Be the change

for the world and our next generation
Klaar voor je levensmissie in 2020

Klaar voor je levensmissie in 2020

We zitten alweer bijna halverwege 2020. Door de energetische shifts waar me al een tijdje inzitten, lijken de dagen nog sneller te gaan. Veel intuïtieve onderneemsters hebben hun handen vol aan het verwerken en loslaten van oude energie die hen niet meer dient. En komen zo niet echt toe aan het neerzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Geldt dit ook voor jou?

Verstandelijk weet je waarschijnlijk wel dat het helend en bevrijdend is om je oude pijn te transformeren zodat deze je niet langer in zijn greep houdt. Zit jij al op het spoor naar jouw persoonlijke vrijheid? Of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken zodat je écht dat gaat doen waarvoor je hier gekomen bent? Doe dan mee met het 12-weekse groepstraject ‘Klaar voor je levensmissie in 2020’.

Overtuigingen houden je in het verleden

Veel hoogsensitieve onderneemsters geloven diep van binnen dat ze er niet mogen zijn. Dat ze maar beter onzichtbaar blijven. Of ze durven niet te veranderen van richting en concrete stappen te nemen voor hun bedrijf. Als je hierin blijft steken, vliegt 2020 ook voorbij zonder dat er iets echt verandert.

Het is daarom nodig om naar deze overtuigingen te kijken. Vaak stammen ze uit vorige levens of vorige generaties. Dit is vaak de reden waarom ‘alleen’ het hebben van een positieve mindset niet voldoende is om echt te veranderen. Je ziel nodigt je uit in het hier en nu jouw oude overtuigingen te transformeren. Wees gerust; het is momenteel veel veiliger dan voorheen om dit te doen.

Heling via innerlijke treinreizen

Het online traject ‘Klaar voor je levensmissie in 2020’ gaat jou hierbij helpen. Met innerlijke treinreizen naar vorige levens en naar je voorouderlijn worden belangrijke overtuigingen in je getransformeerd en geheeld. Hiermee los je tevens een stuk (familie)karma op zodat jij deze thema’s eindelijk achter je kan laten.

Ook maken we samen een aantal zielsreizen naar het Tussenstation, de kosmische ontmoetingsplek waar een aantal zielen jou gaat begeleiden. Je gaat de diepere betekenis van jouw pijnlijke verlieservaringen beter begrijpen en je krijgt waardevolle adviezen mee voor je privé- en werkleven. Daarnaast ontvang je op het Tussenstation meerdere Completeness Healings van een zielenteam waarna jij beter verbonden bent met je ziel zodat je weet wat je te doen staat.

Dit gaan we doen in het standaardtraject:

 • – twee innerlijke treinreizen: één naar een vorig leven en één naar de voorouderlijn om oude overtuigingen te transformeren
 • – twee innerlijke treinreizen naar het Tussenstation om een speciale gids of engel, je ongeboren zielskind of je ongeboren tweeling- of meerlinghelften te ontmoeten om antwoorden te krijgen op je vragen
 • – twee innerlijke treinreizen naar het Tussenstation om een Completeness Healing te ontvangen van een speciaal zielenteam. Je krijgt precies die healing die jij op dat moment het beste kan gebruiken
 • – zes vraag- en antwoordsessies inclusief tips en inspiratie
 • – zes afstandshealingen van mij
 • – zes kaartleggingen
 • – als extra ontvang je de complete online cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’ t.w.v. € 97,00 waarmee je zo vaak als je wilt zelfstandig je emoties vanuit dit leven kan helen met innerlijke treinreizen vanaf je Stations Boosheid, Verdriet, Schuldgevoel en Vergeving
 • – alle begeleide treinreizen plus de vraag- en antwoordsessies kan je volgen via Facebook Live in een besloten groep. De opnames van alle live-sessies blijven beschikbaar tot drie maanden na het einde van het traject.
 • – je hebt toegang tot de speciaal op geluidsband opgenomen Rejoyce Xpress reizen (naar alle vier bestemmingen) compleet met sfeergeluiden. Deze kan jij keer op keer zelfstandig doen

Of je kiest voor het VIP-traject met:

 • – alles wat in het standaardtraject zit
 • – plus drie individuele coachsessies waarin alle aandacht naar jou uitgaat om je een extra boost te geven voor je privé- en werkleven

Wie ben ik

Foto gemaakt door Jane te Lintelo

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben in hart en nieren een missieonderneemster. Ik heb veel levenservaring opgedaan die ik graag wil delen met andere hoogsensitieve vrouwen. Het is mijn missie om intuïtieve onderneemsters te helpen met hun groei naar een 5D-bewustzijn. Met mijn methode Rejoyce Xpress heb ik al honderden mensen geholpen op hun spoor naar vrijheid. In dit helende traject ga ik samen met jou op ontdekkingsreis naar de persoon die jij behoort te zijn.

Jouw investering

Voor het standaardtraject bedraagt jouw investering € 647,00 ex btw. Voor het VIP-traject bedraagt jouw investering € 847,00 ex btw.

Gaan we samen op reis?

Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn, spreek ik je graag eerst persoonlijk in een vrijblijvend telefoongesprek. Wil je dit? Laat me dit dan even weten via de mail (klik hier). Dan plannen we meteen een verhelderend gesprek in. Voel je welkom om met dit traject van 2020 je beste jaar tot nu toe te maken!