Minicursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’

Missieonderneemsters hebben vaak een uitdagend leven met pijnlijke ervaringen. Geldt dat ook voor jou?

Dit is waarom

Deze ervaringen zijn meestal door jezelf (je ziel) gekozen voordat je incarneerde. Ze zijn nodig om spiritueel te helen en te groeien. Zodat jij privé en zakelijk vanuit vrijheid anderen kan begeleiden op het pad dat je zelf al hebt bewandeld. Zo krijgen we een mooiere wereld en kunnen we een verschil maken voor onze (toekomstige) kinderen.  

Pijn die ons in het verleden houdt

Omdat we als hooggevoelige vrouwen nou eenmaal veel op ons bordje krijgen, kan van tijd tot tijd een oude of verse pijn de kop opsteken. Denk bijvoorbeeld aan boosheid, verdriet of schuldgevoel. Zolang we hiermee blijven zitten, kunnen we niet voluit leven. Of werken. Die emoties houden ons als het ware gevangen. Je kan ervoor kiezen er nu iets aan te doen.

Vergeving is de oplossing. Vergeving van de ander en vergeving van jezelf.

Door te vergeven bevrijd je jezelf van de ketenen van het verleden. En kan jij er veel beter zijn voor jezelf, je geliefden en je klanten. En het mooie is dat je dit zelfstandig kan bereiken met het maken van innerlijke treinreizen, zonder dat die ander (die de aanleiding was van jouw boosheid of verdriet) daarbij betrokken is.

minicursus Op het spoor naar jouw vrijheid

Doe je mee?

Wil je jezelf ook bevrijden van je oude emoties? Doe dan gratis mee met de online minicurus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’. We starten met de volgende Volle Maan op 13 september. Bij uitstek hét geschikte moment om oude pijn los te laten. Zeven dagen lang (t/m 19 september) begeleid ik je als je virtuele reisleidster met je treinreizen, zodat je daarna weer een stuk beter weet wie je écht bent en wat je te doen staat.

Wie ben ik   

Mijn naam is Joyce Beckker (1959), moeder van twee kinderen, auteur van zeven boeken en ontwerpster van twee kaartsets. Ook ben ik geestelijk moeder van Rejoyce Xpress die ik in 2009 vanuit inspiratie heb ontvangen. Sindsdien heb ik honderden mensen met hun innerlijke treinreizen mogen begeleiden om hun emoties te helen.

Nu, tien jaar later, rijd de trein inmiddels ook naar andere bestemmingen, namelijk naar vorige levens en naar het Tussenstation. Dit is een kosmische ontmoetingsplek waar de onzichtbare wereld zichtbaar wordt. Maar waar de trein ook op afkoerst, telkens blijkt dat de basis voor groei zit in het helen van emoties in het hier en nu. Het is mij een eer om jou hierbij te mogen begeleiden.

Stap je ook in?

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?