Een retourtje naar de hoogste versie van jezelf

Een retourtje naar de hoogste versie van jezelf

We zijn in versneld tempo aan het evolueren. Ook mijn werk evolueert. Zo mocht ik onlangs Oshin van der Hansz met een innerlijke treinreis begeleiden naar de hoogste versie van haarzelf. Dit is de versie (van vele versies van jezelf op verschillende tijdlijnen) die het meest succesvol is met het leven van jullie gemeenschappelijke levensmissie. Dit zijn Oshins reiservaringen.  

Wie was deze vrouw die je bezocht?

Mijn hoogste versie zag er prachtig uit, goed gekleed, mooi opgemaakt, zelfverzekerd, puur en in balans zowel van binnen als van buiten. Ze was volledig aligned met zichzelf, zowel privé, voor het gezin als voor haar business.

Waar bracht ze je naartoe?

Ik mocht in een lichte ruimte plaatsnemen aan een prachtig bureau. Ik werd door haar digitaal rondgeleid en kreeg in sneltreinvaart een filmpje te zien van de toekomst.

Welke missie had deze versie van jou?

Haar missie was om vrouwen uit de illusie te halen dat ze niet beter kunnen dan ze momenteel al doen. Oude zaken dienen getransformeerd te worden als kracht zodat ze kunnen draaien op hun volle 100% en niet meer terug willen naar hun oude versie.

Hoe zag haar dagelijkse leven eruit?

Ze had een fijn, duidelijk, gestructureerd maar ook wel flexibel georganiseerd leven. Waar ruimte is voor ontspanning, ruimte voor alle gezinsleden individueel maar ook samen. Er is ook ruimte voor werk en ontwikkeling.

Welke boodschappen had ze voor je?

Keer nog meer terug naar binnen om je werktools verder uit te bouwen en je concept verder vorm te geven. Je zult merken dat je een opzet gaat vinden waarbij je een grotere hoeveelheid vrouwen kan ondersteunen en begeleiden dan je momenteel al doet.

Wat heeft deze reis je opgeleverd?

Een nieuw stuk vertrouwen en een nieuwe vorm van energie om verder op te bouwen om mijn doelen te verwezenlijken en door te gaan om mijn zielendoel te realiseren. De reis heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven waarbij ik meer en meer uit m’n comfortzone ga.

Heb je hierin al concrete stappen gemaakt?

Ik maak stappen om mijn coachingskills breder in te kunnen zetten (achter de schermen ben ik daar mee bezig). Ik durf nu ook meer mezelf te tonen in de wereld.

Rejoyce Xpress 10 jaar

Ikzelf ben super blij met dit mooie resultaat. Rejoyce Xpress viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Nog maar enkele maanden geleden dacht ik dat ik met de bestaande vier sporen er al was. Maar ik heb inspiratie gekregen om in 2020 drie nieuwe sporen aan te leggen. Met bovenstaand resultaat. Ook van de reizen op overige sporen zal ik de komende tijd verslag doen. Wil je alvast wat meer weten, stuur me dan even een mailtje (klik).

Joyce Beckker