Back-on-Track traject

Back-on-Track traject

Verlang jij er als missieonderneemster ook naar om volledig in je potentieel te stappen? Om al je levenslessen en wijsheid te bundelen en datgene te doen waarvoor je hier gekomen bent?

Geweldig, want deze tijd vraagt van ons om op te staan en ons in te zetten voor het welzijn van de wereld en onze nieuwe generatie kinderen.

So far so good. Maar….

  • je durft nog niet helemaal zichtbaar te zijn
  • je blijft dingen uitstellen
  • je durft nog geen afscheid te nemen van situaties waarbij je je niet meer prettig voelt
  • je vindt het moeilijk om concrete stappen te zetten
  • je hebt nog een onverwerkt stuk verleden wat je in de weg zit
  • je voelt je verantwoordelijk voor anderen
  • je kiest daarom niet voor jezelf
  • etc.

Herkenbaar?

We komen allemaal volmaakt naar Aarde toe, ook jij. Al vanaf je verblijf in je moeders baarmoeder kan je te maken hebben gehad met stoorzenders. Misschien was je ongewenst, ving je negatieve energie op door de slechte relatie tussen je ouders of moest je in de baarmoeder afscheid nemen van je tweelinghelft(en). Dit zijn zeer ingrijpende gebeurtenissen die misschien veel impact op je hadden en nog steeds hebben.

Ook na je geboorte ben je waarschijnlijk de vaak goedbedoelde lessen van je opvoeders en leraren gaan geloven. Het kosmische lijntje wat je tot ongeveer je 7e jaar nog had, werd hierdoor onzichtbaar. Het levensspoor dat je voorafgaand aan je incarnatie had uitgezet, kan je misschien sindsdien niet meer vinden. Je begeeft je op allerlei zijsporen zonder dat deze je nu nog echt gelukkig maken.

Maar dan….

De roep van onze ziel is sterk. Steeds meer mensen voelen de behoefte om de diepere betekenis te begrijpen van alles wat hen is overkomen in het leven. Steeds meer worden we bewust van wie we werkelijk zijn. Steeds vaker beseffen we dat ons geluk een ‘inside job’ is. We gaan werken aan onze persoonlijke ontwikkeling en nemen afscheid van ons vermeende slachtofferschap. We voelen steeds zuiverder op een diep level dat we zelf verantwoordelijk zijn voor alles in ons leven.

Vind jouw spoor terug

Om weer op je juiste spoor te komen, vraagt het leven je om een keus te maken. Om definitief voor jezelf en jouw levensmissie te gaan. En te doen (en te laten) wat hiervoor nodig is. Heel vaak mag je hiervoor eerst nog bestaande pijn (groot en klein) transformeren. Je mag afscheid nemen van je aangelegde noodsporen die je niet meer dienen, je mag weer terugkeren op het spoor dat speciaal voor jou bedoeld is. Zodat jij je leven en bedrijf kan leiden vanuit innerlijke rust en bewustzijn.

Mag ik jou hierbij helpen?

Ben jij die missieonderneemster die voelt dat het tijd is om op te staan om een verschil te maken voor de wereld en onze kinderen? Dan nodig ik je van harte uit om samen met mij een Back-on-Track traject te bereizen. Dit traject bestaat uit drie sessies waarin we innerlijke treinreizen maken. Deze reizen kunnen gaan naar een station in je huidige leven om een stuk emotie te helen en te vergeven.

Ook kan de treinreis gaan naar een vorig leven waar een hardnekkige overtuiging van je wordt getransformeerd zodat je er in het hier en nu geen last meer van hebt. Daarnaast is een reis naar het Tussenstation mogelijk. Op deze plek ‘in de sferen’ kan je een zielenheling ontvangen waardoor jij je weer een stuk completer voelt. Of je ontmoet een zielskind dan wel je ongeboren tweelinghelft die informatie met je deelt waardoor jij beter weet wat je te doen staat.

Wie ben ik

Foto: Jane te Lintelo

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben in hart en nieren een missieonderneemster. Ik heb veel levenservaring opgedaan die ik graag wil delen met andere ‘reizigers’ naar bewustzijn. Met mijn methode Rejoyce Xpress heb ik al honderden mensen geholpen op hun spoor naar vrijheid. In dit traject ga ik samen met jou op reis naar de persoon die jij behoort te zijn.

Klantervaring

In mijn vroege jeugd heb ik een traumatische angst ontwikkeld voor zwangerschap en mannen. Ik dacht deze angst overwonnen te hebben, maar vorig jaar stak hij de kop weer op. Het artikel van Joyce in het blad ” Paravisie ” gaf mij intuïtief de hoop, dit alsnog spiritueel te mogen oplossen.

Bij Joyce heb ik 3 innerlijke treinreizen van de Rejoyce Xpress ervaren. Naar het leven gereisd, waarin mijn angst ontstaan is. Hier vertelde de diep verdrietige, jonge vrouw me, dat haar baby door geweld is gestorven. Hier leer ik haar (en mijn) verdriet, pijn en angst begrijpen. Dit klopt in grote lijnen zo met mijn eigen verhaal. Hier zie ik in, dat het nu tijd is om dit leed los te laten.

Met hulp van mijn beschermengel mag ik haar duidelijk maken, dat ze nog steeds aan de aarde gebonden is . Dat ze nu deze band los mag laten en naar het Licht mag gaan, waar haar baby al is. Ook ik mag mijn angst hier achterlaten en loslaten. Ik voel me opgelucht, blij en ervaar veel Liefde uit de spirituele wereld. Dankbaar en blij reis ik terug naar het heden.

De betrokken coaching van Joyce is duidelijk en zorgvuldig. Wat me vooral goed deed is dat Joyce duidelijk de procedure stuurt en daarnaast tijdens de treinreizen inhoudelijk op afstand blijft. Me zo alle ruimte geeft mijn eigen ervaringen te beleven.

Deze reizen heb ik als een wonder ervaren. Diepe vreugde en dankbaarheid dat dit karma zich mocht oplossen. Ervaar nu een basale rust. Mag nu mijn leven licht en met plezier leven.

Dank voor je rustige, liefdevolle aanwezigheid, Joyce.” 

Jomar (voormalig therapeute/healer, 80 jaar)

Speciaal tarief

Het traject is 1:1 en vindt plaats in mijn praktijkruimte in het buitengebied van Zegge (bij Roosendaal, West-Brabant) en/of online via Zoom of Skype. De sessies duren 1,5 tot 2 uur (afhankelijk van de bestemming) en worden binnen drie maanden (gerekend vanaf de eerste sessie) doorlopen zodat jij goed momentum opbouwt. Per keer kijken we welke reis voor jou op dat moment het beste is. Ter introductie kan je deelnemen aan het Back-on-Track traject voor het tarief van € 397,00 ex btw.

Interesse?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan (hier klikken). Via telefoon of videocall gaan we beiden ontdekken of wij een goede match zijn en of dit traject helemaal bij je past.