De trein die altijd rijdt

De trein die altijd rijdt

Het was 2009. Als alleenstaande moeder worstelde ik met mijn verleden. Steeds vaker en steeds intenser belemmerden de boeien van onderdrukte emoties mij om een nieuw leven op te bouwen. Een leven waarin ikzelf de hoofdrol mocht spelen.

Ik probeerde The Work van Byron Katie

Deze hielp best goed, maar ik kwam onvoldoende bij mijn gevoel. En aan The Journey van Brandon Bays was ik nog niet helemaal toe. Die ging voor mij op dat moment te diep. Ik verlangde naar een methode die daar ergens tussenin zat.

Het was op een dinsdagochtend

Na het douchen voelde ik inspiratie opborrelen. Achter mijn PC typte ik in een Word-document alles wat op dat moment ‘doorkwam’. Zonder te letten op de inhoud. Na zo’n 25 minuten onafgebroken typen, ging de inspiratiekraan langzaam dicht. Ik las het document. Op het scherm zag ik een tekst over spoorlijnen, het reizen met een privétrein, innerlijke stations, ontmoetingen in stationsrestauraties en het helen van emoties. Het besef drong door dat ik intuïtief een coachmethode had doorgekregen. Eentje die werkte voor mij. De naam ‘Rejoyce Xpress’ kwam door…

Meteen begon ik mijn gekrabbel uit te werken

En de volgende ochtend maakte ik al mijn eerste innerlijke treinreis vanaf mijn Station Boosheid. Ik reisde naar iemand die heel kwetsend had gereageerd op mijn eerste miskraam, maar wat ik voor de lieve vrede al die jaren had ingeslikt. Wat een boosheid kwam los…wat een confrontatie had ik met die persoon….en wat een heling en opluchting mocht ik ervaren. Vooral tijdens de aansluitende reis vanaf Station Vergeving. Bijna niet te beschrijven.

Er was niets misgegaan

Die middag reisde ik vanaf mijn Station Verdriet naar mijn ongeboren kind. Sinds jaren kon ik weer mijn tranen vrijuit laten stromen. Daarnaast kreeg ik zoveel mooie inzichten. Er was niets verkeerd gegaan, alles is gebeurd precies zoals het in het groter plaatje de bedoeling was. Mijn kind was niet dood, het was een ziel met een eeuwig leven waar ik altijd contact mee mocht maken. Wat een godsgeschenk!

Miserabel en schuldig

Diezelfde avond reisde ik vanaf mijn Station Schuldgevoel naar de 29-jarige Joyce die net haar eerste miskraam had gehad. En die van haar familie verwijten kreeg dat ze het zelf in de hand had gewerkt. Wat voelde ze zich miserabel en schuldig. In haar stationsrestauratie kon ik haar troosten en bevrijden van haar 20-jaar oude schuldgevoel. We hebben elkaar en onszelf vergeven. Precies zoals mijn ongeboren kind dit wilde.

Rejoyce Xpress in de praktijk

Het heeft me een week gekost om bij te komen van deze ervaringen. Daarna ben ik de methode verder gaan uitwerken en heb ik inmiddels honderden klanten mogen begeleiden met Rejoyce Xpress. Man o man; wat een prachtige helingsreizen heb ik in de loop der jaren mogen ervaren. Bij mezelf en anderen. Super dankbaar voor!

Nu is de tijd voor heling

Momenteel ervaren veel mensen onzekerheid en chaos. Niemand weet hoe de wereld verder evolueert. Veel duister komt bovendrijven, zowel buiten als in onszelf. Het enige waar we echt controle op hebben, is onze binnenwereld. Nu, meer dan ooit, is het belangrijk onze onderdrukte emoties te helen. Zodat we krachtiger de toekomst tegemoet kunnen treden. En tegelijkertijd voorkomen we dan dat onze pijn wordt doorgegeven aan de volgende generatie.

Kom weer back on track

Rejoyce Xpress heeft een tijdje in de remise gestaan. Ik heb het onlangs opgefrist en aangepast aan de tijdsgeest. Het is speelser en effectiever geworden. Je kunt er makkelijk zelfstandig mee aan de slag in de online cursus ‘Back on Track’. Want als er iets momenteel belangrijk is, is het wel op het goede spoor naar je innerlijke vrijheid terugkomen. Voor jezelf, je geliefden, je klanten en de wereld.

Wil je dat ook bereiken met zelfstandige reizen in je privétrein waarin je je boosheid, verdriet en schuldgevoel heelt? Koop dan voor enkele tientjes een jaarticket om met de gloednieuwe cursus ‘Back on Track’ onbeperkt te reizen. Nu zelfs met gratis toegang tot een tweede waardevolle cursus. Alle info vind je op https://www.joycebeckker.nl/cursus-back-on-track/