Kaartset ‘Steengoede affirmaties voor bewust moederschap’

T/M 28 FEBRUARI MET GROTE KORTING

Deze kaartset met 24 edelsteenkaarten helpen je op weg naar gelukkig moederschap, zowel van je fysieke – als geesteskinderen. Vooral als je ze combineert met de praktische handreikingen in het digitaal boekje werken ze ‘steengoed’. De kaartset is inclusief een geluksteentje om bij je te dragen en wordt geleverd in een katoenen buidelzakje.  Verzending geschiedt binnen twee werkdagen na betaling met brievenbuspost van Postnl naar uitsluitend Nederlandse adressen.

Continue Reading

Vrijheidskaarten

NU MET GRATIS WORKSHOP

In een handomdraai krijg je inzichten voor jezelf en/of je klanten. Het kaartspel bevat 24 luxe, gelamineerde kaarten: 12 themakaarten en 12 fotokaarten van edelstenen. In totaal zijn er hierdoor 144 antwoorden mogelijk per gestelde vraag. Inclusief handig boekwerkje. Verpakt in luxe geschenkdoos in zwart of zilverkleur. Op de zilverkleurige zit een versiering, afwijkend van de foto. Heb je een voorkeur voor de kleur van het doosje, laat dit dan weten bij ‘notities’ tijdens het bestellen. Na betaling ontvang je apart de workshop.

Prijs: € 19,97 incl. BTW
Verzending: binnen 2 (twee) werkdagen na betaling via brievenbuspost van Postnl tegen de geldende verzendkosten

 

 

Continue Reading

Vrijheidskaarten set van 2

NU MET GRATIS WORKSHOP

In een handomdraai krijg je inzichten voor jezelf en/of je klanten. Het kaartspel bevat 24 luxe, gelamineerde kaarten: 12 themakaarten en 12 fotokaarten van edelstenen. In totaal zijn er hierdoor 144 antwoorden mogelijk per gestelde vraag. Handleiding ontvang je digitaal. Verpakt in 2 goudkleurige organzazakjes. Na betaling ontvang je apart de workshop.

Prijs: € 19,97 incl. BTW
Verzending: binnen 2 (twee) werkdagen na betaling via brievenbuspost van Postnl tegen de geldende verzendkosten

 

 

Continue Reading
×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?