Cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’

Cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’

We leven in een hele bijzondere tijd. Zeker als hoogsensitief coach of therapeut worden we uitgedaagd om op te staan en te doen wat we hier te doen hebben. De wereld verandert snel. Naar een plek waar we met z’n allen veel liefdevoller met onszelf en anderen omgaan. Maar daarvoor mag eerst oude energie worden opgeruimd. Juist nu!

Misschien herken je het wel dat je momenteel wordt uitgenodigd en soms door omstandigheden wordt ‘gedwongen’ om vele zekerheden los te laten. Dit proces is nodig voor je groei. Vooral oude en weggestopte emoties zoals boosheid, verdriet en schuldgevoel kunnen nu extra de kop opsteken. Ze kloppen bij je aan om geheeld te worden. Daar is het nu tijd voor.

Foto gemaakt door Sjan Maas

Om je hierbij te helpen heb ik voor jou de online cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’ ontwikkeld. Hierin ga je via innerlijke treinreizen met mijn methode Rejoyce Xpress razendsnel deze oude wonden helen en vergeven. Zodat jij bevrijd wordt van de ketenen van je verleden. En jij gaat kiezen voor JEZELF en jouw geluk.

“Ik heb van te voren niet kunnen bedenken dat het eigenlijk zo ‘simpel’ is om via jouw stem zo mooi te kunnen reizen en echt te kunnen opschonen, en ben enorm dankbaar dat ik ben gereisd”

“Ik vind dat het goed en knap in elkaar zit. Ik ben overigens ook erg enthousiast over de MP3 opnames! Goeie teksten die de essentie raken.”

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen ervaren. Dank je wel Joyce voor je mooie begeleiding”

Over boosheid, verdriet en schuldgevoel

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed is voor je? Ga het vooral niet negeren of onderdrukken, maar accepteer deze. Boosheid is in de kern geen agressieve energie. Het leidt je juist naar bevrijding van oude lasten. In deze cursus leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. Daar groei je van als mens en onderneemster en je neemt een stuk geboorterecht weer terug.

Station Verdriet Rejoyce Xpress

Ook verdriet kunnen we vele jaren onderdrukken. We hebben namelijk al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Deze ‘les’ dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar verdriet kan je beter uitnodigen er helemaal te zijn.  Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wil zijn.

Schuldgevoel is van een andere orde. Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel. Hierdoor ben jij je misschien wel verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of werk? Vooral voor jou als hooggevoelige vrouw is het tijd om dit te transformeren en te helen. Zodat jij je eigen keuzes maakt die wel helemaal passen bij de persoon die je nu bent.

“Ik heb de schuldgevoel, verdriet en boosheid reis gemaakt met de Rejoyce Xpress wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte voor mijn gevoel en voor mijzelf gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en ik me nu vrijer voel. Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op zijn plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

“Er is veel verdriet in mijn leven geweest, nooit uitgesproken maar in mijn eentje vele tranen laten vloeien. Als kind om niet nog meer als zwakkeling gezien te worden en in mijn gezin om anderen niet tot last te zijn. Vandaag na het doen van de verdrietreis gaat er een deur open.”

“Ik vond dat je in de schuldgevoelreis heel mooi de verdieping wist aan te brengen. Ik ben naar mezelf gereisd en dat had een enorm groot en krachtig effect. Dat kon ik heel duidelijk voelen in de energie. Ik voelde me veel meer verbonden met mezelf.”

Wie is jouw begeleidster

Foto gemaakt door Jane te Lintelo

Mijn naam is Joyce Beckker. Ik ben opgegroeid met veel onderdrukte emoties. Ook als volwassene wist ik er weinig raad mee. Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ doorkreeg. Dit zijn innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel. Aansluitend volgt altijd een vervolgreis vanaf Station Vergeving.

Het mooie van de methode vind ik dat je deze zelfstandig kunt doen, zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Dit is dan mooi meegenomen, want de eerste prioriteit mag het helen van jezelf zijn.

Ik heb inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn emoties kunnen helen. Dat zullen er waarschijnlijk nog meer worden omdat er altijd diepere lagen zijn die oppoppen, vooral in de huidige transformatie van de samenleving. Juist als auteur en missie-onderneemster weet ik dat ik mijn klanten het beste help vanuit een geheelde staat van zijn. Daarmee inspireer ik hen hetzelfde te doen. Daarom ben ik extra blij met deze online cursus. Het is dusdanig opgebouwd dat je keer op keer een reis kan maken, geheel zelfstandig in je eigen tijd en in je eigen ruimte. Ik hoop dat het jou net zoveel brengt als dat het mij al heeft gebracht.

