Wonderlijke Tocht, een pelgrimstocht naar de nieuwe samenleving

Wonderlijke Tocht, een pelgrimstocht naar de nieuwe samenleving

De wereld verandert in een tempo dat we niet voor mogelijk hielden. Waar we eind februari nog onbezorgd carnaval vierden, raken we inmiddels gewend aan een verplichte ‘quarantaine’. Ondertussen stijgt de aardefrequentie als nooit tevoren en geeft het Pentagon na vele jaren officieel ufo-beelden vrij. Als mens is dit een hele opgave om te behappen. En als onderneemster heb je ook nog eens de zorgen om de toekomst van je bedrijf. Herkenbaar? Schrijf je dan direct in voor jouw gratis 10-daagse innerlijke pelgrimstocht die jou voorbereidt op onze nieuwe samenleving.

Waarom een innerlijke pelgrimstocht?

Als bewustzijnscoach en -trainster werk ik samen met coaches en therapeuten die weten dat ze een rol hebben in dit geheel. Juist nu voelen zij zich vaak geroepen hun missie te leven, om datgene te doen waarvoor ze hier gekomen zijn. Om als een soort pionier te helpen onze nieuwe samenleving vorm te geven op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Want het aantal mensen dat door een bewustzijnsontwikkeling gaat, groeit momenteel net zo snel mee.

Dit is logisch, want de nieuwe aardefrequenties matchen steeds minder met oude, zware energieën. Wij als mensheid worden min of meer gedwongen mee te gaan met deze nieuwe evolutie. Dat wil o.a. zeggen dat lage energieën zoals oude pijn, onderdrukking, verdriet en overtuigingen niet langer bestaansrecht hebben en dat ze mogen worden geheeld. Voor veel mensen (waaronder mijzelf) is dat ook precies de reden waarom we hier zijn. Namelijk om onze menselijke uitdagingen in de ogen te kijken en te transformeren. Herinneren wie we in wezen zijn en te leven vanuit onze ware kern.

Wat is jouw rol hierin?

Mijn pad is om vrouwelijke coaches en therapeuten te helpen met hun voorbereiding op onze nieuwe samenleving. Want als jij er straks weer helemaal wilt zijn voor je klanten met hun behoeftes, mag je zelf eerst die stap hebben gezet. We gaan dit doen met een 10-daagse innerlijke pelgrimstocht van 11 t/m 20 mei waarin jij inzichten krijgt over de nieuwe wendingen in je leven. Zodat jij meer leeft en werkt vanuit rust en vertrouwen en precies die klanten aantrekt die helemaal bij jou passen.

Het originele boek Wonderlijke Tocht

Ter inspiratie gebruiken we hier een bewerking van mijn boek ‘Wonderlijke Tocht’ voor dat je in de vorm van vier e-books van me krijgt aangeboden. In deze spirituele psychologische roman gaan mijn vier personages tijdens hun pelgrimstocht in een klooster aan de slag met thema’s als verslavingen, familiegeheimen, misbruik, zielsrelaties en de dood. Zij transformeren hun pijnpunten naar bewustzijn waardoor hun levensgeluk terugkeert. Dit wens ik jou en je klanten ook toe!

De concrete invulling van deze 10-daagse zal zichzelf openbaren omdat ik graag intuïtief in het moment creëer, afgestemd op de deelnemers. Het zal een combi zijn van training, coaching en heling. Voel jij nu een duidelijke ‘ja’ opkomen, dan nodig ik je van harte uit je in te schrijven. We gaan er dan samen een prachtige innerlijke pelgrimstocht van maken waarin zeker ook plek is voor humor en ontspanning. Reis je mee?

Resumerend is dit wat je mag verwachten van je innerlijke pelgrimstocht:

  • nieuwe kennis en wijsheid voor jezelf en je klanten
  • meer inzicht in je eigen drijfveren
  • een betere voorbereiding op de nieuwe samenleving
  • tools om het verleden achter je te laten
  • meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je leven en werk
  • integratie van nieuwe frequenties

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?