Be the change

for the world and our next generation
Stay-on-Track

Stay-on-Track

Je hebt als missieonderneemster inmiddels je hoofdspoor gevonden en timmert lekker aan de weg. Maar de wereld verandert in sneltreinvaart. Naast de onrust in onze fysieke wereld hebben we nu ook te maken met de stijgende aardefrequentie. Je mag je steeds beter energetisch afstemmen. Misschien voel je je wat vermoeid of merk je dat je steeds minder mensen in je omgeving hebt die jou echt begrijpen. Het is dan belangrijk dat je je geloof in jezelf in stand houdt en gelijkgestemden om je heen vindt. Mensen die zelf hebben ervaren waar jij nu doorheen gaat en jou de helpende hand kunnen bieden.

Herkenbaar?

Met een Stay-on-Track traject blijf je met behulp van lifecoaching en mentoring op je hoofdspoor. Je stuurt op tijd bij als je het gevoel hebt dat je op een zijspoor belandt. We trappen af met een VIP-sessie waarin je helder krijgt waar je precies staat en waar je op af wilt koersen. In het vervolgtraject zetten we je nieuwe sporen verder uit zodat je nog meer in je kracht staat. Je kan er veel meer zijn voor jezelf, je geliefden en je klanten.

Foto gemaakt door Jane te Lintelo

Wie ben ik

Mijn naam is Joyce Beckker. Als coach, trainer en auteur heb ik met mijn ruime levenservaring al vele vrouwen mogen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en zielenpad. In dit traject heb je aan mij een coach en mentor die jou begrijpt op zielsniveau. Ik weet hoe belangrijk het voor je is dat jij je zielsmissie leeft. Want net als ik wil jij je volle potentieel benutten om een verschil te maken voor de wereld. Mag ik je hierbij helpen?

Speciaal tarief

Het traject is 1:1 en bestaat uit een VIP-sessie met 3 vervolgsessies. Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte in het buitengebied van Zegge (bij Roosendaal, West-Brabant) en/of online via Zoom of Skype. De VIP-sessie duurt 1,5-2 uur en de vervolgsessies ieder 1-1,5 uur waarna we steeds na 2 weken telefonisch afstemmen of je nog op koers bent. Je doorloopt het traject binnen 5 tot 6 maanden (gerekend vanaf de VIP-sessie) zodat jij goed momentum opbouwt. Ter introductie kan je een Stay-on-Track traject aanvragen voor het tarief van € 750,00 ex btw. Als bonus ontvang je de online cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’ ter waarde van € 97,00 ex btw.

Interesse?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan (hier klikken). Via telefoon of videocall gaan we beiden ontdekken of wij een goede match zijn en of dit traject helemaal bij je past.