Wonderlijke Tocht

Na een lange tocht belanden vier pelgrims in een mystiek klooster. Allen voeren een innerlijke strijd met hun verleden. Door de ontmoetingen met goddelijke wezens ondergaan zij een spirituele en psychologische groei. Thema’s als misbruik, verslavingen, familiegeheimen, cultuurverschillen, de dood, vriendschap en liefde passeren de revue.

Uniek aan deze roman is dat de personages leren hun leven vanuit andere invalshoeken te zien. De lezer herkent zijn eigen levenslessen, krijgt een bevrijdend begrip voor de rol van zijn medemens en ontwikkelt eigen tools om los te laten, te relativeren en te leven vanuit meer bewustzijn.

Joyce Beckker wist in de houten schoolbankjes al dat zij eens boekenschrijfster zou worden. Pas toen zij jarenlang aan de weg had getimmerd als freelance journalist, kleurde het sein eindelijk groen. Dit resulteert in de geboorte van deze roman waarin zij de lezer op bezielende wijze inspireert en op hartniveau weet te raken.

Wonderlijke Tocht laat niemand onberoerd …

Lezerservaringen

“Dit boek lees je niet ‘zomaar even’. Dit boek beleef je. Zo nu en dan moet je het zelfs even wegleggen om het goed tot je door te laten dringen. De personages voelen zo vertrouwd aan, dat je je een beetje verlaten voelt wanneer je de laatste bladzijde omslaat. Maar je weet wel dat je nooit meer helemaal alleen zult zijn.” (Annet)

“Door magisch-realistisch aandoende dialogen worden vensters geopend om het licht van een ruimere werkelijkheid toe te laten. Ik herken daarbij de pogingen tot integratie van spiritualiteit en psychotherapie, ziel en ego, eenheidsbewustzijn en dualiteit. De charme van dit boek berust ook in het schitterend beeldend taalgebruik en de vele filosofische observaties.” (Bert)

“Heel helder en in gemakkelijke taal veel ingewikkelde zaken weergegeven. Het boek is door mij met veel gretigheid uitgelezen. In één adem.” (Hedy)

“Passages lenen zich om keer op keer gelezen te worden. Er is direct herkenning maar toch lees ik het over om het te laten bezinken zodat het echt binnen kan en mag komen.” (Marja)

“Het is voor mij heel duidelijk dat ‘Wonderlijke Tocht’ de juiste dingen te vertellen heeft. Heel indringend, oprecht, basaal.” (Annette)

“Het boek zet je aan het denken. Tijdens de belevenissen van de personages vergeet je de tijd en word je meegezogen in het verhaal. Het boek verbaast, geeft inzicht en stimuleert tot zelfreflectie.” (Marjanne)

“De belangrijkste les die ik uit het boek destilleer is dat de werkelijkheid anders in elkaar zit dan je als mens denkt vanuit je driedimensionale gezichtspunt. Ook was het goed te lezen wat de invloed van de psyche op het lichaam is en wat het diepere belang is van familiebanden. Voor mij is het boek vooral een opfrisser, een spiegel die me wordt voorgehouden om te checken of ik nog op het goede pad zit.” (Marcel)

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?