De 4 levels van Rejoyce Xpress

Dit is een beknopte uitleg van de 4 levels Rejoyce Xpress, bedoeld voor geïnteresseerde missieonderneemsters die graag willen deelnemen aan mijn verjaardagsactie.

Level 1

Je reist in het hier en nu vanaf je Station Verdriet, Boosheid of Schuldgevoel naar een persoon die bij jou dit gevoel triggert. Bij Schuldgevoel reis je naar een jongere versie van jezelf (als 4-jarige of 21-jarige etc. waar je schuldgevoel is begonnen).

Doel van deze innerlijke treinreis is om je pijn deels of volledig te transformeren en meer inzicht te krijgen in wat er zich werkelijk afspeelt. Aansluitend aan deze reis doen we de Vergevingsreis om je heling duurzamer te maken. Je neemt weer leiding over je eigen leven en kan na de sessie met concrete stappen aan de slag.  

Level 2

Je reist via een visualisatie in je privétrein naar een vorig leven waarin een hardnekkige overtuiging (waar je nu last van hebt), is ontstaan. Tijdens de ontmoeting met deze vorige versie van jezelf wordt helder wat er zich toen heeft afgespeeld. Ditzelfde thema heb je ook in je tussenliggende levens ervaren, maar toen nog niet (helemaal) geheeld. Dat kan je nu alsnog doen zodat jij vanaf nu bevrijd bent van dit karmische stuk.   

Deze reizen zijn nog in de experimentele fase en werk ik momenteel verder uit. Enkele klantervaringen tot nu toe:

“Mijn zelfinzicht was: Ik ben goed genoeg!!! Hierdoor voel ik mij gehoord en gezien, niet alleen door mijn vroegere ik maar ook door mijzelf. Ik kan nu stralen en ervoor gaan in mijn bedrijf.”

“Als een wonder ervaar ik deze reis, die eindelijk mocht plaatsvinden . Diepe vreugde en blijheid dat het ‘karma’ zich mocht oplossen. Mijn beschermengel voel ik nog dicht om me heen.”

Level 3

Bedoeld voor mensen die eerder zielsreizen gemaakt hebben en/of diepgaande visualisaties gewend zijn. Je reist met je privétrein naar een andere dimensie, het Tussenstation genaamd. Hier heb je een ontmoeting met je ongeboren of toekomstig zielskind. Deze deelt met jou zijn/haar wensen voor jou en de verlangens voor zichzelf.

Of je ontmoet je ongeboren tweelinghelft of meerlinghelften die je vertellen waarom deze niet geboren is/zijn. En wat jij ervan mag leren.

Enkele klantervaringen met een zielskind:

”Mijn dochter zei: ‘mama, het komt goed. Je moet aan jezelf werken en aan je relatie. Je moet eerst sterker worden, dan wil ik komen’.”

”Ik zag duidelijk een huppelend meisje, vrolijk en wel tussen bloemen in. Zij vertelde: ‘Er is geen afscheid, ben er altijd. Een herinnering is een contact op een ander niveau. Wat weg is, is er nog wel op een ander niveau waar je altijd naar terug kan.’ Ik voel me door deze sessie gehoord en getroost.”

Enkele klantervaringen met tweelinghelft(en):

”Ik had vaak het gevoel te moeten leven voor twee, dat was een last op mijn schouders. Tijdens de sessie ontmoette ik mijn tweelingzus. Ze had geen lichaam maar kon zich overal verplaatsen. Ze heeft er zelf voor gekozen terug te gaan om mij te helpen met mijn muziek. Zij is mijn inspiratie. Ik voel me hierdoor blij, tevreden en dankbaar. Ik voel me gewoon goed.” 

”Ik ben er een van een drieling waarvan alleen ik geboren ben. Over hun vroege vertrek vertelden ze dat ze nog niet zo ver waren om een aards leven te hebben. Daarom mag ik nu hun voorbeeld zijn. Ze vertelden dat ik het hier alleen maar naar mijn zin hoef te hebben. Dit voelt rustig en bevrijdend. Ik mag dus gewoon genieten van mijn leven!” 

Level 4

Je reist via deze begeleide visualisatie af naar het Tussenstation in een andere dimensie waar een groep zielen je opwacht. In deze mooie ruimte krijg jij een healing die jij op dit moment goed kan gebruiken. Juist door het loslaten van je eigen verwachtingen sta je open voor een hele mooie en helende ervaring.  

Enkele klantervaringen:

“Ik voel me nog steeds ongekend prettig . Ruim, grond onder mijn voeten, goed bij mezelf. Ik geniet nu van deze fijne tijd. Op dit moment maak ik me nergens druk over en voel ik me goed bij deze innerlijke rust.”

“Er waren allemaal krachtdieren en engelen die mij een healing gaven. Ik kreeg de boodschap dat ik echt mag gaan staan voor mezelf en mijn intuïtie mag volgen in het werken met moeders en kinderwens. Als geschenk ontving ik een brocante sleutel met slot in hartvorm. Ik mag stoppen met vechten.”

“Er waren aliens bij de healing. Ze waren heel lang en slank met lange vingers. Ze zeiden: ‘vertrouw, je zit veel in je hoofd. Ga voelen. Laat je emoties vrij’. Vaak neem ik daar geen tijd voor. Maar ik voel door deze healing nu toch meer vertrouwen in mezelf en mijn huidige situatie.“

De keus is aan jou: welke reis zou jij graag willen maken? Ga terug naar mijn social media post en laat het me daar weten. Laat me vooral weten waaróm deze reis zo goed bij je past. Ik ben benieuwd!

Hartegroet,

Joyce

×

 

Hoi!

Klik op mijn foto en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?