Klaassen Coaching Uitgeest

Ik ondersteun volwassenen en kinderen die vastlopen op school, werk en privé.

In mijn praktijk pas ik verschillende methodieken toe waardoor je in gaat zien waar de schoen wringt en weer kunt gaan leven vanuit jouw passie.

Denk hierbij aan rouw, scheiding,  zelfvertrouwen of hooggevoeligheid. Vooral het werken met vorige levens en voorouderlijn kan zorgen voor hele mooie inzichten.

Tevens heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van zowel mannen als vrouwen die te maken krijgen met kinderloosheid en het verwerken van miskramen of een ongeboren kind.

Ik begeleid ook mensen die door een beperkende overtuiging niet kunnen leven vanuit hun passie. Door in te gaan zien dat deze overtuiging al veel eerder is geboren dan zij denken brengt vaak heel veel verlichting en vergeving met zich mee waardoor men verder kan in zijn of haar leven. Ik bied je handvatten waardoor je het een plek kunt geven en verder kunt met je leven.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Bezoek dan mijn website www.klaassencoaching.nl of bel mij voor een vrijblijvend gesprek op onder nummer 06-54683647

Wees en voel je welkom!

Recensie van een van Harriët’s klanten

“Mijn prachtige treinreis naar een voorouder.
Ik heb een prachtige treinreis mogen maken naar een voorouder en Harriet heeft mij daar liefdevol in begeleid.

Ik koos voor de overtuiging ‘Ik ben niets’, wat zich heeft ontwikkeld in mijn jeugd. Het gevoel van ‘minderwaardig’ is ontstaan van generatie op generatie en mijn diepe wens is om het bij mij te laten stoppen.  Ondanks het weten dat ik goed ben zoals ik ben zijn er in sommige situaties ook momenten van onzekerheid, klein en zwak voelen. Er woedt dan een strijd in m’n hoofd en dat veroorzaakt dan weer een belemmering in mijn doen en laten.  Ik heb wel even getwijfeld om deze reis te gaan maken, want wat haal ik allemaal naar boven en voel ik mij veilig genoeg? Eenmaal bij Harriet in haar praktijk voelde ik mij al snel vertrouwd. Na de ontspanningsoefeningen was ik klaar voor de treinreis. 

Ik vertrek, samen met m’n gids vanaf het start station – overtuiging: ‘Ik ben niets’. Mijn gids is, naar mijn gevoel, al altijd bij mij dus dat voelde heel vertrouwd en veilig. Ik passeer twee tussenstations, mijn moeder en mijn oma, en uiteindelijk stap ik uit op het eindstation, waar mijn overgrootmoeder staat.  We hebben een gesprek met elkaar, ze vertelt haar verhaal, haar angsten, onzekerheden en verdriet in alle rust.  Door haar verhaal kreeg ik inzichten en begrip voor háár situatie. Daardoor dus ook die van mijn oma, mijn moeder en uiteindelijk ook voor mezelf.  Dit proces werd op een integere en liefdevolle manier begeleid door Harriet. Ze wees mij de weg van aanvaarden, accepteren en loslaten.  Ik realiseerde mij dat de gebeurtenissen in een mensenleven zo bepalend kunnen zijn dat je in een bepaalde (onbewuste) overtuiging het kan overdragen naar de volgende generatie. Onbedoeld wordt het een sneeuwbal effect. Fascinerend, maar ook verdrietig. 

Weer terug in het hier en nu voelde ik mij goed, blij, liefdevol en dankbaar. Ik had veel om over na te denken, maar heb van Harriet ook handvatten gekregen om er verder mee aan de slag te gaan. Dit is nog maar het begin van mijn nieuwe innerlijke reis. 

Inmiddels heb ik contact gezocht met wat familieleden om de banden weer aan te halen en om te luisteren naar elkaar.  Een nieuwe overtuiging: ‘Weet dat ik alles ben’ is geboren.

Dank je wel, Harriet, voor deze wonderlijke en bijzondere mooie en inzichtelijke reis. De mooiste treinreis van mijn leven.” 
(AV)

Ga naar Harriët’s site

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?