Stay-on-Track traject

Stay-on-Track traject

Je hebt als missie-onderneemster inmiddels je hoofdspoor gevonden en timmert over het algemeen lekker aan de weg. Maar omdat de wereld momenteel in sneltreinvaart verandert kunnen diepe angsten naar de oppervlakte komen om getransformeerd te worden. De wereldwijde onrust en de stijgende aardefrequenties vergen veel van je. Je mag je steeds beter energetisch afstemmen. Misschien voel je je wat vermoeid of merk je dat je steeds minder mensen in je omgeving hebt die jou echt begrijpen waardoor je je wat alleen kan voelen. Het is dan belangrijk dat je je geloof in jezelf weer opkrikt en gelijkgestemden om je heen verzamelt. Mensen die zelf hebben ervaren waar jij nu doorheen gaat en jou de helpende hand willen bieden. Zodat jij sneller en dieper door je groeiprocessen heengaat en je helemaal klaar bent voor je leven en werk in onze nieuwe samenleving.

Herkenbaar?

Met een Stay-on-Track traject blijf je met behulp van mijn lifecoaching en mentoring op je hoofdspoor. Je stuurt op tijd bij als je het gevoel hebt dat je op een zijspoor belandt. We trappen af met een VIP-sessie waarin je helder krijgt waar je precies staat en waar je op af wilt koersen. In het vervolgtraject zetten we je nieuwe sporen verder uit zodat je nog meer in je kracht staat. Je kan er er weer helemaal zijn voor jezelf, je geliefden en je klanten.

Foto gemaakt door Jane te Lintelo

Wie ben ik

Mijn naam is Joyce Beckker. Als trainer, coach en auteur heb ik met mijn ruime levenservaring al vele missie-onderneemsters mogen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en zielenpad. In dit traject heb je aan mij een coach en mentor die jou begrijpt op zielsniveau. Ik weet hoe belangrijk het voor je is dat jij je ware missie leeft. Want net als ik wil jij je volle potentieel benutten om een verschil te maken voor de nieuwe samenleving die nu ontstaat. Zal ik je hierbij helpen?

Referentie van Jeanine over mijn begeleiding

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.”

Speciaal tarief

Het traject is 1:1 en bestaat uit een live VIP-sessie, 3 online vervolgsessies plus 3 opvolgtelefoongesprekken waarin ik alles inzet waar de situatie op dat moment om vraagt. Dit kunnen doorbraakgesprekken zijn, Rejoyce Xpress reizen en/of heling/inspiratiesessies met mijn intuïtieve edelsteen card decks. De VIP-sessie van 2,5 uur vindt plaats in mijn praktijkruimte in het buitengebied van Zegge (bij Roosendaal, West-Brabant), een geweldige plek om weer connectie te krijgen met je zielsmissie. De vervolgsessies van ieder 1,5 uur zijn via Zoom waarna we steeds na 2 weken een halfuur telefonisch afstemmen of je nog op koers bent. Je doorloopt het traject binnen 5 tot 6 maanden (gerekend vanaf de VIP-sessie) zodat jij goed momentum opbouwt. Ter introductie kan je een Stay-on-Track traject aanvragen voor het speciale tarief van € 997,00 ex btw.

Bonussen

Om je te bedanken voor je vertrouwen ontvang je vrije toegang tot twee waardevolle programma’s die een mooie aanvulling vormen op het traject. Je kan deze programma’s geheel zelfstandig doorlopen op momenten die voor jou goed uitkomen. Je krijgt toegang tot deze programma’s tot maar liefst zes maanden na afronding van ons traject.

1. De online cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’ ter waarde van € 97,00

2. De online training ‘Vrij van Karma’ ter waarde van € 197,00

De klantervaring van Jomar (voormalig therapeute/healer)

In mijn vroege jeugd heb ik een traumatische angst ontwikkeld voor zwangerschap en mannen. Ik dacht deze angst overwonnen te hebben, maar vorig jaar stak hij de kop weer op. Het artikel van Joyce in het blad ‘Paravisie’ gaf mij intuïtief de hoop, dit alsnog spiritueel te mogen oplossen.

Bij Joyce heb ik o.a. 3 innerlijke treinreizen van de Rejoyce Xpress ervaren. Naar het leven gereisd, waarin mijn angst ontstaan is. Hier vertelde de diep verdrietige, jonge vrouw me, dat haar baby door geweld is gestorven. Hier leer ik haar (en mijn) verdriet, pijn en angst begrijpen. Dit klopt in grote lijnen zo met mijn eigen verhaal. Hier zie ik in, dat het nu tijd is om dit leed los te laten.

Met hulp van mijn beschermengel mag ik haar duidelijk maken, dat ze nog steeds aan de aarde gebonden is . Dat ze nu deze band los mag laten en naar het Licht mag gaan, waar haar baby al is. Ook ik mag mijn angst hier achterlaten en loslaten. Ik voel me opgelucht, blij en ervaar veel Liefde uit de spirituele wereld. Dankbaar en blij reis ik terug naar het heden.

De betrokken coaching van Joyce is duidelijk en zorgvuldig. Wat me vooral goed deed is dat Joyce duidelijk de procedure stuurt en daarnaast tijdens de treinreizen inhoudelijk op afstand blijft. Me zo alle ruimte geeft mijn eigen ervaringen te beleven.

Deze reizen heb ik als een wonder ervaren. Diepe vreugde en dankbaarheid dat dit karma zich mocht oplossen. Ervaar nu een basale rust. Mag nu mijn leven licht en met plezier leven.
Dank voor je rustige, liefdevolle aanwezigheid, Joyce.”
 
 

Wil jij ook je verbinding met jezelf terugvinden?

Vraag gerust een open en vrijblijvend gesprek aan. Via telefoon of videocall gaan we samen ontdekken of wij een goede match zijn en of dit traject helemaal bij je past.  Voel je welkom zodat jij binnenkort weer helemaal verbonden bent met je zielsmissie!

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?