Vrij van karma

Vrij van karma

Tijdens de 10-daagse pelgrimstocht kreeg ik de bevestiging dat ik een idee, waar ik al eventjes mee speelde, mag doorzetten. Iets waarmee ik zoveel coaches en therapeuten kan helpen in deze spannende tijd.

Ik zie graag dat jij goed voorbereid bent op onze nieuwe samenleving. Dat vraagt van jou persoonlijke groei en bewustzijn. Hoe zonde zou het zijn als jij er niet voor je potentiële klant kan zijn omdat je zelf nog struggelt met oude pijnpunten uit dit leven en vorige levens?

De afgelopen tien jaar heb ik al heel wat onderneemsters mogen helpen met het helen van hun oude pijnen en het transformeren van hun bewustzijn. Ik heb methodes ontwikkeld waarbij mensen ‘reizen’ naar hun verleden om daar een opgelopen trauma te transformeren. Sinds ongeveer een jaar kunnen mijn klanten tevens karmische trauma’s transformeren uit vorige levens en de voorouderlijn.

Mijn allergrootste wens voor jou is dat je in onze nieuwe samenleving volledig in je potentieel staat en als pionier je zielsmissie leeft. De eerste stap hierbij is zelfheling, want als jij er volledig kan zijn voor jezelf kan je er ook zijn voor je klanten.

Misschien voel je zelf ook wel dat het nu tijd is om terug te keren naar zelfliefde. Om de (vaak eeuwenoude) angst voorgoed achter je te laten. Want anders blijft alles zoals het is.

Jij en ik zijn elkaar niet voor niets tegengekomen. Jouw ziel en de mijne hebben gezorgd voor deze match. Wellicht kan ik je in deze overgangstijd helpen om snel de stappen te nemen die je ziel graag voor je wilt. Hoe zou het voor je zijn als je jouw potentieel ten volste leeft? Als je vanuit liefde, zelfvertrouwen en innerlijke kracht leeft? Als de creativiteit vrij kan stromen in je werk?

Doe daarom mee aan mijn online programma ‘Vrij van karma’. Hierin leer je hoe je je karmische trauma’s uit dit leven, vorige levens en uit de voorouderlijn oplost. Zodat jij je eigen plek in het hier en nu weer volledig kan innemen.

Je ontvangt videobegeleiding, audiotrainingen, werkbladen, de geluidsopnames van de sessies en begeleiding in de FB-groep. Na het doorlopen van het programma heb je een belangrijke stap genomen om je als pionier in de nieuwe samenleving te laten zien.

Het programma start op 1 juni en duurt tot 1 september. Je investering bedraagt slechts 47 euro ex btw (ja, je leest het goed!). Als jij bovendien je binnen 48 uur aanmeldt (dus vóór 22 mei middernacht) ontvang je als bonus de complete cursus ‘Op het spoor naar vrijheid’ ter waarde van 97,00 waarmee je zelfstandig je pijn uit dit leven transformeert.

Het lijkt me super fijn om onze 10-daagse samenwerking te verlengen met dit bijzondere programma. Ik hoop dat ik je hiermee een prachtig aanbod heb gedaan omdat ik het enorm op prijs stel dat je je innerlijke pelgrimstocht bent aangegaan.

Meld je direct even aan (klik) en bevrijd je van je karma, zodat jij je volle potentie leeft in de nieuwe samenleving!

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?