Zomeractie

Zomeractie

Het is zomervakantie! Ook jij als missieonderneemster verdient het om even lekker bij te komen van alle gebeurtenissen van eerder dit jaar. Vind je ook niet?  

Juist in deze tijd gebeurt er erg veel in de energie. Als je hoogsensitief bent zal je dit vast herkennen. Het leven nodigt ons momenteel uit door allerlei processen heen te gaan, wat soms heftig kan aanvoelen. Maar weet dan dat alles gebeurt om jou krachtiger te maken. Om nog meer te kunnen zijn wie je bent.

Maar nu mag jij jezelf eerst een adempauze gunnen. Je lekker opladen om vol nieuwe energie de rest van 2019 tegemoet te treden. Daarom heb ik speciaal voor jou het Completeness Summer pakket ontwikkeld. Een pakket voor jouw healing en bewustzijnsgroei.

Klik hier om te bestellen

Wat zit er in het pakket?

  • Een speciale editie van de Completeness Healing die je online kan beluisteren inclusief het werkblad. Je reist hierbij via een innerlijke treinreis naar het Tussenstation waar een speciaal zielenteam  jou precies die healing geeft waar jij op dat moment het meeste aan hebt.
  • De downloadbare edelsteenworkshop ‘Nooit meer een blauwtje lopen’ (PDF) waarin jij ontdekt wat je kan doen om het nare gevoel van afwijzing te voorkomen.
  • De downloadbare edelsteenworkshop ‘Nooit meer je groen ergeren’ (PDF) waarin je gaat leren dat niets of niemand behalve jijzelf bepaalt hoe jij je voelt.
  • Een persoonlijk telefoon of skypegesprek (dat je tot uiterlijk eind december kan aanvragen) met mij waarin we je ervaringen met de Completeness Healing bespreken

Even voorstellen

Foto: Jane te Lintelo

Mijn naam is Joyce Beckker. Ik heb al honderden missieonderneemsters begeleid met hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Het is mijn passie om mijn ruime levenservaring, gecombineerd met mijn zelf ontwikkelde coachtools, te delen met andere vrouwen die een verschil willen maken voor onze wereld en onze nieuwe generatie kinderen. Zo heb ik onder meer een healingvorm ontwikkeld (Completeness Healing) die mensen helpt op een heel diep niveau weer compleet te worden. Speciaal voor deze actie heb ik een zomereditie van deze healing gemaakt die ik tijdelijk op geluidsband aanbied.

Zo vaak gebruiken als je wilt

De healing en de inspirerende workshops kan je doen vanaf je campingbed, strandlaken, zonnig balkon of buitenlandse hotelkamer. Of gewoon thuis natuurlijk. Waar je ook bent, gun jezelf deze zomer dit speciale Completeness Summer pakket. Je kan de healing online keer op keer doen zodat je bewuster en met meer inspiratie het nieuwe seizoen ingaat, zowel als privépersoon als onderneemster.

Klantervaring met de Completeness Healing

De diepte en duur van de healing overtrof mijn verwachtingen. De healing ging na de sessie nog urenlang soms vrij intens verder.

Er werd veel geheeld in mijn lichaam en ik kreeg te zien dat ik stralend nieuw licht op de wereld mag brengen. Een boodschap die me erg steunt in de fase waarin ik nu verkeer als mens en bedrijfsmatig.

Turid van Holsteijn

Speciaal zomertarief

De ‘normale’ waarde van dit pakket is ongeveer € 225,00 (ex btw). Je kunt nu dit speciale zomerpakket bestellen voor slechts € 47,00 (ex btw). Gun jezelf dit pakket en sta na de vakantie een stuk steviger in je schoenen. Zodat je vol inspiratie en vernieuwde zelfkennis je mooie missiebedrijf verder kan leiden.

Klik hier om te bestellen

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?