zitten aan een vastgestelde einddatum?

Als deelnemer aan het mentor membership ontvang je wekelijks mijn kennis, tools en wijsheden. Ook heb je toegang tot mijn academy met trainingen die jou gaan helpen in je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling waardoor alles veel moeitelozer gaat stromen voor je. Meld je daarom aan voor het basis- of premium mentor membership.

Als basis member krijg je iedere maand

  • een masterclass
  • een zielsreis voor heling en/of inzichten vanuit de non-fysieke wereld
  • tweemaal een live vraag- en antwoordsessie
  • vrije toegang tot mijn academy met bestaande en toekomstige online cursussen, workshops en andere programma’s

Als premium member krijg je hier bovenop:

  • iedere maand een 1:1 coachgesprek via Zoom
  • – een aanzienlijke korting op gecertificeerde trainingen/opleidingen
  • – mogelijkheid om in mijn pilotgroepen zitting te nemen

Jij investeert slechts:

  • – voor het basis membership: € 47,00/maand of € 127/kwartaal ex btw
  • – voor het premium membership: € 97/maand of € 247/kwartaal ex btw

Let wel: deze tarieven zijn 50% van de officiële tarieven en blijven hetzelfde zolang je deelnemer blijft.

Ik geloof dat dit aanbod vernieuwend en baanbrekend is, zeker voor deze vriendelijke instapprijzen. Als member heb je rust omdat je toegang hebt tot mijn kennis en ervaring. Je hebt dan alles in huis om als coach of therapeut snel mooie stappen te maken zodat jij je rol in de nieuwe samenleving vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde kan vervullen.

Op 1 oktober lanceer ik het mentor membership. Ruim voor die tijd krijg je je unieke inloggegevens van de academy en toegang tot de besloten Facebook-groep.

“Een unieke, inspirerende, rijke ervaring om met Joyce Beckker gewerkt te hebben. Ze is een professionele, integer, sensitief spiritueel mentor met aandacht om zich veilig te voelen bij delicate thema’s en emoties die uitgediept worden. Dankbaar dat ik met haar heb gewerkt tijdens mijn transformatie proces van wakker worden”

Veerle

Wat ik voel is dat onder begeleiding van jou zoveel is opgeruimd, dat er nu ruimte is gekomen om vanuit een hoge speelse en lichte energie van het leven te genieten. Van daaruit wereldwijd hooggevoelige vrouwelijke ondernemende Lichtwerkers te verbinden met de levensgenieter in hen. Dat maakt me een heel dankbaar mens. Mijn dank is groot.

Wendy

Doe je mee?

Laat het me weten via de mail (klik) als je meer info wenst of dat je je wilt aanmelden zodat ik je een factuur kan sturen. Gaaf als onze reis nog een tijdje voortduurt!

Heel veel liefs,

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?