Mini-training ‘Coachen in de nieuwe samenleving’

Op 11 maart 2020 riep de Wereldgezondheidsorganisatie WHO de covid 19-uitbraak uit tot een pandemie. En daar zitten we een jaar later nog in. Officieel vanwege het corona-virus, alhoewel volgens mij meer mensen last hebben van het besmettelijker angstvirus.

Herkenbaar?

Ben je hoogsensitief, dan pik je die collectieve angst extra op. Zeker ook als vrouwelijke (levens)coach of therapeut die misschien ook nog eens haar omzet (flink) zag of ziet dalen. Albert Einstein zei eens: “in the midst of every crisis, lies great opportunity.” Wat betekent dit voor ons?

Momenteel stijgt de hulpvraag bij emotionele/mentale problemen onder jong en oud sterk. Maar wat denk je wat er gebeurt als het straks wat rustiger is (lees: als we wat meer vrijheden hebben)? Nu zijn mensen vooral aan het overleven, maar als ze in rustiger vaarwater komen kan spreekwoordelijk de doos van Pandora zomaar openbarsten. Pak daarom deze kans en doe mee aan de online mini-training ‘Coachen in de nieuwe samenleving’ van 21 t/m 27 maart. Zodat jij hier beter op bent voorbereid.

Einstein: in the midst of every crisis, lies great opportunity

Er ligt hier een mooie kans voor jou

Een steeds groeiende groep mensen heeft nu en straks hulp nodig. Voor jou als (levens)coach of therapeut ligt volgens mij hier zo’n ‘opportunity’ zoals Einstein die bedoelde. Hoe mooi zou het zijn als jij mensen straks echt verder helpt en hiermee een mooi steentje bijdraagt aan de nieuwe samenleving?

Dit kan tegenwoordig al met korte trajecten, zowel offline als online. Een van de tools die hiervoor uitstekend geschikt zijn, is mijn geesteskind ‘Rejoyce Xpress®’. Dit is een speelse en effectieve coachmethode die werkt met innerlijke treinreizen en die je helpt in korte tijd je boosheid, verdriet en schuldgevoel te transformeren. Hoe zou de samenleving eruitzien als steeds meer mensen bewuster leven met zowel het licht als het duister in zich? Als jouw klanten of cliënten groeien, groeit hun hele omgeving mee.

Maar het begint bij jou…

Lijkt het je wat om de werking van deze tool zelf te ervaren? Dat kan tijdens de online 7-daagse mini-training ‘Coachen in de nieuwe samenleving’ van 21 t/m 27 maart a.s. Ik begeleid je via video’s met jouw persoonlijke innerlijke reizen op het gebied van boosheid, verdriet en schuldgevoel. Zodat jij jezelf bevrijd van je pijnlijke verleden en een innerlijke balans opbouwt; de belangrijkste ingrediënten voor de coach of therapeut in onze nieuwe wereld.

Joyce Beckker

Wie is Joyce

Ik ben bovenal een ziel die net als jij haar weg baant door dit aardse oerwoud. Dit doe ik als vrouw, moeder, oma, auteur, trainer/coach en mentor. Het is mijn diepe verlangen om vrouwelijke coaches en therapeuten te helpen met hun levensmissie, zodat zij hun kennis, wijsheid en ervaring weer verder kunnen verspreiden. Uiteindelijk leidt dit tot een meer bewuste en liefdevolle samenleving voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen.  

Welke video’s ontvang je o.a. tijdens de mini-training?

 • een innerlijke treinreis om je boosheid te transformeren
 • een innerlijke treinreis om je schuldgevoel te transformeren
 • een innerlijke treinreis om je verdriet te transformeren
 • de bijbehorende werkbladen
 • een sessie om deze drie emoties via yogaoefeningen te helpen transformeren*
 • een chakra healingsessie om deze drie emoties te helpen transformeren*
 • meerdere sessies waarin ik al je vragen beantwoord die je tussendoor hebt
 • een masterclass ter afsluiting

*deze sessie wordt verzorgd door Caroline Op den Kelder

Wat kan je na deze training?

 • – zelfstandig al je boosheid, verdriet en schuldgevoel transformeren
 • – jezelf en anderen beter vergeven
 • – je ervaart een betere balans tussen mind, body en spirit
 • – kortom; je kan jezelf en daardoor ook je klanten (cliënten) nog beter helpen
 • – je draagt een waardevol steentje bij aan de wereld van morgen

Jouw investering

Ik heb gekozen voor het symbolische bedrag van 5 euro ex btw. Op deze manier eer ik mijn geesteskind Rejoyce Xpress gecombineerd met mijn verlangen om coaches en therapeuten te helpen het verschil te maken in de nieuwe samenleving.

Pak jij deze kans?

Meld je direct aan zodat ik je een factuur kan sturen. Na betaling doe je officieel mee. We beginnen al spoedig. Let’s do this together, voor onszelf en de volgende generaties!

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?