Vergevingsweek voor missie-onderneemsters

Vergevingsweek voor missie-onderneemsters

Het is tijd…. Tijd om onze levensmissie te leven. Bevrijd van oude pijn die ons allang niet meer dient. De wereld staat voor een mooie transformatie; van 3D naar 5D. Dit is de reden dat jij nu hier op Aarde bent. Jij hebt op zielsniveau besloten jouw aandeel te leveren in deze shift. Als hoogsensitieve vrouw die graag een bijdrage levert aan een liefdevollere wereld waarin de nieuwe generatie kinderen zich helemaal thuis voelt.

Van duisternis naar licht

Maar juist jij als pionier hebt vele uitdagingen in je huidige en vorige levens op je pad gekregen. Met als doel deze oude energie te transformeren. Van duisternis naar licht. Zodat jij er helemaal klaar voor bent jouw unieke rol te vervullen. Geen wonder dat je sinds enige tijd je uitdagingen vaker en intenser beleeft. Ze mogen namelijk nu duurzaam geheeld worden. Voelt dit ook zo voor je?

Ik help je graag een handje mee

De mooiste manier om jezelf te bevrijden van oude pijn is vergeving. Zelfvergeving om precies te zijn. Om jezelf je eigen oordelen te vergeven die jij op andere mensen en op bepaalde situaties hebt geprojecteerd. Zodat jij in vrijheid, los van anderen, kan kiezen voor wat je écht wilt in je leven. Vergeving is het grootste geschenk wat jij jezelf kan schenken. Je ervaart veel meer innerlijke rust en vrede. Vanuit deze verhoogde staat van zijn, kan jij de beste versie van jezelf worden.

Doe je mee?

De online Vergevingsweek is van 27 november tot en met 3 december. Jij kunt hier gratis aan deelnemen. Via audiotrainingen en Facebook live uitzendingen gaan we o.a. met het volgende aan de slag:

  • – Hoe vergeving je leven meteen een flinke upgrade geeft
  • – Waarom je ego tegen vergeving is en hoe je dat omzeilt
  • – Waarom je al je uitdagingen zelf aantrekt en wat het je oplevert
  • – Wat je vorige levens en je voorouders hiermee te maken hebben
  • – En natuurlijk ga je ook praktisch aan de slag met je vergeving

Voel je een duidelijke ‘ja’ opkomen?

Wees dan van harte welkom en schrijf je direct in!

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?