Wat fijn dat je meedoet!

Dankjewel dat je je hebt aangemeld voor de mini-cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’.

In deze video (3.15 minuten) stel ik me graag even aan je voor en vertel ik je over het ontstaan van Rejoyce Xpress.

We gaat samen aan de slag van vrijdag 13 t/m donderdag 19 september. De 13e is het Volle Maan, een uitstekende start om oude pijn los te laten. Een week lang kan je stukken oud verdriet, boosheid en schuldgevoel transformeren zodat jij als missieonderneemster het spoor naar jouw vrijheid hervindt.

Voorbereiding

Breng met dit formulier alvast in kaart waaraan je wilt werken tijdens de minicursus. Download ‘Je Statement’ en sla het op in je bestanden. Van hieruit kan je ‘m digitaal invullen of uitprinten om met een pen in te vullen.

Heel veel succes en tot gauw!

Joyce Beckker

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?