“Voel me opgelucht dat wat ik in mijn hoofd al zo vaak heb gezegd nu hardop mocht zeggen. Dat voegde heel veel toe. Het vergeven was heel fijn om te doen, de boodschap terug was ook fijn. Ik zie nu letterlijk een beeld voor me dat die persoon achter me staat en ik stappen zet en verder ga met mijn leven.”

“Ik had boosheid van iets wat is begonnen toen ik 15 was en ik ben nu 39. Het is fijn om te weten dat je jezelf zo kunt bevrijden van oud zeer.”

Foto gemaakt door Sjan Maas

Wat zit er in de cursus?

  • – een compleet spoorboek (pdf). Hierin vind je alle uitleg en voorbeelden van eerder gemaakte reizen door anderen vanaf Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel en uiteraard Station Vergeving. 
  • – het formulier ‘Mijn Statement’ (pdf). Hierop kan je steeds voorafgaand aan een reis erachter komen van welke emotie je bevrijd wilt zijn en waarom.
  • – drie geluidsopnames met uitleg wat boosheid, verdriet en schuldgevoel precies zijn en waarom het belangrijk is dat je ze heelt
  • – drie video-opnames waarin ik je per reis vertel wat je praktisch nodig hebt voordat je begint
  • – drie werkbladen (pdf) voor de drie stations. Deze zijn digitaal invulbaar zodat je ze makkelijk kunt opslaan op je computer
  • – drie sessies (mp3) van de drie reizen waarin ik je van moment tot moment begeleid vanaf Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel
  • – als bonus ontvang je een speciale treinreis vanaf Station Troost (mp3) die je steeds achteraf kunt doen om weer lekker bij te komen

Prijs van je jaarticket

De prijs voor deze cursus bedraagt momenteel slechts € 22,31 ex btw (was € 97,00 ex btw). Dit is ruim de helft goedkoper dan een NS Dagkaart. Terwijl je met deze innerlijke reizen jezelf een enorme emotionele en mentale upgrade geeft wat doorwerkt in je algehele welzijn en immuunsysteem. Niet eenmaal, maar net zo vaak als dat jij wilt. En dat een jaar lang en zonder mondmasker! Dat werkt positief door voor jou, je geliefden én je klanten. Dus zorg dat je snel instapt in je privétrein voor je eerste reis; op het spoor naar jouw vrijheid!

“De bijzondere methode die Joyce heeft ontwikkeld is een ideale manier om vanuit huis en in je eigen tempo je emoties te helpen transformeren. Het is ‘n methode die je steeds weer kunt herhalen als geheel of in afzonderlijke gedeelten.”

“Dankjewel Joyce, voor je fijne begeleiding. Het heeft me veel gebracht. Je methode werkt geweldig!”

“Ik wist niet dat ik ergens schuldgevoel over had, maar door jouw vragen, kwam ik erachter dat ik als 5 jarig kind me heel verantwoordelijk voelde na de dood van mijn vader, voor mijn moeder. Dit is als rode draad door mijn leven gegaan door maatschappelijke verantwoordelijkheden op me te nemen enz. Zo fijn dat ik dit inzicht kreeg en dat ik het los mocht laten omdat het niet van mij was. Voelt heerlijk licht en ga nu inhalen en veel joy toevoegen wat ik als kind niet kreeg.”

“Mijn reis heeft me het inzicht gegeven wat ik nodig heb om iets echt te kunnen afronden. Me kunnen uitspreken is daarin van groot belang. Het is fijn om dat zo helder te hebben. Ik ben heel benieuwd of ik nog boosheid zal voelen richting die persoon, maar ik geloof dat er echt veel is opgeruimd”

“Ik heb mezelf bevrijd van de verantwoording voor het lijden en geluk van mijn zusjes, mijn ouders en….de wereld

“Dank je Joyce voor de reis. Ik heb me bevrijd van mijn schuldgevoel dat mijn vader en moeder nooit gevoeld hebben als mijn vader en moeder. Het voelt heel bevrijdend en heel bijzonder, bijna niet in woorden uit te drukken.”

“Zeer mooie oefening om mezelf te bevrijden”

“Naarmate de reizen vorderden kwam er meer aanvaarding over de vrouw die ik ben met gebreken en waarden. Ik hoef me niet langer te verbergen en mag opstaan met geloof en vertrouwen in mezelf op mijn eigen ritme. Dank je wel lieve Joyce om deze treinreizen zo mooi te begeleiden.”

“Het loslaten voelt als een enorme opluchting. Het zelfinzicht is dat ik mezelf op de eerste plaats mag zetten en niet meer hoef te wachten, iets wat ik toch onbewust deed.”


×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?