Gratis Vergevingstraining

“Ik heb je training gevolgd. Vond het mooi en leerzaam. Dank je wel dat je deze training zomaar weg geeft!”

Marleen

Ben jij een intuïtief onderneemster die graag haar hart volgt? En van betekenis wil zijn met haar talent?

Houdt een oud schuldgevoel je nog tegen, of schaamte… of heb je een zelfoordeel?

Het is belangrijk jezelf te vergeven , jezelf een ander verhaal te vertellen. Zodat jij je definitief bevrijdt van je pijn.

Vergeving is het waardevolste geschenk dat jij jezelf kan geven.

Vraag gratis de 4-delige vergevingstraining aan, zodat jij vanaf 2020 gaat doen waarvoor je hier gekomen bent. De wereld heeft jou nodig!

“Ik begrijp nu dat ik het pleasen als overlevingsstrategie heb gekozen en ik weet nu wat ik eraan kan doen. Namelijk niet meer in de schoenen van de ander staan en naar mijzelf kijken of ik wel oké ben maar in mijn eigen schoenen blijven staan en doen waar ik blij van word.”

Monique

Reacties van deelneemsters

“Ik voel me vaak schuldig als ik iets voor mezelf inplan. Vind dit erg vervelend omdat ik genoeg doe voor anderen en ik echt tijd voor mezelf mag nemen. Begrijp nu beter wat dat stemmetje in mijn achterhoofd met me doet zodat ik er de volgende keer extra bewust mee omga.”

Wendy

“Ik zet mezelf vaak op de laatste plaats, met name in combinatie met m’n kinderen en gezin. En ja ook dat schuldgevoel, als ik toch voor mezelf kies, resoneert. Liever blijf ik niet in dit gedrag. Ik weet het nu beter voor mezelf. Ik ga blijven oefenen en fouten maken. Ik vergeef mezelf.”

Karin

“Vergeven heeft te maken met mijn oordelen en projecties terug te halen… Die vind ik mooi. Die gedachten maken dat ik blijf lijden. Actieplan is om die te onderzoeken.”

Mona

“Ik zie nu dat ik eigenlijk geneigd ben om meteen in het begrip en de compassie voor de ander te schieten en ik daardoor van mijn eigen gevoel wegren. Alsof dat geen bestaansrecht heeft. Mijn eigen vergevingsproces zit hem er dan ook met name in om mezelf, mijn gevoel, mijn ervaring erkenning en ruimte te geven, merk ik. En niet dan maar onder het mom van vergeving meteen naar die ander toe bewegen en van mezelf weggaan.”

Cynthia

“Dit triggert mijn gevoel van achteraan in de rij te staan… tijd voor verandering en mijn gevoel echt te uiten wanneer er over mijn grenzen wordt gegaan ipv alleen mezelf terugtrekken uit de situatie.”

Kathy

“Door te snel in het begrip van de ander te schieten, schiet ik helaas vaak mezelf voorbij… begrip voor mijzelf en dan ook echt met mededogen kunnen kijken naar wat er gebeurd is, helpt dan.”

Paula
×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?